Multiplayer pomoc

poruka: 15
|
čitano: 2.505
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Multiplayer pomoc

Pozdrav.Evo ovo je moj prvi post pa ne znam ni da li ga postavljam na dobro mjesto al malo sam prozujao pa mi je ovo izgledalo kao pravilno.Ovako, nedavno sam kupio novi lap i uglavnom vecina igrica, bar i ove zahtjevnije mi rade bez problema.e sad, mozda sam malo zastario al nikad u zivotu   nisam igrao neku igricu online tj u multiplayeru..ono sta mene zanima je koju bi mi netko od vas preporucio i na kojem principu to funkcionira..da li postoje neke odredene  stranice na koje se mora otici, da li se placa ili ne ako igra nije original itd.Hvala unaprijed na pomoci i nadam se da ce mi netko to moci malo detaljnije objasniti.trenutno instaliram crysis pa..hvala puno i ispricavam se administratoru ako sam fulao mjesto za temu..:-)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Multiplayer pomoc

U vise multiplayer igra je dobro imat instaliran xfire jel tamo ima popis  servera i odes samo join a za crysis (ako nemas org) mogu ti poslat link preko pm-a za popis cracked server-a u crysisu se join-a  na server imas tamo di se upise ip i port.

Mp igre se igraju jednostavno sam se spojis na neki server i igras ako jos nes neznas samo pitaj!

I nece placa se igranje mp ako imas flat osim sta se placaju igre na pretplatu!

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 11:19 (Skizzy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Multiplayer pomoc

Ma da, malo sam novi u tome tj puno pa ce mi malo trebat vremena dok se ne ufuram.Uglavnom sam se bavio filmovima, muzikom i tak to al sad mao bolovanje pa me ulovile igrice.Imam flat.Najbolje su mi fps igre i takve stvari bi htio zaigat.ako ti nije problem posalji mi sa nekim kracim uputstvom pa dok se ne oduzim nekak..:-) takodjer jako me zanima champions online al ne kuzim kak da kupim taj key kaj mi treba jer nemam original igricu.Znam da vjerovatno postavljam bedasta pitanja al kaj ces..

16 godina
neaktivan
Multiplayer pomoc

Prvo odi skinut xfire i napravi account onda instaliras neku fps igru npr call of duty 2,4... il neku po tvom izboru.

Dok otvoris   xfire pusti  da ode ono detecting installed game.

Otvorit ce ti se xfire i tu imas tab di pise servers i tu imas dolje npr cod2 stisne na to i otovorit ce ti se lista server i sam kliknes na neki i on se joina u igru vjerovatno ces prvi put morat napravit account na igri pa ponovo ucc na server.

Ako negdje zapnes mogu ti sve preko team viewer-a pokazat.

Ili me dodaj na xf:skizzy9

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 11:34 (Skizzy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala majstore.Idem za pocetak skinut cod pa cu probat tak..ak gdje zapnem, javim se..hvala ti puno!

16 godina
neaktivan
Multiplayer pomoc

Ok np

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DjPrcko kaže...

Ma da, malo sam novi u tome tj puno pa ce mi malo trebat vremena dok se ne ufuram.Uglavnom sam se bavio filmovima, muzikom i tak to al sad mao bolovanje pa me ulovile igrice.Imam flat.Najbolje su mi fps igre i takve stvari bi htio zaigat.ako ti nije problem posalji mi sa nekim kracim uputstvom pa dok se ne oduzim nekak..:-) takodjer jako me zanima champions online al ne kuzim kak da kupim taj key kaj mi treba jer nemam original igricu.Znam da vjerovatno postavljam bedasta pitanja al kaj ces..

Champions Online ima mjesecnu pretplatu, znaci trebas imati original...

Ako volis FPS igre i ne planiras ih kupovat, najbolje ti je downloadat CoD 4...

17 godina
Multiplayer pomoc

Tebi treba F.E.A.R. Combat - vrlo kvalitetni besplatni FPS.

Nemaš nikakvih briga oko servera, instaliraš i igraš.

A ima tu na forumu i klan pa ti oni sve objasne i igraš s njima ak hoćeš...

Ništa te ne košta da probaš.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala vam puno decko..sad cu ja malim koracima pa dok ne uspijem..jos ak nadjem neki tennis da se moze igrat online, to je to!hvala puno

16 godina
Multiplayer pomoc

Probaj cod 4 multyplayer ako imas prilike ludilo!!!

Za party uvjek spreman!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Svi hvale taj cod4 tak da cu definitivno probati.to je isto ok igrat preko xfire-a ili?

16 godina
neaktivan
Multiplayer pomoc

Da isto prek xfire-a

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Multiplayer pomoc

zna li neko kako da pokrenem igru champions online

bc

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Multiplayer pomoc

Ne treba uvek xfire da igras,ja ga koristim.A ne moras mozes samo u consulo pisat_  connect <ovde ip>.I moras crackati igru da bi igrao naravno sam ak ne znas :).A od igara ako si pocetnik skini Counter Strike 1.6 patchiraj i igraj online tako sam ja nacuio igrat.

Za volanom guja a u krevetu oluja!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CAPETAN PRICE kaže...

Ne treba uvek xfire da igras,ja ga koristim.A ne moras mozes samo u consulo pisat_  connect <ovde ip>.I moras crackati igru da bi igrao naravno sam ak ne znas :).A od igara ako si pocetnik skini Counter Strike 1.6 patchiraj i igraj online tako sam ja nacuio igrat.

Bolje mu je cod2 za početak nego to.

Neznam šta da napišem?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice