Ok, to kužim, a dali ima netko javan server da ja i moj kolega možemo igrati na njemu ???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam ja,sljedeći tjedan selimo na novi IP,ista mapa,sve isto samo drugi IP,ovaj ip će bit aktivan do kraja mjeseca
46.4.88.208:25630
play.mcbalkan.com:25630
Plugini:Factions,towny,chestshop,lwc....
Puno hvala... 
Kako se zove ovaj sajt gde se moze da se vidi sta je novo u svakoj posebnoj verziji ?
Eto novi sam u minecraftu i zanima me zna li netko mozda neki Minecraft cracked 1.5.2 server u kojem bi ja mogao graditi nesto sa svojim prijateljima, kopati rude, ubijati i uzgajati zivotinje i to a da nam drugi nemogu to unistiti? Moze i neki prazan server, samo da ne lagga.
MCBalkan :D
185.4.149.35:25565 ili
play.mcbalkan.com
Možete protektati factionima,ili samo recite playeru haso da ste dosli s bug foruma ;)
Server je PvP,a ti kopaš u zaštićenom području ;)
Zna itko jogurt voltz server?
Evo jedan moj server koji će trajati samo ovaj mjesec, hostan je na VPSu sa gigabitnom optikom i 2GB RAMa tako da jako dobro radi. Survival bez pravila, ima samo osnovne plugine, nije online mode(znači radi i sa jogurt verzijom), ali takvi su IMHO i najzabavniji. IP je 109.163.238.173, verzija 1.5.2
njofra ponovo si se bacio u minecraft vode,drago mi je vidit,jos da se okupi stara ekipa iz 2011
Nabijem ja tu ekipu na kitu :P
zasto meni su bili odlicni :)
zasto meni su bili odlicni :)
ljubomoran čovjek jer je iz 2012. ekipe :D
ahoy fermibro igras li minecraft jos,vidim kupio si novi komp ako vrtis bf3 mozes me dodat nitro323
ahoy fermibro igras li minecraft jos,vidim kupio si novi komp ako vrtis bf3 mozes me dodat nitro323
uh, komp više nije nov, već je godinu i po star(brzo je prošlo vrijeme).
budem te dodao, možda ti kasnije PM-am ip od jednog mc servera.
MCBalkan :D
185.4.149.35:25565 ili
play.mcbalkan.com
Možete protektati factionima,ili samo recite playeru haso da ste dosli s bug foruma ;)
evo i ja došo malo na mp da vidim, i sad kaj tu na mc ne mogu niš gradit ?? Vidio sam na početku ima free itema i to sve ali di god da krenem je protected area... 
Ajmo vi/mi stara ekipa izdominirat neki survival server <3
Server je PvP,a ti kopaš u zaštićenom području ;)
Što onda da radim ?
Možda da odeš na /warp divljina?
/warp divljina ;)
hm svako 20-15 minuta igra mi se zamrzne i pise not responding da li netko ima fix za ovo?
hm svako 20-15 minuta igra mi se zamrzne i pise not responding da li netko ima fix za ovo?
64 bitna java ;) i optifine
85.236.102.10:28165
Ajd nek se neko proba spojit, nisam siguran radi li i za jogurt igrače, ali mogli bi peglat mi bugovci na ovom :)
Jel zna neko kako provalit u acc na serveru?
Jedan me nazivciro >:D
Jel zna neko kako provalit u acc na serveru?
Jedan me nazivciro >:D
Ak mu je nick neki jednostavan probaj sifru iskoristit kao ime, jer se to najcesce koristi