Ako u mc launcheru pritisnem na switch user ce mi pisati email skojim sam se prijavio
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav,
da li mi netko zna da li se jogurt verzija moze igrat u LAN-u? Htio bi isprobati da vidim kako to izgleda (doma bi odigrali koju, pa onda s vremenom uzeli i original ako bi nam se svidjelo)
pa ako tko zna kako/di isprobat, probao sam naci sam ali tesko....
hvala
edit: nasao sam ipak, a sad drugo pitanje, di mi se isplati najjeftinije kupiti igricu
Pozdrav,
da li mi netko zna da li se jogurt verzija moze igrat u LAN-u? Htio bi isprobati da vidim kako to izgleda (doma bi odigrali koju, pa onda s vremenom uzeli i original ako bi nam se svidjelo)
pa ako tko zna kako/di isprobat, probao sam naci sam ali tesko....
hvala
edit: nasao sam ipak, a sad drugo pitanje, di mi se isplati najjeftinije kupiti igricu
Ja sam kupovao frendovima accounte za po 40/tak kuna (10km) na pik.ba od provjerenih likova pa pogledaj tamo.
Eh sad da vas pitam momci, jel ima ko zainteresovan za ozivljavanje starog dobrog BugCraft servera, striktno vanilla survival kao sto je bilo nekad :D
I named my penis The Truth, because bitches can't handle it!
Jel tko uzimao server na bisecthosting.com ? Jel se moze server prebacit u offline mod pa da ga se pegla sa "non premium" klijentima?
EDIT: Ide.
Poz,koliko kosta " nov " premium acc. i gdje se to kupuje,origin ili steam ili gdje vec ?Moze li da se leti tu? Vidim dijeca koriste neko modove gdje mogu da lete i sl. :)
Ne igram MC pa ne znam !
Ekipa, htio bih podici lokalni server za svoje kceri koje obozavaju minecraft. Htio bih im omoguciti da igraju skupa a to je nemoguce trenutno. Zato bih htio dici server.
Da li moram kupiti jos jednu minecraft licencu da bi obje mogle igrati?
Zahvaljujem...
"Ono si što jedeš" - ja sam pizza (ne, ozbiljno, pitajte @Tony1999)
Mislis da bi se u tom slucaju klijent u neku ruku pretvorio u servera?
mozes igrat jogurt verzije u mrezi bez problema,ja sam igrao sa svojom kcerkom doma. ali ajde nakraju sam si uzeo premium,ali i opet mozemo igrat zajedno, bez obzira sto je njezina jos uvjek jogurt verzija
A nisi gledao neki lokalni server IP pa da igraju skupa na njemu?
A nisi gledao neki lokalni server IP pa da igraju skupa na njemu?
Pa i hocu dici server na svom stroju pa nek igraju. Jedna na mom pc-u, druga na laptopu. Dakle strogo lokalno...
Najbolje bi ti bilo uzeti neki hosting za 7kn mjesečno za par igrača i tamo napraviš preko ip da se obje spoje, tako smo mi u početku kad smo krenuli s minecraftom.
Najbolje bi ti bilo uzeti neki hosting za 7kn mjesečno za par igrača i tamo napraviš preko ip da se obje spoje, tako smo mi u početku kad smo krenuli s minecraftom.
A ne treba mi hosting, treba mi lokalni server. Imam kod kuce sve sto mi treba
cek zelis server za vise ljudi , ili samo da one igraju? nisam skuzio sad na kraju,ali ako samo za njih dvije - onda samo udes u igru i napravis open to lan, i spojis sa sa drugom igricom. Tako da nemas potrebe za serverima,hostinzima ili slicno. Ali ako sam sta krivo skuzio isprike.
Samo da napomenem da sam se namucio dok nisam nasao ok jogurt verziju,neke jednostavno ne zele radit kako treba
cek zelis server za vise ljudi , ili samo da one igraju? nisam skuzio sad na kraju,ali ako samo za njih dvije - onda samo udes u igru i napravis open to lan, i spojis sa sa drugom igricom. Tako da nemas potrebe za serverima,hostinzima ili slicno. Ali ako sam sta krivo skuzio isprike.
Samo da napomenem da sam se namucio dok nisam nasao ok jogurt verziju,neke jednostavno ne zele radit kako treba
Ma samo njih dvije da igraju. Nitko izvana. Uzet cu jos jednu licencu, nije bed...
ma cak i ne moras,svi moze i na jogurt radit bez problema - ja sam isao tako,posto nisam bio siguran da li ce je drzat igrica tjedan dana pa proc ili joj se bude dopala skroz... no nema straha jos uvjek se igra xD
Odvedi kćeri na filozofsku radionicu, ne zaglupljuj ih Minecraftom.
Odvedi kćeri na filozofsku radionicu, ne zaglupljuj ih Minecraftom.
Mogao bih iskoristiti svoj status ovdje na forumu i napisati ti stvari zbog kojih bi svi drugi forumasi dobili crni karton ali necu. Samo cu ustvrditi da ne vidim nista lose u cinjenici da mi djeca provedu par sati tjedno sadeci cvijece i postavljajuci trampoline po virtualnom svijetu minecrafta. Ostatak vremena se igraju vani sa drugom normalnom djecom i crtaju. Stvarno ne vidim kako bi im u njihovoj dobi (a i inace u zivotu) pomogla filozofska radionica. Same si biraju aktivnosti. Jedna hoce gimnastiku, druga plivanje. Ne vidim problem u tome...
Uostalom, kad se jednom udas i rodis mnogu djecu slobodno ih upisuj na kakve god radionice hoces.
BTW - eno radi. Legitimno je u LAN-u igrati vise instanci sa istom licencom. Samo se mora promjeniti json file da bi nick u igri bio drugaciji. Iz nekog razloga jedna instanca ne vidi drugu pa je potrebno preko direct connect upisati adresu "servera".
Cure presretne 
Super. Sad si miran da odes na pivo! :)
skorvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
meni bez problema nade server - a znaci legitimno je igrat tako? to nisam znao....ajde super
no bitno je da radi i da zadovljne, kao sto si napisao sadit cvijece, moja pak obazava zivotinje - tj konje - pa ih ima gomilu . hrani pazi i jase. uziva hehehe
a dok zajedno igramo,ja sam onaj koji rudari,ubija pazi - dok ona brine oko zivotinja,kopa bazene,ureduje vrtove itd :)
Super. Sad si miran da odes na pivo! :)
Ne pijem, ali evo otvorit cu si bocu dobre irske mineralne i gustati 
Najbolje i najsigurnije je preko glavne stranice minecraft.net, nikakbe facebook stranice, i ostale gluposti. Jest da je skupo ali takva je cijena, kupi se jednom i miran si zauvijek. Pošto će sad Bozic mislim da ce i smanjiti cijenu.
Najbolje i najsigurnije je preko glavne stranice minecraft.net, nikakbe facebook stranice, i ostale gluposti. Jest da je skupo ali takva je cijena, kupi se jednom i miran si zauvijek. Pošto će sad Bozic mislim da ce i smanjiti cijenu.
Mene zanima da li sa orginalom dobijem neke dodatne stvari koje sa piratom ne mogu , ili moram još nešto doplaćivati za premium.
24 Eura i nije prevelika cijena s obzirom da ovi naši traže i do 300 kuna.
Mene zanima da li sa orginalom dobijem neke dodatne stvari koje sa piratom ne mogu , ili moram još nešto doplaćivati za premium.
Jedina razlika između vanilla accounta i premium (kupljenog) je ta sta sa premiumom mogu ulaziti na sve moguće servere.
I ne, jednom kad se kupi ne treba se ništa dodatno doplatit.
Di to traže 300kn?
Jedina razlika između vanilla accounta i premium (kupljenog) je ta sta sa premiumom mogu ulaziti na sve moguće servere.
I ne, jednom kad se kupi ne treba se ništa dodatno doplatit.
Di to traže 300kn?
Instar -271 kuna
Gameshop-na akciji 276 ( inače 307).....
Instar -271 kuna
Gameshop-na akciji 276 ( inače 307).....
Skupo
Pozdrav,
kupujem poklon za nećaka i da ne zahebem stvar pitam ga kaj hoće. Veli on ,PC premium cd minecraft.Da tog ima u tisak media,miller i tak.Tražim ,al ništa takvog nemogu naći. Molim pomoć.