MOgu nekako mercenareis 2 stavit na rezoluciju 1690x1050 jer takav monitor imam a kad stavim u igri an wide ima najviše 1280x1150 a u 4:3 još amnje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Grafiak je na toj rezoluciji meni jako loša ili je stvarno na svim rezolucijama loša?
Zna netko
Evo nadam se da će ti ovo pomoći.
Vidio sam to ipokušao ali neznam namjestit
Nemam mercenaries tako da ti ne mogu pomoć više od ovog:
1. Unzip the contents into your game folder.
2. Start mercs2res2.exe (from inside the game folder)
3. Select your aspect ratio (divide desired screen width by screen height, usually equals 1.6 for widescreen, or 1.25 for 1280x1024 monitors)
4. Open mercs2.ini
5. Change the ScrW and ScrH values to desired resolution
6. Close and save mercs2.ini
7. Start the game with the mercs2res2.exe "Launch" button.
Namjestio sam,puno si mi pomogao.
Namjestio sam,puno si mi pomogao.

da ne otvaram novu temu imam pitanje kako upisati u registraciji znak @ jer mi nikako ne želi.
Provaj @ napisati u wordu pa napravi copy toga,a zatim CTRL+V tamo gdje ga moraš kopirat.
sine i to sam probao.
sine i to sam probao.
Alt Gr (desni Alt) + V = @
Alt Gr (desni Alt) + V = @

Samo iz čiste znatiželje da pitam, a kako ste vi prije unosili @ (slovo). Jer jedini (normalni - da ne pališ neki program sa characterima) način jest ALT GR i tipka sa slovom V.
Neznam, samo pitam.
Samo iz čiste znatiželje da pitam, a kako ste vi prije unosili @ (slovo). Jer jedini (normalni - da ne pališ neki program sa characterima) način jest ALT GR i tipka sa slovom V.
Neznam, samo pitam.

Neznam, samo pitam.

usput može li mi ko uploudat cijelu pređenu igru nikako ne mogu sad sam na 54%
Imam problem pri pokrećanju igre,neće da mi uključi igru već piše neš security.......Molim vas pomozite