Jeeej 100-ta strana!
OT: Za Runecraft jedino da mogu reci pre hebeno! Ja na serveru na kojem igram koristim powerpick i nakon 2 dana imam stack dijamanata,nekoliko stackova irona... Trebat cu pocet to prodavat
Jeeej 100-ta strana!
OT: Za Runecraft jedino da mogu reci pre hebeno! Ja na serveru na kojem igram koristim powerpick i nakon 2 dana imam stack dijamanata,nekoliko stackova irona... Trebat cu pocet to prodavat
Ljudi aj preporučite neki cool mod :D. I može još neki dobar projekt?
Modovi koje imam: run mod, toomanyitems, baby animals, singleplayer commands, hot air ballon.
EDIT: I može neki texture pack samo da se nekorsiti neki patcher da mi ne sj*be acount jer mi je premium :S
EDIT: I može neki texture pack samo da se nekorsiti neki patcher da mi ne sj*be acount jer mi je premium :S
Ne moze ti sjebat acc jer ja ga koristim isto i sve 5.
pozz
igram mc multy na jednom serveru
igra je odlična i zabavna
nisam do sad pratio temu pa neznam dal se spominje šta...
zanimaju me texture packovi
da malo promijenim onaj default
pa eto rado primam preporuke :D
Meni je Krešo reko da to nekoristim jer će mi stgati acc i jednom frendu je strgo... Tako da :SS Jel ima neki odličan da nemoram koristiti? Ili:
18 | MC Patcher ti nemožestrgat acc |
---|---|
2 | Može ti strgati |
Pa mcpatcher ti patcha igru a ne acc.
Patcher ti ne može "strgat" account, i ja ga koristim.
Meni je Krešo reko da to nekoristim jer će mi stgati acc i jednom frendu je strgo...
Ma pusti ti Kresu. On ni nema original mc
Nece ti nista biti acc-u. Zato jer ti to nista ne radi na acc-u nego na igri.
Meni je Krešo reko da to nekoristim jer će mi stgati acc i jednom frendu je strgo... Tako da :SS Jel ima neki odličan da nemoram koristiti? Ili:
Neko nije slušao
Ja sam rekao da ti može koruptirat igru (save file-ove itd.), a ne account.........šanse jesu male, ali bolje bit siguran
Teško jer radi promjene samo na Minecraft.jar, ostalo ne dira.
Teško jer radi promjene samo na Minecraft.jar, ostalo ne dira.
onda je možda meni, jer sam MC Patcher zadnji puta koristio prije nekih godinu dana
U biti koruptirao mi se jedan save file dok je bio neki skin i nisam ga mogao spasit.....nemam pojma kako ali dogodilo se. Od tad tražim text. packove koji ne koriste nikakve patcheve nego se samo stave u texture pack folder i izmjene u igri.
A uvijek postoji mogućnost, pretpostavljam da može corruptat save jedino indirektno, ako nešto zezne u minecraft.jar i onda minecraft.jar zezne save. Ali opet, vjerojatnost je premala.
U sljedecih par dana nabavljam RAM,pa zna li neko dobar server,
po mogucnosti naš te da se ne mora placati,jer stvarno nemam novaca...
Te moze li mi netko objasniti kako se spojiti na server,samo
>Multiplayer
>IP servera upisem
>spojim se
ili ima nekih petlji...
>IP servera upisem
>spojim se
ili ima nekih petlji...
Samo to.
LulzSec srušili Eve Online, Escapist Magazine i Minecraft!
može mi neko dat stranicu s survaival mapama
A znas li koji dobar server?
A znas li koji dobar server?
Evo možeš kod mene (private server), ali moraš se prijavit na forum kao i ostali
ako treba ko acc imam jedan viška, prodam za 40kn :D
Ljudi isplati li se kupiti ovu igricu?
I jeli bolji single ili multi?
Isplati se! ja sam na pocetku mislio ono kak je dosadna i ono... ali kad sam se malo ubacio u to je postala pre addictive. Dosta mojih frendova je kupilo MC pa volim s njima igrat pa se jos spojimo u jedan razgovor na skype-u ili ventu. Dakle preporucam!
Ljudovi aj reporčite neki projekt pls :D ...
hmmm možda i to napravim, dalje????? malo mi se čini teško :SSS
Naravno da je teško, već se radi na tome, od 3. mjeseca radi jedno tridesetak ljudi.
.
nisam baš toliki umjetnik xD
Prije bih nešto lakše tipa: neka kao platforma ili neki dvorac ili sl :D
Onda bi bilo dobro nešto kao Brennenburg Castle iz Amnesie. Jest da je teško, ali izgleda odlično.
Proradile mi 2 verzije minecrafta na mobu :) budem stavio gameplay video poslije ;)