Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 360.215
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mass Effect 3

A jeste li vidjeli najavu novog MP DLCa?

Smrzao sam se.

MASS EFFECT 3: RETALIATION MULTIPLAYER DLC

Collectors.
Hazzard verzije mapa.
Nova oružja.

Nove klase.
Challenges.

Dodatne nadogradnje oružja.

http://blog.bioware.com/2012/10/04/mass-effect-3-retaliation-multiplayer-dlc/

Trailer:

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
Mass Effect 3

Dakle, za one kojima je igra postala malo dosadnjikava ili za one koji su skupili sva oružja i isprobali sve i svašta na platinumu, nakon dugo vremena dolazi novi MP DLC pod nazivom Retaliation

16 New Multiplayer kits including:

• Krogan Shaman Adept
  • Asari Huntress Infiltrator
  • Turian Havoc Soldier
  • Batarian Brawler Vanguard
  • and more

6 maps with new environmental hazards and traps including:

• Firebase Ghost
  • Firebase Dagger
  • Firebase Giant

Three new weapons

• Collector Assault Rifle
  • Collector Sniper Rifle
  • Collector SMG

Three new Ammo types

• Explosive rounds
  • Phasic Rounds
  • Drill Rounds

Five new Gear Items

• Medi-Gel Transmitter
  • Armored Compartments
  • Responer Loadout
  • Survivor Loadout
  • Assault Loadout

i tako... :)

Cerberus dobiva novu jedinicu - Dragoon, Geth također nove dronove a novi neprijatelj su - Collectors te njihove jedinice - Collector Praetorian, Scion, Abomination, Trooper, and Captain.

I još poprilično toga, novi "izazovi" kreću 9.10. {#}

Evo i

- cya guys :)

Edit. dok sam ja ovo sve editirao , "tata" me prestigao :D ali evo tu je da se utvrdi gradivo :) :P

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 18:22 (amanar).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Jucer mi o vuku, a ono Nova frakcija dolazi. zakon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Ovaj multiplayer postaje sve ozbiljniji i ozbiljniji.

Samo čekam ogromne mape i podršku za 8 igrača ako to bandwidth podržava...

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

I may have just creamed my pants :)

Kako bi bilo da se dogovorimo i da svi na collectore prvi put krenemo skupa?

Vigilo confido
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 20:39 (Sunburn).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 3

Evo još mali info sa slikama i kratkim opisima novih feature-a poput "challenge" sustava itd. {#}

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 21:47 (amanar).

0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Još se nije otključao Retaliation za skinut, damn :P

Vigilo confido
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Mass Effect 3
Sunburn kaže...

Još se nije otključao Retaliation za skinut, damn :P

Negdje na službenom forumu je pisalo da će biti oko 19h za PC. U biti tako nekako uvijek i budu nadogradnje ili početak vikend operacija.

16 godina
neaktivan

hoće li biti netko raspoložen večeras oko 22h za dvije-tri partije? to kick some collector asses

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
neaktivan

Ako se skine na vrijeme naravno, Silver ili Gold (po izboru vecine)

Vigilo confido
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Vidit cemo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

DLC će kod nas oko 21h?

Edit.

21.30h i tu je (421 MB).

Dakle miceki mogli bi se naći večeras.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 20:23 (MegaMass 2000).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Kod mene je instaliran . Ako ko hoce mozemo probat i za koji minut.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Sad malo gleda kako izgleda sve skupa u ovome DLCu.

Stranica je izmjenjena, izgleda ODLIČNO. Detaljno pojašnjena, sve statistike prikazane, svaki lik ima svoj build.

U igri su stavljeni statsi kada koristis dodatke, jos nesto sam vidio, ali se ne sicam sada.

Uglavnom ovaj DLC je puno doda stvari i mogu rec da mi nije za sta san kupija igru.

Bravo BioWare.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 1:24 (Zajeb).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
A treba posjetiti i social.bioware.com jer je me3 profil dozivio korjenite promjene
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Super su to napravili. I N7 HQ je predobar.

Al sta se Collectora tice - brutalni su. Possessed Scion u tri suta srusi kompletno Turian Soldiera na full shield/healthu, to ni Ravager/Geth Prime nisu mogli. Treba ful oprezno igrat protiv njih.

Vigilo confido
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da, kolektori su opaki. Jos kad te pretorian naspajka na nogice iako si skriven iza prepreke.
Cista ludnica, kad krenu navirati sa svih strana, a ti cekas extraction timer da otkuca.
17 godina
Mass Effect 3

A jeste li primjetili da je Firebase White proširen? Nema više harvestanja na staroj poziciji, sa svih strana sada mogu navirati.

Collectori su ludilo. Malo sam igrao protiv njih, ma joj, strahota. Trenutno omiljeni neprijatelji. Ne želim znati kako Platinum po novom izgleda :)

Idem sada raditi ručak :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nisam još odigrao dosta mapa, a nisam probao niti jednu sa "hazardima". ne znam da li se to može odabrati ili je random.

17 godina

ME3 multiplaye koji je u pocetku bio skroz ismijavan kao glupost je postao stvarno, ali stvarno genijalan.

Koliko truda decki ulazu, kapa dolje, svaka cast!

14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Mape su mjenjane.

U reactoru mozes onaj generator pokrenit. Ubija sve sta ostane unutra, Squad member ili neprijatelj. Svaka mapa je dobila mala prosirenja.

Sto se tice kolektora.

Osnovni su lagani, ali kad ti dode Onaj veliki, on prima dmg samo na glavu. Onaj zadnji neprijatelj, kod njega jos nisam razumio di mu je weak spot. Znam da se zakotrlja kad ga pogodis u weak spot, ali neznam di je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Odigrao jednu jedinu partiju kod prijatelja s Turian Soldierom. Protiv Collectora je ludo...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pretorijana trebas pogoditi bocno u mekani dio trbuha
:)
Ili koristi reegar carbine
17 godina
Zajeb kaže...

Mape su mjenjane.

U reactoru mozes onaj generator pokrenit. Ubija sve sta ostane unutra, Squad member ili neprijatelj. Svaka mapa je dobila mala prosirenja.

:) :) :) nafukaš Atlasa ili Banshee unutra, postaviš hologram da te ne jure i eto instakill... ubija li i bossove?

A znao sam da će ME3 multi biti hebenica. Vlasnici jogurta mogu samo cviliti i govoriti kak kraj ne valja... :) :) :)

14 godina
neaktivan

Treba testirat ali vjerujem da da, ako ih missile launcher skine u sutu trebao bi i reaktor. Di se aktivira? Gore na konzolama?

Rio je ja mislim ostao isti od mapa.

Vigilo confido
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Jao ljudi moji, ME2 na impossible je šetnja kroz park za Silver Collectore, pa skoro nijedan Weak spot iz ME2 ne funkcionira...
Trebao bi nabaviti original, ovo je genijalno!

0 0 hvala 0
17 godina
bobo rastur kaže...

Pa što čekaš? :)
Sad je barem pristojno pojeftinio.
A poslije nam se javi na Originu, pa da haklamo. 

14 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
bobo rastur kaže...

Pa što čekaš? :)
Sad je barem pristojno pojeftinio.
A poslije nam se javi na Originu, pa da haklamo. 

Ma nabavit ću ga sigurno ali pitanje je kada, sada je u điru 2K13 i po 550 put Metro 2033 (uhvatilo me opet nakon što sam pročitao knjigu) tako da...

14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Naletio na Hazard Dagger (sa Sandstormom, nije zabavno, ne vidi se prst pred nosom, Geth sa Hunter modom je tamo zakon). Nisu ni Dragooni za bacit, solidno stemaju sa onim lashevima.

Vigilo confido
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice