Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 362.007
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Što se u multiplayeru najviše isplati uzimati od onih paketa opreme:

Veteran, Spectre, onaj specialni od 90k kredita ili onaj paketić sa 10 itema?

Nikako da mi padne neka nadogradnja oružja još uvijek nosam L1 pljuce bez modifikacija, ili to ovisi o još nečem?

Sve me sram dok gledam društvo samnom da šlepaju sve neke mrcine od pucaljki.

btw. nisam bio svjestan da u Hrvatskoj ima 488 (!) ljudi koji igraju Mass effect 3 (odn. koji su u nekom trenutku igrali multiplayer).

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Očekivao sam i veći broj.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Mass Effect 3
Zura kaže...

Što se u multiplayeru najviše isplati uzimati od onih paketa opreme:

Veteran, Spectre, onaj specialni od 90k kredita ili onaj paketić sa 10 itema?

Nikako da mi padne neka nadogradnja oružja još uvijek nosam L1 pljuce bez modifikacija, ili to ovisi o još nečem?

Sve me sram dok gledam društvo samnom da šlepaju sve neke mrcine od pucaljki.

btw. nisam bio svjestan da u Hrvatskoj ima 488 (!) ljudi koji igraju Mass effect 3 (odn. koji su u nekom trenutku igrali multiplayer).

U jumbo paketu za 33k nećeš dobiti oružja i nove likove nego samo zalihe tipa medi-gelovi, rakete i sl. te bonuse za ammo ili opremu koji vrijede za samo jednu misiju tako da to kupiš tek kasnije ako ti fali tih stvari. No sve ovisi koliko često igraš silver/gold jer tamo ipak dobiješ više kredita. Sada već ima podosta dodataka za opremu pa ne znam kakav je "drop rate" u veteranu packu ali znam da sam ja sam vrlo brzo prešao na premium spectre packove, štediš malo kredite i nadaš se dobrim stvarima. Probaj uštedjeti 200k pa ubosti 2 premium paketa da vidiš kakve ćeš biti sreće jer možda dobiješ i utra-rare oružje (crna kartica) ali kroz veteran pakete ćeš dobiti više raketa i medi-gelova tj. potrošne robe pa malo kombiniraj 2 premiuma pa 2-3 veterana :)

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
16 godina
neaktivan
amanar kaže...

...ali znam da sam ja sam vrlo brzo prešao na premium spectre packove, štediš malo kredite i nadaš se dobrim stvarima. Probaj uštedjeti 200k pa ubosti 2 premium paketa da vidiš kakve ćeš biti sreće jer možda dobiješ i utra-rare oružje (crna kartica) ali kroz veteran pakete ćeš dobiti više raketa i medi-gelova tj. potrošne robe pa malo kombiniraj 2 premiuma pa 2-3 veterana :)

Tako nešto sam si i mislio. Uglavnom u zadnje vrijeme samo uzimam te premium spectre koji navodno garantiraju barem 2 rare itema.. ali umjesto oružja dobio sam likove (koje istina jedva čekam isprobati) :)

Uglavnom, trenutno se još vježbam na brončanim levelima i kad podignem još barem nekolicinu likova na level 20 budem krenuo i sa silver.

Čini mi se da se prebrzo napreduje što se tiče level-up likova, dok ovo sa opremom traje godinama.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
16 godina
Zura kaže...

Tako nešto sam si i mislio. Uglavnom u zadnje vrijeme samo uzimam te premium spectre koji navodno garantiraju barem 2 rare itema.. ali umjesto oružja dobio sam likove (koje istina jedva čekam isprobati) :)

Uglavnom, trenutno se još vježbam na brončanim levelima i kad podignem još barem nekolicinu likova na level 20 budem krenuo i sa silver.

Čini mi se da se prebrzo napreduje što se tiče level-up likova, dok ovo sa opremom traje godinama.

Prije se još brže leveliralo, recimo s uspješnom završenom misijom na bronzu si već bio level 8 a sada si negdje 5 ak se dobro sjećam. Sad ti treba sat vremena da dođeš do level 12 a prije je trebalo pol sata :) Kasnije je već malo sporije a i bolje je malo dulje biti na silveru dok se ne upoznaju mape, spawn pointi neprijatelja i gdje se nalaze zalihe za municiju na svakoj mapi a i reaperi su već malo ozbiljniji na silveru. A što se opreme tiče to da, u zadnje vrijeme čini mi se da stvarno slabije dolazi ali ipak random je random :/

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
17 godina
Zura kaže...

Lako za likove na lvl 20, ako si biotic, onda nema problema na silveru, no ako si više baziran na oružju, moraš imati barem lvl5 pljucu i par dobrih dodataka za nju da bi mogao opstati na silveru. Asari adept je dobar za silver, jer imaš throw i warp koje nabildaš do kraja, pa možeš kombinirati i slabije oružje sa brzim bioticima (throw FTW) i combo eksplozijama.

Ja puno ginem sa likovima koji su bazirani na oružju, osim sa dva - jedan od omiljenih mi je Batarian Soldier, koji ima Ballistic blade koji radi enormni damage+bleed, plus dobra pljuca (cerberus harrier), i praktički si osigurao prolaz kroz silver. Još kada uzmeš da ima najjači heavy melee kojeg sam vidio :) nemaš problema. Sa njim bez problema idem na Atlasa kombinacijom heavy melle-harrier-blades-harrier-rinse and repeat.

BTW, danas su me skikali sa jednog silvera jer sam uzeo lvl1 adepta, jer kao ne mogu s njime grati... a imao sam samo lvl 18 vanguarda, sa njima ne znam igrati u multiju... :) needles to say, odigrao sam neki drugi silver bez da sam ijednom poginuo :)

Uglavnom, vlasnici jogurta, kupite igru, sad je oko 180 kn, a multi je strahovito zabavan i nije naporan, partije traju dvadesetak minuta računajuči i pokretanje igre... :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
14 godina
Mass Effect 3

Razmislja sam kupit i ME3 ali steta sta ga nema na Steamu.

Za igrat moram imat Origin ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zajeb kaže...

Razmislja sam kupit i ME3 ali steta sta ga nema na Steamu.

Za igrat moram imat Origin ??

Jep, za multiplayer ti je potreban Origin, doduše i za single player također iako postoji trećih opcija što se tiče single playera o kojima nećemo sada {#}. Donedavno je bila najpovoljnija opcija za 25 eura na samom Originu storeu ali izgleda da je ta akcija istekla, šteta u svakom slučaju jer 50 eura je malo puno :/

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 3

Čeka nas nova vikend operacija: Operation Overwatch a ciljevi i nagrade su:

Squad Goal: Extraction on any difficulty with at least one squad member using an Earth Pack character

Allied Goal: Extract 800,000 individual players on any difficulty, with each live member counting toward the goal.

Squad Goal Success: All squad members awarded a Commendation Pack.

Allied Goal Success: All players awarded a Victory Pack that includes a new Earth character.

Eto prilike i onima koji nemaju sreće s dobivanjem novih likova kroz packove da dobiju nekog od 6 novih likova iz zadnjeg DLCa Earth.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
amanar kaže...

Čeka nas nova vikend operacija: Operation Overwatch

.

Ako dobro čitam, to počinje od 7 popodne po našem vremenu.

Nisam shvatio da li je jedini uvijet da se u timu ima barem jedan lik iz Earth paka ili i mape moraju biti neke određene (npr zemaljske mape).

btw. ovi N7 likovi su zakon. Jučer igrao sa N7 Fury i mala rastura. Jedva čekam da mi se otključa N7 Paladin

17 godina

Oho, odjednom se skupilo nekoliko vlasnika originala koji redovno igraju!

Morat cu se vratiti u igru!

16 godina
Zura kaže...
amanar kaže...

Čeka nas nova vikend operacija: Operation Overwatch

Ako dobro čitam, to počinje od 7 popodne po našem vremenu.

Nisam shvatio da li je jedini uvijet da se u timu ima barem jedan lik iz Earth paka ili i mape moraju biti neke određene (npr zemaljske mape).

btw. ovi N7 likovi su zakon. Jučer igrao sa N7 Fury i mala rastura. Jedva čekam da mi se otključa N7 Paladin

Imaš timer na službenom forumu, na vrhu stranice za svaki slučaj, cca još 32h :) a može biti bilo koja mapa u pitanju na bilo kojoj težini, samo je uvjet da jedan od 4 lika bude novi iz Earth DLCa a ne mora čak biti ni full extraction.

17 godina
amanar kaže...

Imaš timer na službenom forumu, na vrhu stranice za svaki slučaj, cca još 32h :) a može biti bilo koja mapa u pitanju na bilo kojoj težini, samo je uvjet da jedan od 4 lika bude novi iz Earth DLCa a ne mora čak biti ni full extraction.

Mislim da sam dobio dva lika, ako mi bude dobro (razboljeh se, pa mi je teško sjediti dulje vrijeme), budem odigrao koju partiju - jedan je čisti tenk, ima nekakve automatske rakete, daj mu harrier, i prolazi kroz neprijatelje kao kroz putar, a i mam i jednog sa mačem, ali nije shadow, šteta... :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Novi dlc "Leviathan " 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Mass Effect 3

poceo sam igrat mass effect 3 a nezz kako se teleportiram i ono kad mi se dize level jel ja mogu poboljsavat stvari i gdje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lovvro kaže...

poceo sam igrat mass effect 3 a nezz kako se teleportiram i ono kad mi se dize level jel ja mogu poboljsavat stvari i gdje

Teleportiraš? Pa nije to Star Trek.
Squad selection screen ti je mjesto gdje radiš nadogradnje.
Malo prouči upute. 

14 godina
lovvro kaže...

Kreni od Mass Effect 1. Jer kad krenes od 3 nemas pojma o cemu je igra.

13 godina
Mass Effect 3

Mislio sam tako ali mi prvi dio steka a ne mislim ono teleport  iz jednog grada u drugi neko npr 10metara unaprjed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lovvro kaže...

Mislio sam tako ali mi prvi dio steka a ne mislim ono teleport  iz jednog grada u drugi neko npr 10metara unaprjed

Nemam pojma o čemu pričaš. Možda se radi o nekom biotic poweru?

13 godina
Mass Effect 3

NEZZ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Mass Effect 3

nesto kad ono plavo i onda se kao teleportira 5 metara unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lovvro kaže...

nesto kad ono plavo i onda se kao teleportira 5 metara unaprijed

Da ne misliš na Biotic Charge?
To ima samo Vanguard klasa.

15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

ja mislim da on misli na hard meelee napad ovih N7 likova..npr ja na n7 slayeru hard meeleeom mogu kroz zid i preprek i oko X metara naprijed tako da vjerujem da prica o tome...onda je odgovor : to je hard meelee (duze drzis F) N7 likova

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ok ljudi, nakon nekog vremena vratio se ja Mass Effectu i odlučio sam zaigrati multi. Ali gdje skinuti extended cut?

Edit:

Nema veze, našao sam.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 13:22 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Besplatan DLC ti je, ja sam ga direktno iz igre skinuo.

BTW, ne znam kakav je prije bio kraj jer sam ga tek zavrsio sa Extended Cut verzijom ali meni je kraj cisto ok. Mozda pogledam na jubitou ostale ali kraj kakav sam dobio mi zapravo jako dobro pase na pricu koju sam si ispricao - mislim da je puno buke nizasto oko tog kraja.

A sad, ako ce me netko dodavat na Origin - Sunburn_Cro

Shhhh!! My common sense is tingling!!
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Nakon extendeda je ok, mada je mogao biti bolji opet je donekle zadovoljavajuć. Ono prije je bilo očajno.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Što klasa vojnik jedino može imati onu Avenger pušku?

Dakle, ona defaultna sa kojom Shepard kreće u ME1.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 22:49 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
MegaMass 2000 kaže...

Što klasa vojnik jedino može imati onu Avenger pušku?

Dakle, ona defaultna sa kojom Shepard kreće u ME1.

Gdje, u multiplayeru?

Moraš osvojiti kredite, kupiti packove, dobiti poboljšanja i bolja oružja.

17 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Gdje, u multiplayeru?

Moraš osvojiti kredite, kupiti packove, dobiti poboljšanja i bolja oružja.

Ma kupujem ja packove ali tamo dolazi sve osim pušaka.

Inače sam level 20, i igram na silveru sa Avenger puškom level 1.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice