Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 359.729
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ful cudno, nema Allied objective nego samo Squad. A i cudi me da nisu najavili weekend challenge, rekli su da ce pocet ovaj vikend ako se ne varam.

@Mahjongg

Pa mozes malo MPa nabacit, stovise, igranje MPa ti dize efektivni score u SPu (onaj galaxy readiness) :)

Vigilo confido
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: Mass Effect 3

Ovo nije onakav vikend kao do sada.

Ovo je za challenge nove i biti ce vjerojatno od sada svaki vikend.

A kazu da ce one vece i dalje najavljivati.

Pise ovdje - quick note about weekend challenges

Vec svi pisu da ce ovaj definitivno ici radit na solo silveru. :)

16 godina
neaktivan
Dachande kaže...

zlatna medalja za melee se dobiva već za 15 kilova, mislim da nije teško napraviti (pogotovo kad će svi udarat glavama sa svojim krogancima) čak i u grupi.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Pa u prvom valu na bronci mozes dobit minimalno silver. Pocetak drugog vala i vec si gold.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Zura kaže...
Dachande kaže...

zlatna medalja za melee se dobiva već za 15 kilova, mislim da nije teško napraviti (pogotovo kad će svi udarat glavama sa svojim krogancima) čak i u grupi.

Nazalost, oboje niste u pravu.

Zlatna medalja po novom ide za 50 killova.

Sve pise na sluzbenom forumu pod multiplayer balance changes. Svaki tjedan nesto promjene.

Sada su dodali novu klasu, stavili nove dvije hazard mape u rotaciju, te uz ove medalje ponajprije promijenili damage i funkcije nekih snajpera.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 13:11 (Dachande).
16 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Zlatna medalja po novom ide za 50 killova.

Sve pise na sluzbenom forumu pod multiplayer balance changes. Svaki tjedan nesto promjene.

Sada su dodali novu klasu, stavili nove dvije hazard mape u rotaciju, te uz ove medalje ponajprije promijenili damage i funkcije nekih snajpera.

ah šmrc. onda mora biti solo ili duet.

uzet ću stronghold + 60% štita + melee damage i tući glavom u zid.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 15:39 (Zura).
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Eto napokon fan made film u ME svijetu :

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

A dal mora bit uspjesni extraction ili me mogu i zabti na 6om ili 10om valu ako po obicaju u solo budem vukao samo one glupe zadatke sa disable 4 necega?

Vigilo confido
17 godina

Ne mora bit uspjesan ako se ne varam, jer nije cilj extraction, vec sama medalja.

15 godina
Mass Effect 3

slučajno sam naletio na ovu teoriju na YT o Beings of Light teoriji,ako imate 20 minuta pogledajte.vrlo zanimljiv pogled na cijeli kraj a možda i početak ME4?

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Pohvalno sto se odmah dijele commendation packovi. S obzirom na brojku od 50killova, ipak je lakse to solo odraditi. I opet dobio eagle. Samo to dobijam, kao da nema nista drugo :)
14 godina
neaktivan

Pa dobar je Eagle, po meni bolji od Carnifexa.

Ja jos nisam obavio, danas popodne cu. Nadam se Typhoonu, makar su sva N7 oruzja osim shotguna dobri, cak i Hurricane. Doduse zanima me Valiant, vidim da ljudi dosta igraju s njim.

Vigilo confido
17 godina

Odlican je Vailant.

Kako je igra postala dobra sa ovim challengeima... Nabio sam 30 sati u par dana...

17 godina
Mass Effect 3

Pa Eagleu su malo digli damage, a nije niti Valiant za baciti - tri šusa, ako imaš stabilizator idu sva tri u istu rupu :) a reload je trenutan.

Uglavnom, probao sam igrati - može se, ali je framerate nizak - na 1024x760, na integriranoj i3 2000 na SB procu... kad isključim Ante-alias :)

No ne mogu tako igrati Gold - reakcija mi je za onu stvar.

Probal bum večeras malo upasti :) moram natući tih 50 killova sa Kroganom.

Srećom, stigla je nova matična, pa ću ovaj vikend napraviti zamjenu, a uskoro dolazi i nekakva grafička.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 13:59 (Father_Dougal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ljudi imam pitanje u vezi sa prvom igrom. Znači, izbaci me Conduit i nakon što Saren zaustavi lift i nako što izađem iz istog malo hodam i igrica se zablokira zajedno sa kompjuterom, nemogu ništa osvim restart. Ima li itko riješenje?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Još kad i dobije novu grafičku karticu, mi ostali nećemo imati što raditi u multiplayeru.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

2 0 hvala 0
17 godina
MegaMass 2000 kaže...

Još kad i dobije novu grafičku karticu, mi ostali nećemo imati što raditi u multiplayeru.

E da vidiš kak sad igram... strahota :) fulam stalno, ne mogu ništa osim sačmarice korsititi :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

jel ima još neko problema sa ME3 u zadnjih par dana, ili je to samo do mene (ISP providera)?

Zadnjih 3 dana uopće ne mogu pokrenuti igru navečer (oko 21, 22h), stalno javlja EA servers unavailable (ME3), Service Temporary unavailable (Origin).. i sl sranjca.

Kad sam pokušao oko ponoći, sve je ok.

Mislim, nije samo da ne mogu igrat multiplayer, već kad javi EA servers unavailable, ne prizna mi ni kupljene DLC-ove tako da se mogu slikat i u singleplayeru.

Gledao sam na službenom forumu i nisam baš jedini, pa me zanima imate li i vi sličnih problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Osobno nemam problema, jucer Origin bio nedostupan na cca 10 minuta. Sto se tice dlcova pokreni SP i gra bi trebala priznat dlcove. Barem je meni tako bilo. Nije mi tilo priznat achivmente iz SPa barem tjedan dana, usao u SP i priznalo ih.

A vi ostali di ste ? Nitko ne radi Challenge, zaspali ste ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam na nekih 790 challenge bodova.

Zadnja 3 dana nista, puno posla.

17 godina
Mass Effect 3

Imam nekakvih 20 fpsa dok igram, tak da... danas bi trebala doći privremena grafulja... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nauči se na 20 fps-a igrat, kad se opet prebaciš na više igrat ćeš ko lud.

17 godina
bobo rastur kaže...

{#}

Zamjena je ugrađena - Geforce 8800 GT 1 GB :)

16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Sad više nema razloga da ne rješavaš challenges :P

14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Dodan novi lik. Asari Valkyre

Druge dvije mape se rotiraju. White i ona mala, neznam joj ime.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nemoj zezat! Opet nova klasa!!

w00t w00t

Obozavam ih :)

14 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
bobo rastur kaže...

{#}

Ne ozbiljno užasno teško je na 20 fps-a igrat (ja igram na 20) ali kada dođeš na veći fps čini ti se kao da je šetnja kroz park... :)

14 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Nemoj zezat! Opet nova klasa!!

w00t w00t

Obozavam ih :)

Nisam jos otkljucao lika, uglavnom sentinel je.Ima onu auru od Fury-ja, tech armor i warp. {#}

Sto se tice mapa . White je u snjegu, uglavnom vidljivost je smanjena. Igrao sam sa Krogan soldierom i kad ude u rage state ne vidis APSOLUTNO nista.

Ova druga ima neki oblak , izgleda kao swarm od collectora samo dosta veci, koji se krece mapom i radi dosta veliki dmg ako je blizu tebe. Zahebano.

Ugavnom pohvalno od Bioware tima da rade na igri.

14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Dosao je novi Challenge - Operation Valkyrie

Treba skupit 50.000 bodova sa nekim od N7 oruzja (Valiant, Hurricane, Crusader, Eagle) - bilo kojim, bodovi se kombiniraju, nije neophodno dozivjet kraj misije.

Malo mi je frka, imam samo Hurricane III i Crusader II, Eagle mi je tek I. Probat cu sa nekim inzinjercem sa Crusaderom i Hurricaneom to rijesit. Ako ne bude islo Geth ili Human Infiltrator sa Crusaderom bi trebao to moc.

Malo mi je zao sta nema vise velikih Allied misija, rekli su da ce ih nastavit radit ali za sad sibaju samo ove male.

Vigilo confido
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 20:08 (Sunburn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice