Znači, kao i sama tema kaže, najdraža puška u cod-u...
Sniper rifle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MP5 sa silencerom i double tapom
KAR98
Ona ruska gevera... koji dobar zvuk ima!!!
Inace igram sa kar98 ako sam sa njemcima i garand ako sam sa englezima.
A COD4 M4 i Beretta '50
FG-42 padobranska poluautomatska snajperska puška
nažalost ima je samo u COD 1 na jednom levelu.
definitivno M1918 BAR. moćna stvar,nema šta.
M1 garand i kar98..
MP5 sa silencerom i double tapom
igram sa svime...skill sa svakim oruzjem jedank...u cod2 daj bilo kaj kaj puca...al kad biram odaberem rifle bilo koji ili snipe...
cod4 m4 carbine i skorpion...snipe bilo koji...al obavezan perk je UAV jammer
Pošto sam jedan od glavnijih snajperista na jednom serveru, bio je to Dragunov,a prije toga bio je onaj prvi sanajper zaboravio sam mu ime jer već duže vrijeme ne igram.
Najbolji mi je MP5SD (silenced), razlog: malen, tih i ubojit!
Meni je Mosign Nagant
šmajser
BAR
AK-47 bez iceg na pam modu!!
igram samo COD4, pa evo:
AK47, stari dobri kalash, naravno bez icega, s bandolierom i stopping power, jedini perkovi na cbu
jos volim i s M40A3, onaj prvi snip, isti perkovi, samo mi je sniper fix glup, prelako :P
moze i Ak74u, mali kalash :P, na malim dinamicnim mapama ( npr. Vacant)
i naravno, najbolje oruzje igre, DESERT EAGLE <3
a sve ostalo je za nubove s public servera koji vrhunac skilla smatraju P90,i pogotovo spray&pray perkove: 3xFrag, marty, dbl tap, sonic boom, gaymorice...
naravno igra se samo normal, hardcore je za one koji se boje izravnog susreta, ili nedaj boze potrositi vise od 3 metka iz mp5 za ubit nekog s 30 metara
m1 garand, m403
Thompson RULZ
Najbolji mi je MP5SD (silenced), razlog: malen, tih i ubojit!
Haha, samo snajperiška i dočekuša ekipe na prozoru.Dok u counter strikeu sniper ne valja ku*ca.
najbolja mi je lovačka(M1 garand )
a sve ovisi kakav tko voli stil igre ; da li sacekusu i rokaj ili direktno u fajt
Iz COD 4 mi je P90 s nišanom. 50 metaka, puca ko ludo i još 300 u džepovima. Predobra stvar za brzo uklanjanje protivnika na kratke i srednje udaljenosti.
zadnjih dana na cod4 igram sa Dragunovom, mini uziem i mp5...ostalo mi se neda...dok s ovima zavrsim sve challenge (da...lvl27 ssam jer sto puta sam briso igru i nedavno mjenjo komp)
U Cod 4 mi je bio jedno vrijeme Dragunov..
M4 Carbine sa red dot sight,MP5 sa RDS(red dot sight),M40A3(probao sam igrat sa R700-prelos sniper!)
Slazem se za P90..noob weap
A tek martydom i last stand ubija me u pojam!