Minecraft - Natjecanje!

poruka: 4
|
čitano: 1.259
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Minecraft - Natjecanje!

Potaknut postom jednog forumaša sam otvorio temu gdje bismo se natjecali u izgradnji zadanog predmeta...

Mislim da je jedno jedino potrebno pravilo to da se smije postaviti samo jedan završni rad...

Evo prvi ću staviti temu, a ona je - NIGHTMARE CASTLE!

Pobjednik je onaj sa najviše TUova, te on postavlja sljedeću temu..

Rok završetka: 28.05.2011.

Sting like a bee, flow like a butterfly...
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Minecraft - Natjecanje!
Buller kaže...

Potaknut postom jednog forumaša sam otvorio temu gdje bismo se natjecali u izgradnji zadanog predmeta...

Mislim da je jedno jedino potrebno pravilo to da se smije postaviti samo jedan završni rad...

Evo prvi ću staviti temu, a ona je - NIGHTMARE CASTLE!

Pobjednik je onaj sa najviše TUova, te on postavlja sljedeću temu..

Rok završetka: 28.05.2011.

sve super, samo me zanima da li ćemo za svaki novi "contest" imati novi topic, te koliko slika po "projektu" svakog forumaša? super je ideja da SAMO završni i gotovi radovi idu, a ne neki WIP i koještarije. 

samo me zanima, mora li to biti na serveru, ili na singleplayeru? i mislim da bi bilo ok, da svatko stavlja samo svoje radove, a ne da ih radi sa prijeteljima, jer se onda može napraviti puno više

42
16 godina
neaktivan
Minecraft - Natjecanje!

Za natjecanja je fer da svi zajedno grade na zajedničkom MP serveru, gdje sami moraju naći resurse i sl.

Inače se napatiš ko sivonja da izgradiš nešto smisleno na običnom beta serveru i onda bude bolji od tebe netko tko je koristio kojekakve modove i cheatove...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Minecraft - Natjecanje!

Oukej, dakle također dozvoljeno i na serveru graditi...

@kakapoo - ne, sve u ovoj temi... Naravno samo jedan projekt po useru, slika koliko hoćeš..

Sting like a bee, flow like a butterfly...
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 22:39 (Buller).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice