Naime danas mi se pojavio problem.Kada idem igrat Mw2,puni mi se ona crta kod slike od mape.Kad se napuni samo se zacrni ekran.I nesto pise.Dali neko zna koji je proble,Dali moram ponovo skinuti igru sa steama(dali moram ML i Singleplayer,ili samo ML,zato što svaki ima 11 gb)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naime danas mi se pojavio problem.Kada idem igrat Mw2,puni mi se ona crta kod slike od mape.Kad se napuni samo se zacrni ekran.I nesto pise.Dali neko zna koji je proble,Dali moram ponovo skinuti igru sa steama(dali moram ML i Singleplayer,ili samo ML,zato što svaki ima 11 gb)
na novo instaliraj direkt x i namjesti si u grafičkim settingsima sve na low i pokreni igru i loadaj mapu.nakon toga vrati si na high nazad pa vidi onda.
Instaliro sam Diretix novi.I isto
Instaliro sam Diretix novi.I isto
nečeš ni dugo igrati ako si ne aktiviraš windowse...
Mislis moram kupit org za windowse?
Ej ljudi imam problem sa MW2 multiplayerom. U ključim igru sve dobro dok ne dođe do menu-a onda slova postanu ljubičaste kockice nezz zašto.
Ako netko ima na ovo odgovor neka pomaže hitno!!
:(
Jel imas SM3.0 grafičku?
The best way to be boring is to leave nothing out.
Nemam imam realitek x1300 nezz kako dalje
ŁooŁ pa na internetu.... :D google is your friend... 
pa šta da upišem??
što ću upisat za nove drajvere (na googlu)
pa ime grafe i driver... :D i download..xD
Instaliro sam nove drivere za grafu.I isto se događa.Kad samnjim grafu na najmanje onda sam pise windows nastoji da popravi problem sam me izbaci,a kad pojacam rezoluciju dogodi mi se ko ono na slici.Dali je to zbog widnowsa il moram ponovo skinuti MW2 sa steama
možda ti računalo nepodržava MW2..probaj na xp...na xp ti je konfiguracija manja...xD
ej ekipa!!
DA vidmo jel tko pametan!!
Ima probme sa mw2 mp i sp!
Jednostavno nece pokrenuti giru sp, i mp prkeo alterwinta, ima pkreo 75 h mw2.
SToga sma na win i rdiloje sve nroamlano!
I na kaze da ima eror na mp, stvanro cutno, nema ni u task manageru, jos ma barem 5x instalrio i update naprivo i nsita!
JEl tkoo pametan, da mi nesktko kaze u cmeu je problme??