Minecraft

poruka: 6.707
|
čitano: 1.393.380
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Minecraft
NikBBL kaže...

Zvanicni Odgovor hostinga na sve probleme sa serverom

Problem sa Lagom na Serverima

Vise puta dnevno dolazi do povecanog laga i prekida veze, radi se o DDoS napadima na servere. 
Napadac je prijavljen na policiju i ceka se njihova reakcija

HRVATSKI HOSTING TEAM

Vjerojatno se samo izvlače jer ionako pretrpaju servere... A uostalom, policija po tom pitanju neće učinit apsolutno ništa, pogotovo naša.

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.soma.fm/
13 godina
neaktivan
Minecraft

Moram priznat nikad nisam vidio igru s ružnijom grafikom i općenito je bezveze (bar meni)

0 25 hvala 0
15 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...

Moram priznat nikad nisam vidio igru s ružnijom grafikom i općenito je bezveze (bar meni)

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.soma.fm/
16 godina
mantgxtruck kaže...

Onda nastavi igrati simulatore kamiona i ostavi na miru one koji igraju jednu od najinovativnijih i najkreativnijih igara danasnjice.
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
mantgxtruck kaže...

Ma da, u pravu si. Bolje se ti vrati na pasijans i belot. Nije ovo za tebe....

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
12 godina
neaktivan

Uuuuuu...e, jesu te skajlali i to žestoko :D bolje da si sutio :D

Acer
14 godina
neaktivan
Minecraft

ako netko hoce igrat survial games ove dane, nek se javi u pp, ja mogu hostat server sa 6-8 igraca bez lagga

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minecraft

Evo samo par sličica od mene. Bilo mi dosadno, pa eto. Hrv. zastava bit će dio budućeg servera na kojem radimo ja i jedan šveđanin (pa eto od kuda i švedske zastave {#})

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fallout3fan kaže...

Evo samo par sličica od mene. Bilo mi dosadno, pa eto. Hrv. zastava bit će dio budućeg servera na kojem radimo ja i jedan šveđanin (pa eto od kuda i švedske zastave {#})

Fora skin.

14 godina
neaktivan
Minecraft

ako oce netko igrat  tekkit, ja imam server, al nije up cijelo vrijeme, za ip je javite u pp, i nije preko hamachija i netreba premium acc

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Minecraft

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minecraft

I može neko dati sugestiju što bi moglo biti ? Na novom kompu kad stisnem enter game jednostavno se ugasi minecraft, ne uđe u meni nego se ugasi. Nema nikakve crash poruke. Probao sam reinstalirati javu i skinuo mc iz raznih izvora, a i sa svog kompa di radi...

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2012.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Minecraft

E, zna li netko kako napraviti luk, po mogućnosti dijamantni!!

Toni
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tony1999 kaže...

E, zna li netko kako napraviti luk, po mogućnosti dijamantni!!

Ne postoji dijamantni luk, samo drveni.

Stručnjak za paranormalne pojave
16 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
Minecraft

jel ima ko free serv za verziju 1.3.2{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 19:28 (CarJosip).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Minecraft

Zna li tko plugin za stavljanje slika na server (tako da se upiše URL slike i igra sama odredi pixele i blokove koji će predstavljati te pixele)? Nadam se da znate o čemu pričam

I, evo usput, jedan projekt na BugCraftu, tek započet, ali već se vidi da će biti epic

The world is your playground.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Medikus kaže...

Zna li tko plugin za stavljanje slika na server (tako da se upiše URL slike i igra sama odredi pixele i blokove koji će predstavljati te pixele)? Nadam se da znate o čemu pričam

I, evo usput, jedan projekt na BugCraftu, tek započet, ali već se vidi da će biti epic

U vrijeme BugCrafta v2(Beta 1.5-1.6) bio je CopyCat, ali bio je dosta gladan RAMa, pa smo ga maknuli, a nije mi se svidjalo ni to što koristi dosta "čudne" materijale za gradnju(diamond ore tamo gdje moze i smooth stone, obsidian umjesto crne vune....).

Probaj ga, a ako ti treba za jednu sliku, najbolje je staviti ga, posložiti sve slike i maknuti.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina
neaktivan
power_user kaže...
Medikus kaže...

U vrijeme BugCrafta v2(Beta 1.5-1.6) bio je CopyCat, ali bio je dosta gladan RAMa, pa smo ga maknuli, a nije mi se svidjalo ni to što koristi dosta "čudne" materijale za gradnju(diamond ore tamo gdje moze i smooth stone, obsidian umjesto crne vune....).

Probaj ga, a ako ti treba za jednu sliku, najbolje je staviti ga, posložiti sve slike i maknuti.

Burekcraft je malo uređennnnnnnnn....zahvalite novim modovimaaa :DDD nadam se da vam se sviđa novi dizajn spawa :DDDDDDDDD

Ovo je za osvetu zbog bana Mediksa :DDDDDDD

13 godina
neaktivan

Cisto da se zna, ja nemam puno veze s ovime. Osim sto me malo nasmijalo {#}

15 godina
neaktivan
Minecraft

@acer hp šta si li već

Mislim da ste svi stvarno smradovi, pletete se gdje vam nije mjesto i najrađe

bi vas banao iz minecrafta forewer.

Ja i medikus smo to razjasnili, popričali i sredili. Dođe japica na njegov server, oruši ga, onda vi iz osvete na moj.

Da ovo nije public forum, i da me modovi nebi banali, mislim da bi bilo svega.

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NikBBL kaže...

Vise puta dnevno dolazi do povecanog laga i prekida veze, radi se o DDoS napadima na servere. 

HRVATSKI HOSTING TEAM

Server je up?

Vidim fali mi forestry onda je to starija verzija tekkita?

16 godina
DOme123 kaže...
NikBBL kaže...

HRVATSKI HOSTING TEAM

Server je up?

Forestry je izbačen u novoj verziji Tekkita.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012 R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
DOme123 kaže...
NikBBL kaže...

HRVATSKI HOSTING TEAM

Server je up?

Forestry je izbačen u novoj verziji Tekkita.

Znam to, ali ja kad idem uci na server (najnovijom verzijom) pise mi da mi fale 2 moda forestry i jos nesto, znaci da server radi na starijem build-u  mene zanima na kojem....

13 godina
neaktivan
Minecraft

Server Radi na development verzijama

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minecraft

Jel ima možda netko minecraft account za prodati? ili možda znate nekoga tko prodaje minecraft accounte??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

Imam problem s izvodenjem Minecrafta. Naime na novom prijenosniku (Acer Aspire 7739G) mi se FPSi vrte oko 30 FPSa sto je premalo, dok igre poput BFBC2 i BF3 vrti bez problema, instalirana je Java, zna li netko do cega je problem?

[url=http://profile.xfire.com/bazenko][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/bazenko.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AcerVtc kaže...

Burekcraft je malo uređennnnnnnnn....zahvalite novim modovimaaa :DDD nadam se da vam se sviđa novi dizajn spawa :DDDDDDDDD

Ovo je za osvetu zbog bana Mediksa :DDDDDDD

Koji vrag je tebi? Pišeš kao trinaestogodinšnja cura sa facebooka.

15 godina
Minecraft

Za tekkit igrače:

Engine room

384 RS engines biatch! {#}

EDIT:

Bazen21 kaže...

Imam problem s izvodenjem Minecrafta. Naime na novom prijenosniku (Acer Aspire 7739G) mi se FPSi vrte oko 30 FPSa sto je premalo, dok igre poput BFBC2 i BF3 vrti bez problema, instalirana je Java, zna li netko do cega je problem?

Taj i3 u njemu ima samo 2.4 GHz, malo slabo. Probaj stavit Optifine Multicore da iskoristi obe jezgre jer radi puno bolje, vjeruj mi....meni moj bude 30-40 fps-a a sa Optifine MultiCore radi na skoro 60...

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 2:35 (Krešo91).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Minecraft

Nekoliko buildova za BugCrafta

Cepelin 1 Cepelin 1
Cepelin 2 Cepelin 2
Avion Avion
Avion Avion
Balon (nemam pojma kako se ovo zove) Balon (nemam pojma kako se ovo zove)
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice