Minecraft

poruka: 6.707
|
čitano: 1.393.665
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Minecraft
Saro_Teklic kaže...

To je LB photo realism i Sonic Ethers Shader

tako je... LB photo realism 512x i Sonic Ethers Shader i optifine za bolje FPSove

odlični su skupa međutim ako želite da imate prihvatljiv FPS, morate da imate užasno jaku mašinu... čak i meni fps-ovi znaju past na oko 40 ali ne smeta uopće...

još samo da sredim nebo i vodu.. a možda ću i pustiti ovako..

evo jedan dobar video što minecraft može (samo mi se ne sviđa njegov texture pack)

12 godina
neaktivan
sylar951 kaže...
Saro_Teklic kaže...

tako je... LB photo realism 512x i Sonic Ethers Shader i optifine za bolje FPSove

odlični su skupa međutim ako želite da imate prihvatljiv FPS, morate da imate užasno jaku mašinu... čak i meni fps-ovi znaju past na oko 40 ali ne smeta uopće...

evo jedan dobar video što minecraft može (samo mi se ne sviđa njegov texture pack)

Ma odlicno je, sve je realisticki :D

Acer
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 13:21 (AcerVtc).
13 godina
AcerVtc kaže...
sylar951 kaže...
Saro_Teklic kaže...

Brutala Burazzz...:D...ma jbt, na ovom videu grafika je bolja nego u Cod mw3 :D pa jbt, takav treba bit minecraft, dodane su animacije, i najmanji detalji (njihanje grana drveća prilikom vjetra, talasanje vode)...:D perfektno :D

ovako nešto bi trebao da bez problema gura jedan osrednji PC međutim za ovo trebaš imat beštiju... (čak i njemu malo laga).. to je iz razloga što minecraft nije namjenjen/napravljen da izgleda ovako.. ovo su djela fan moddera koji koliko god uljepšaju stvar, ostaje loša optimizacija.. rješenje bi bilo da izađe Minecraft 2 koji ima sve što i jedinica plus bolja grafika, fizika, teksture, shader, AA... možda čak i da ga naprave u više poligona ali ipak je blocky world trademark minecrafta..

15 godina
neaktivan
Minecraft
Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.soma.fm/
Moj PC  
7 0 hvala 6
13 godina
neaktivan
Minecraft

Razmisljam da napravim svoj modpack + server,znaci Buildcraft SMP i industrialcraft2 SMP zapakirat u jednu instalaciju(+ par ostalih modova) i server te napravit svoj technic pack koji ce se moc igrat sa crcked verzijom igre.

Sta kazete?

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FireMan97 kaže...

Razmisljam da napravim svoj modpack + server,znaci Buildcraft SMP i industrialcraft2 SMP zapakirat u jednu instalaciju(+ par ostalih modova) i server te napravit svoj technic pack koji ce se moc igrat sa crcked verzijom igre.

Sta kazete?

sta ti nije jednostavnije obican tekkit server napravit?

16 godina
Minecraft

Zanima me koliko vas ovdje ima kupljen minecraft, ne čini mi se kao da vas je puno.

23 Imam ga
21 Nemam ga
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012 R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dd_Optic kaže...
FireMan97 kaže...

Sta kazete?

Da al za Tekkit trebas premium.

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
14 godina
neaktivan
FireMan97 kaže...
Dd_Optic kaže...
FireMan97 kaže...

Sta kazete?

Pm me, znam napravit i server i client non-premium!

12 godina
neaktivan
FireMan97 kaže...
Dd_Optic kaže...
FireMan97 kaže...

Sta kazete?

Aj ko oce taj tekkit bez premiuma, neka mi se javi, ja upravo radim tutorijal na YT, a necu okacit na Forum, jer su zabranjenje takve verzije 

Acer
13 godina
neaktivan
FireMan97 kaže...
Dd_Optic kaže...
FireMan97 kaže...

Sta kazete?

Ne trebaš, ja upravo igram sa c*acked verzijom igre.

Jedno pitanje, kako da mi voda iz cijevi na buildcraftu isteče van, dakle da pumpa pumpa vodu kroz cijevi i da onda voda curi van kao normalno?

Stručnjak za paranormalne pojave
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 18:51 (Unix).
12 godina
neaktivan
Unix kaže...
FireMan97 kaže...
Dd_Optic kaže...
FireMan97 kaže...

Sta kazete?

Ne trebaš, ja upravo igram sa c*acked verzijom igre.

Jedno pitanje, kako da mi voda iz cijevi na buildcraftu isteče van, dakle da pumpa pumpa vodu kroz cijevi i da onda voda curi van kao normalno?

Dodaj me na skype, znam ti ja punooo toga, a i imam ekpu s kojom mozemo napravit sve, tj. skoro sve znamo...mogu ti objasnit, lako je :D

Acer
14 godina
NikBBL kaže...
Ako ikoga interesuje ja sam owner jedinog domaceg tekkit servera.Uzeo sam 1.5 GB RAM hostinga i imamo 15 slotova tako da je sve lagg free.Server je cracked i nekoristi nijedan plugin sem essentialsa da nebi laggao. IP:88.198.27.55:25558 . Cim se spawnate odmaknitee se od spawna jer su dozvoljeni ratovi kompanija.Inace ja sam MisterLaggy(biglie) pa dodjite malo

Sta je sa serverom? Vec par dana je off i nikako da se upali :O

14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
NikBBL kaže...
Ako ikoga interesuje ja sam owner jedinog domaceg tekkit servera.Uzeo sam 1.5 GB RAM hostinga i imamo 15 slotova tako da je sve lagg free.Server je cracked i nekoristi nijedan plugin sem essentialsa da nebi laggao. IP:88.198.27.55:25558 . Cim se spawnate odmaknitee se od spawna jer su dozvoljeni ratovi kompanija.Inace ja sam MisterLaggy(biglie) pa dodjite malo

istina, ja dns bio na serveru s frendom, ja izadem iz servera, on ostane na njemu i ja se vise nemogu ulogirat a on i dalje igra.... onda on izade i nemozemo obojica uc...

15 godina
neaktivan
Minecraft

Evo još novih screenova.

Invisibility potion Invisibility potion
Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.soma.fm/
Moj PC  
7 0 hvala 6
13 godina
protjeran
nidjo123 kaže...

Evo još novih screenova.

Nisam pratio temu pa ako mi možeš objasniti koj je to vrag;)?

15 godina
neaktivan
Minecraft

Ako misliš na slikama - 1. Invisibility potion je napokon dodan, već je dugo u igri, ali nije ga bilo moguće pripraviti. U biti nisam siguran ni je li sad potpuno implementiran jer je Jeb na Twitteru rekao da ga je lako abuseat putem klijenta ili tako nešto.

2. Dodani su okviri za iteme koji su već dugo tražena roba (u gradu). Dodane su i vaze za biljke.

3. Dodan je cobblestone zidić, poput obične ograde, samo od cobblea.

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Minecraft

Evo moj gateway sa bureka :D

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minecraft

Ima netko možda za dual survival? Da može hostat server za nas dvojicu? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dd_Optic kaže...
KiCo77 kaže...
NikBBL kaže...

istina, ja dns bio na serveru s frendom, ja izadem iz servera, on ostane na njemu i ja se vise nemogu ulogirat a on i dalje igra.... onda on izade i nemozemo obojica uc...

Ja sam na Odmoru Do sutra,a gyga nije mogao da radi dosla mu rodbina iz njemacke,Tako da nismo Imali vremena za srw.Sutra Se srw vraca U punome sjaju I odsad Se nadamo da nece vise padati jer smo imali razgovor sa hostingom

14 godina
neaktivan
Minecraft

Gotova Je moja mapa vise :D

uglavnon ima malo znakova na pocketku par random avantura(neka vrsta questilna) i kucu za zivot,2 dvorca,par brodova,pista  radio je desetak sati...

ako nekoga zanima postat cu je sutra...{#}

za min 1.2.5 al moze se idalje provat na novijima...

nema nista modova jedino texture pack za dozivljaj

YAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
donator_bubrega kaže...

Ima netko možda za dual survival? Da može hostat server za nas dvojicu? :)

Pa mogu ja :)

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Minecraft

Zvanicni Odgovor hostinga na sve probleme sa serverom

Problem sa Lagom na Serverima

Vise puta dnevno dolazi do povecanog laga i prekida veze, radi se o DDoS napadima na servere. 
Napadac je prijavljen na policiju i ceka se njihova reakcija

HRVATSKI HOSTING TEAM

1 0 hvala 0
14 godina
NikBBL kaže...

Zvanicni Odgovor hostinga na sve probleme sa serverom

Problem sa Lagom na Serverima

Vise puta dnevno dolazi do povecanog laga i prekida veze, radi se o DDoS napadima na servere. 
Napadac je prijavljen na policiju i ceka se njihova reakcija

HRVATSKI HOSTING TEAM

To ti je onaj andrija bio prijetio nes nakon bana... govorio je kao da ce hackat server i svaki put se unbanat itd...

15 godina
Minecraft

Samo da kažem osobno iskustvo sa Hrvatskim Hostingom. Oni su najslabije što možete naći. Bolje da uzmete bilo šta drugo od stranih hostinga koji imaju višegodišnje iskustvo i zaštitu od takvih gluposti.

DDoS napad se može zaustavit ako je sa par klijenata tak oda se samo blokira ista IP adresa ili port. Neka me neko ispravi, ali znam da ima neki servis koji samo blokira napadača i neda mu pristup i onda nemože uopće pingat serverr što u srži DoS napad.

Osobno preporučam Vanquish VPS

Već sam 4 mjeseca kod njih i nikakvog lag-a nije bilo na serveru osim kad su me micali između server rack-ova jer su dobili novu opremu.

IP od servera mi je bio promijenjen ali su dok su me prebacivali nekih 2 dana je biio lagani lag pa su mi dali mi 5$ kredita (popust u biti) kao ispriku. Što se tiče DoS napada, oni nikad nisu imali toga jer imaju zaštitu, tako da slobodno možete na njih prijeći.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Minecraft

eto moje kuće.. nije niš posebno kak neki vele-arhitekti rade ali meni je dobra {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Samo da kažem osobno iskustvo sa Hrvatskim Hostingom. Oni su najslabije što možete naći. Bolje da uzmete bilo šta drugo od stranih hostinga koji imaju višegodišnje iskustvo i zaštitu od takvih gluposti.

DDoS napad se može zaustavit ako je sa par klijenata tak oda se samo blokira ista IP adresa ili port. Neka me neko ispravi, ali znam da ima neki servis koji samo blokira napadača i neda mu pristup i onda nemože uopće pingat serverr što u srži DoS napad.

Osobno preporučam Vanquish VPS

Već sam 4 mjeseca kod njih i nikakvog lag-a nije bilo na serveru osim kad su me micali između server rack-ova jer su dobili novu opremu.

IP od servera mi je bio promijenjen ali su dok su me prebacivali nekih 2 dana je biio lagani lag pa su mi dali mi 5$ kredita (popust u biti) kao ispriku. Što se tiče DoS napada, oni nikad nisu imali toga jer imaju zaštitu, tako da slobodno možete na njih prijeći.

Također dobra iskustva, čovjek koji drži hosting je susretljiv i kada smo imali onu krizu sa BugCraftom Reloaded ponudio mi je 50% manju cijenu za 2 mjeseca ako se vratimo kod njih {#}

Stručnjak za paranormalne pojave
14 godina
neaktivan
sylar951 kaže...

eto moje kuće.. nije niš posebno kak neki vele-arhitekti rade ali meni je dobra {#}

koji je to texture pack? pls reci

14 godina
neaktivan
Minecraft

To je LB Photo Realism.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
sylar951 kaže...

nalijepio sam linkove za modove u str. prije... evo ti citirano

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice