- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na rookie mi je prelako i svaku utakmicu dobim a na pro pretesko te svaku utakmicu izgubim
Nikako nemogu naci srednju tezinu
Pa ako znate neke dobre slidere(ja sam tražio ali bez uspjeha)za pro ili sl. onda stavite
Također bilo kakvi savjet je dobrodošao
Probaj ovako postaviti kao na ovom linku jer mi se ovi čine najbolji.
al to je za difficulty hall of fame a ja se mučim na pro lol
Imam ja drugi problem, naime kad odem na quick play onda mi sve prođe, oni uvodi i slično i sve ono, a onda kada sudac treba bacit loptu za početalk utakmice, kamera ništa e prikazuje, zumira čas sudca, čas klupu, čas publiku čas one čistače, ali nikako da počme utakmica, ima li netko ovakvo nešto slično??
Ja sam imao,i riješio sam ovako:Pobrisao sam sve save fileove i počeo novi save i pomoglo je.
Ja sam imao,i riješio sam ovako:Pobrisao sam sve save fileove i počeo novi save i pomoglo je.
Ok, probat ću to.
samo povećajte cpu dunk sucess i smanjite cpu off rebound i da vidite ako će igra onda tek biti zakon
Sta reci evo danas kupio igricu odlicna je igram sve na high postavkama 50 fps odlicna grafika sve super, samo kontrole su ubitacne ali igrica za 10! :D
Ja neznam zašto su vama kontrole teške meni je sve to normalno, kao i u 2K9!
Ja neznam zašto su vama kontrole teške meni je sve to normalno, kao i u 2K9!
mozda nisu igrali 2k9...
zar se nitko nije susreo sa problemon da mu nakon odigranr prve četvrtine igrica neće da nastavi dalje na drugu četvrtinu.
Sejvovi su, bez obzira na kojoj particiji bila igra, na C:/Users/imeusera/AppData/Roaming
Kak nemaš?
Uglavnom, traži na sistemskoj partciji, a svakako u Folders Options uključi i opciju "Show hidden files and folders"
da da, nije mi to za hidden uključeno, moj bed, hvala!
E da, dali moram sve ono zbrisat jer sam počeo my player mode i došao dosta daleko?
imam problem sa igranjem utakmica, my player radi i blacktop radi al kad odem na quick game ili u asociation game pojave mi se sudci i eventualno jedan igrač i tako stoji cijelo vrijeme i ne mogu započet utakmicu
molim vas pomozite ako netko zna nešto u vezi toga
imam problem sa igranjem utakmica, my player radi i blacktop radi al kad odem na quick game ili u asociation game pojave mi se sudci i eventualno jedan igrač i tako stoji cijelo vrijeme i ne mogu započet utakmicu
molim vas pomozite ako netko zna nešto u vezi toga
AlA.Po koji ču put u ovoj temi reći objašnjenje tog problema?
Izbriši sav save i napravi novi.
Svi koji volite NBA i 2K Sports, joinajte se u NBA 2Kings Team
ja sam si skinuo neke slidere preko 2kshare (nisu BL iz prijašnjeg posta)
i igram na all star 10 min sa cavsima association koja uživancija za sve ljuibtelje sporta i košarke
Može link na neke slidere na kojima mi neće biti lako ni teško igrati?
Može link na neke slidere na kojima mi neće biti lako ni teško igrati?
pa potrazi ih na 2k share u igri
multiplayer je besplatan samo što 2k service često nije dostupan jer je mp malo sheban pa nces mozda odma moci ih skinuti
Kako igrati online?? Piše mi da je 1931 Player online, a ja nevidim niti jednoga na listi....
zar nitko nezeli pomoc??
jel imas orginal , ako nemas...šipak...!
Kako napravit zamjenu kada igram u ''MY PLAYER''?
Kako napravit zamjenu kada igram u ''MY PLAYER''?
Pa ne radiš ti zamjene,nego trener.