- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam dali da se smijem ili da plačem...... ja sam jako loš igrač cod4, ali ovi ovdje.......
jel to bila taktika samoubojica?
ZABRANJENO KORISTENJE SKRIPATA I PUCANJA NA SCROLL!!!
Hahahahahaha
ZABRANJENO KORISTENJE SKRIPATA I PUCANJA NA SCROLL!!!
Hahahahahaha
Kaj je tu smiješno. Pa to je zabranjeno.
Može li mi tko uopće objasniti što je pucanje na scroll????????
Znači što, zavrtim kolo i recimo sa g3 ispalim šaržer cjeli kao automatik?
Da
aha proguglao kada sam shvatio kako da to napišem na eng.... probo.... glupo sa deaglom i m14, previše recoila, ali sa g3 je super ....
Da se vratimo ontopic:
ma ne koristi ti to nesto posebno meni je to jedino jednom koristilo kada smo igrali guns only
aha proguglao kada sam shvatio kako da to napišem na eng.... probo.... glupo sa deaglom i m14, previše recoila, ali sa g3 je super ....
Da se vratimo ontopic:
Ček, tebi je čudno zakaj je rupa veća od barreta iako su isti kalibar?
Ako je kalibar isti, ne znači da je i punjenje isto, punjenje kod Barreta je višestruko veće (više baruta radi probojnosti i dometa, s time je i veća čahura), isto tako i snaga.
Da se vratimo ontopic:
Pa šta je čudno snajper ima puno veći domet, a veći domet=veća snaga
ma znam sve to, ali morao sam, onako, barret je najjači snip u cod4 a deagle najjači gun pa...... Nije mi čudno nego.... nezzz što....
Nisam znao di da postam ovo pa...
Jel ovo neki bug u CoD4? Stajalo je tamo nekih 30ak sec i onda nestalo.
to je ja mislim od bombe meni je bilo nešto slično sa rpg-om
Evo jedne slike iz igre koju trenutno igram. Mislim da naziv igre uopće ne treba govoriti
Ti si se vise usredotocio na curu nego igru,jel?
ma ne izgleda bas nesto u tomb raideru igrici makar ne izgleda bas ljepo ni u stvarnosti ali u filmu
jučer sam prešao crysis, pa evo malo ss-ova. a danas sam već počeo warhead. te igre jednostavno prevolim
Nice! Crysis i Crysis Warhead su mi osobno jedne od dražih igara
jučer sam prešao crysis, pa evo malo ss-ova. a danas sam već počeo warhead. te igre jednostavno prevolim
kako ti se komp bori s Crysisom?
Nisam znao di da postam ovo pa...
Jel ovo neki bug u CoD4? Stajalo je tamo nekih 30ak sec i onda nestalo.
Ma to zna ponekad ostati od stun granate.
To je valjda neka nova vrsta MP5-ice... Cijev joj je sa strane
Vrtim ga na rezi 1280x1024, detalji enthusiastic, bez aa i af. prosjecno 35 fps-a, a bude nekad i 25 i 45.
Vrtim ga na rezi 1280x1024, detalji enthusiastic, bez aa i af. prosjecno 35 fps-a, a bude nekad i 25 i 45.
Impossible!
De ti nabaci bench nevjerujem tome.