Minecraft

poruka: 6.707
|
čitano: 1.394.078
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Minecraft
nul-3 kaže...

Je, moram skidat hamachi, moram se registrirat na njihovu stranicu, moram dodavat mrežu, moram u mc-u dodavat, moram biti online na hamachiu i još mi zatrpa i ovako kratak disk na kompu.

No uredu je :D

Dobro je , skuzili smo :D ja sam napravio na ruteru ono s portovima...sad meni radi :D moci cu hostat samo da dodam plugine i to, a vjerojatno ce to bot tekkit server, jer minecraft Hosta Luxxfromhell...On ima server Minecraft (hamaci), ja cu imat tekkit bez hamachija :D

Acer
13 godina
protjeran
AcerVtc kaže...
nul-3 kaže...

Je, moram skidat hamachi, moram se registrirat na njihovu stranicu, moram dodavat mrežu, moram u mc-u dodavat, moram biti online na hamachiu i još mi zatrpa i ovako kratak disk na kompu.

Dobro je , skuzili smo :D ja sam napravio na ruteru ono s portovima...sad meni radi :D moci cu hostat samo da dodam plugine i to, a vjerojatno ce to bot tekkit server, jer minecraft Hosta Luxxfromhell...On ima server Minecraft (hamaci), ja cu imat tekkit bez hamachija :D

Ako nemaš ultra brzi net, odustani od toga.

Previše če štekati svima, a da i ne govorim

o tekkitu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 22:53 (bornasepic).
12 godina
neaktivan
bornasepic kaže...
AcerVtc kaže...
nul-3 kaže...

Ako nemaš ultra brzi net, odustani od toga.

Previše če štekati svima, a da i ne govorim

o tekkitu.

Ma znam...nece nas bit puno...onak nas nekoliko radi zabave...ako nas bude jako puno, mozda se i kupi mali server od 10, 15 slotova :D

Acer
13 godina

Ma znam...nece nas bit puno...onak nas nekoliko radi zabave...ako nas bude jako puno, mozda se i kupi mali server od 10, 15 slotova :D

Za ovaj upload speed koji nama ISP nudi, dovoljno je jedva za 2-3 (max. 4) igrača. Više od toga nema smisla.

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
12 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Za ovaj upload speed koji nama ISP nudi, dovoljno je jedva za 2-3 (max. 4) igrača. Više od toga nema smisla.

Da, ali Luxxformhell ima server, i uspio je hostat 6 igraca bez laga....kad iskljuci sve programe koji usporavaju net...

Acer
15 godina
neaktivan
AcerVtc kaže...
Cromaki kaže...

Da, ali Luxxformhell ima server, i uspio je hostat 6 igraca bez laga....kad iskljuci sve programe koji usporavaju net...

Jučer ja i donator bili sami, laga. Kaže lux da nije bio na kompu, da ga je ostavio upaljenog i otišao. A kad si se ti joinao onda je još jače (acerio). A i sam si ispunjavao chat sa "laggg -.-"

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
15 godina
nul-3 kaže...
AcerVtc kaže...
Cromaki kaže...

Jučer ja i donator bili sami, laga. Kaže lux da nije bio na kompu, da ga je ostavio upaljenog i otišao. A kad si se ti joinao onda je još jače (acerio). A i sam si ispunjavao chat sa "laggg -.-"

To zna ponekad jako laggati, jer Optima u posljednje vrijeme nešto eksperimentira sa serverima, tako da mi i veza puca.. Nebi stalno tako trebalo biti ;)..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina

Vidi, možeš imati serversko računalo sa 24 gb ram-a i 2x Intel Xeon @ 3.4 GHz no ako nemaš 100/100 vezu đabe ti sve ostalo za hosting.

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
12 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Vidi, možeš imati serversko računalo sa 24 gb ram-a i 2x Intel Xeon @ 3.4 GHz no ako nemaš 100/100 vezu đabe ti sve ostalo za hosting.

Ma ko da neznam...kad svi imamo spor internet (spor u smislu hostanja)...tako daje najbolje da se skupe oni koji hoce igrati i da se kupi server 

Acer
13 godina
neaktivan
Minecraft

Da li ima ko problem u minecraftu samo mi odjednom izbaci out of memory i tako malo malo izbaci.

Soccer <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTR bs kaže...

Da li ima ko problem u minecraftu samo mi odjednom izbaci out of memory i tako malo malo izbaci.

Ja sam prije skroz imao. Orušio windows 7 stavio osam i nema više :D vjerovatno to nije rješenje.

Ali ovo je:

1. Skini optifine instaliraj ga

2. Skini MCPatcher i u optionsu odredi sam koliko želiš da ti MC ima memorije.

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
15 godina
neaktivan
Minecraft
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Minecraft

Ljudi, evo vam jedan poklon, seed u kojem se rodite odmah kraj desert temple-a, a južno je još jedan, također na mapi su sand village-i.

seed je --  dessert    (dva s su namjerno)

Odličan za započeti survival.

Svi smo mi Mentalist.

2 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
Minecraft

Takodjer jos jedan seed je "Skyblock" bez navodnika, spawna vas odmah kraj jungle templea

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
odjavljen

Provjereno! Hvala :)

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
neaktivan
Minecraft

Išao eksperimentirati sa seedovima, upišem Bugseed i nađem desert bunar:

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Minecraft

tražim nekog tko zna dobro graditi a ima org. minecraft!!!

INBOX! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minecraft

ja se nemogu spojit ni na jedan server, dode mi internal client error, dal se to i vama desava?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dd_Optic kaže...

ja se nemogu spojit ni na jedan server, dode mi internal client error, dal se to i vama desava?

Probaj obrisat .minecraft folder i onda force update

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
Minecraft

ovo mi se dešava kada stvaim mod Sonic Ether's Ubeliveable Shaders...

kako maknuti ove greške/kvadrate na travi i objektima..

sa shader modom sa shader modom
ovako je bez shader moda ovako je bez shader moda
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.8.2012 9:48 (sylar951).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Minecraft

čini se da je problem bio u driverima grafičke... nakon što sam ih updateirao na 12.6, radi kako treba...

evo onda par screenova kako to sve izgleda...

nije loše za jedan minecraft {#}

ovdje je sa ultra blurom.. zrake sunca su bugirane ovdje je sa ultra blurom.. zrake sunca su bugirane
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Koji je to texure pack ? El mozda LB Photo Realism ? :D

Acer
14 godina
neaktivan
AcerVtc kaže...

Sonic Ether's Unbeliveable Shaders ako se ne varam.

12 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
AcerVtc kaže...

Sonic Ether's Unbeliveable Shaders ako se ne varam.

Ja sam imo LB photo realism i identicno izgledaju

Acer
14 godina
Minecraft

To je LB photo realism i Sonic Ethers Shader

Music is our life-So live oure life
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minecraft

dal mozda znate sto to znaci kad se nemogu spojit na server, a pise: your name contains 1 or more illegal characters, a na tom sam serveru neki dan bio na istom acc-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dd_Optic kaže...

dal mozda znate sto to znaci kad se nemogu spojit na server, a pise: your name contains 1 or more illegal characters, a na tom sam serveru neki dan bio na istom acc-u

Hmmmm...el i imenu imas neke znamenke ili slova (š,đ,č,ć,ž, tako nešto)...ili neke znakove (<,>,/,&,Ł,@ i takve stvari) ?

Acer
14 godina
neaktivan
AcerVtc kaže...
Dd_Optic kaže...

Hmmmm...el i imenu imas neke znamenke ili slova (š,đ,č,ć,ž, tako nešto)...ili neke znakove (<,>,/,&,Ł,@ i takve stvari) ?

ma nemam nis od toga u imenu, rijesio sam to nekako, nije uopce u imenu bilo...

13 godina
neaktivan
Minecraft

Jedno pitanje:

Imam quarry i steam engine. E sad bih htio da se filtrira izlaz iz quarryja tako da coal ode u jedan chest (koji će ići u motor tako da ima stalni dotok coala), a sve ostalo u drugi chest. Kako da to napravim?

Stručnjak za paranormalne pojave
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Unix kaže...

Jedno pitanje:

Imam quarry i steam engine. E sad bih htio da se filtrira izlaz iz quarryja tako da coal ode u jedan chest (koji će ići u motor tako da ima stalni dotok coala), a sve ostalo u drugi chest. Kako da to napravim?

Diamond pipe ti treba. Možeš coal direktno pumpati u taj motor, a možeš i recimo napraviti da jedan dio ide u motor, a ostatak u chest.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012 R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice