Nije drell za k, fukoff :P
Drell adept se moze cisto lijepo igrat na reave-cluster kombinaciju.
Nije drell za k, fukoff :P
Drell adept se moze cisto lijepo igrat na reave-cluster kombinaciju.
Humani su regularno najdosadniji u svakoj rpg/fanatsy igri. Ja sam se nakon ME2 pomalo zapalio za Asari.
mislim da bi bio red da se i ja javim...
dodajte me na Originu; N7emesis
Patriot počinje večeras oko 19, a ja planiram biti online negdje oko 19:20...
nažalost nemam mic (ne još), ali nemam problema sa vokalnom koordinacijom igre
imao sam prilike već igrati sa par cro igrača (Mi55ion, BadSoundz) a neki od njih su mi i frendovi (LuckyMudman, ZorgTheBorg)
nadam se da će te mi pružit priliku da se iskažem..
moj mp manifest: http://social.bioware.com/3770829/&v=bw_games&game=masseffect3_pc&pid=420562527&display=multiplayer
Humani su regularno najdosadniji u svakoj rpg/fanatsy igri. Ja sam se nakon ME2 pomalo zapalio za Asari.
Meni su Salariani uvjerljivo najzabavniji
"My xenoscience studies range from urban to agrarian..."
Bas mi je zao Mordina
Ih, ponovo igram sa Engineerom, no mučim se kojeg i kako da složim - prijedlozi?
Trenutno imam složenog Salariana.
Ja imam Quarian Female engineera, sad cu malo nabildat Salarian infiltratora, imam Asari Adepta i Krogan Sentinela sto me vise manje priprema za vikend.
neda mi se nista trenutno. sutra mozda budem.
Upravo zavrsio krogan party - 2 soldiera i 2 sentinela protiv cerberusa. Urnebesno zabavno :)
Upravo zavrsio krogan party - 2 soldiera i 2 sentinela protiv cerberusa. Urnebesno zabavno :)
O, danas ujutro sam stigao odigrati jednu - četiri salariana, samo jedan infiltrator. Strahota što su sve u stanju napraviti... :)
Jučer je bilo OK, 4 Asari adepta :)
Imam jedan bug u singleplayeru. Naime kod nekih škala, nemogu se spustit uz njih. Prije bi obično samo save učitao nanovo ili nanovo pokrenuo igricu, ali sad igram Leviathan misije i tražim onu Ann Bryson, i na onim škalama kad dignem most se jednostavno nemogu spustit uz njih. Zna li itko riješenje?
skoci sa strane.
Imam jedan bug u singleplayeru. Naime kod nekih škala, nemogu se spustit uz njih. Prije bi obično samo save učitao nanovo ili nanovo pokrenuo igricu, ali sad igram Leviathan misije i tražim onu Ann Bryson, i na onim škalama kad dignem most se jednostavno nemogu spustit uz njih. Zna li itko riješenje?
http://social.bioware.com/forum/1/topic/344/index/9707395/1#13961431
ugl... i ja sam imo taj probem par puta na različitim misijama... stvar je u tome da je visina previsoka da bi šepard skočio kraj ljestvi...
riješenje je forsiranju... kad ti on počne lebdit nad ljestvama i kad čuješ zvuk "spuštanja niz ljestve" forsiraj si miš/ciljnik/kursor da ti gleda prema gore/nebu... nakon 10.-15. pokušaja mislim da ćeš uspijet...
http://social.bioware.com/forum/1/topic/344/index/9707395/1#13961431
ugl... i ja sam imo taj probem par puta na različitim misijama... stvar je u tome da je visina previsoka da bi šepard skočio kraj ljestvi...
riješenje je forsiranju... kad ti on počne lebdit nad ljestvama i kad čuješ zvuk "spuštanja niz ljestve" forsiraj si miš/ciljnik/kursor da ti gleda prema gore/nebu... nakon 10.-15. pokušaja mislim da ćeš uspijet...
Hvala :)
Dal postoji koja fora kod otključavanja likova kupujem opremu i imam sve samo likove ne.
Likove dobiješ kod kupovine onih paketa "opreme" tipa Veteran, Spectre i Premium Spectre.
Ponekad uleti lik, ponekad oružje, ponekad eXPerience itd.
Ako ne koristis neke tech powere koji imaju cooldown nakrcaj ga sa teskim oruzjem - Revenant, Black Widow, Claymore, Striker, stagod. Samo da ima ogroman dmg. Moj Krogan Sentinel nosi Claymore i Black Widow.
probat cu mu staviti klejmor umjesto pistolja jer sam skuzio da se volim zaletavat u malene gadove.
jeli neko primjetio jucer da se kvaliteta igraca naglo povecala otkako je zavrsio Operation? Tj. svi oni koji igraju samo zbog operacija su netragom nestali.
Još jedan mali komentar.. prije dva dana mi se otključao Vorcha sentinel. MWAHAHAHAHA jel se i nekom drugom čini da je strašno zabavno igrati s ovim likom?
Nisam ga jos probao na silver vec sam imao test ride na bronze, bilo mi je ultra smješno trčati od canibala do canibala i raditi heavy melee.
A ovo sam cekao jako dugo:
http://www.masseffect.com/about/trilogy/
Jel netko zna jel bi to moglo doci kod nas u Algoritam ili samo ce se iz amerike narucivati?
pitanje je oce li imat sve dlcove. ako bude imalo sve dlcove to se uzima.
pitanje je oce li imat sve dlcove. ako bude imalo sve dlcove to se uzima.
Sumljam za samo 350 kn svi oni dlcovi ali bi bio pošteno da stave onaj From Ashes.
Sjeo Crusader i Battlefield soldier.
Crusader je ko nešto lakši snajper - ne rasipa ništa :)
Otkud ti Battlefield soldier? Crusader je zakon, ja sam dobio Eagle, nisam odusevljen bas.
Dobio ga u Spectre paketu. Ne, nemam Battlefield :)
Eagle je dobar, no treba ga dati Asari Adeptu koji je primarno Biotic. Spustiti par metaka ako nekog treba dokrajčiti... :)
pa pise da je eagle rifle za blizinu. iako i na blizu faliva.
Od utorka je moguće dobiti lik Battlefield Soldiera i normalnim putem kupovanjem veteran packa, spectre packa ili premium spectre packa. Postoji šansa da jenda od zlatnih kartica bude i njegova. Ima još nekih promjena, nerfana je malo piranha, kao i carnifex a neka oružja i spellovi, uglavnom granate, su dobili buf - za sve detalje pogledati na službeni forum
A kad smo kod onog što smo dobili u commendation packu meni je stigao Valiant III.
Majku mu ja nikako da dobijem kakvu pušku. Samo pumpe dobivam.