Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.222
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Mass Effect 3
Pređoh igru.

Dovoljno je dobra da ne kažem ništa više od ovog.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Mass Effect 3

Šta je ovo! Šta svi po cijele dane deru ME3 kada su ga već prešli....

Ili se rusha kroz igru....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Space kaže...

Dosta bodova nose svi preživjeli suborci.

Skeniranje planeta ti isto može donijeti 500injak.

Side misije 500injak, naokolo ljudi 500injak.

Nisam još igrao kao renegade, ali ultra paragon ti može donijet sve zaraćene strane.

Meni je isto tako negdje effective strength bio nešto preko 3k.

Problem je što ti za uber krajeve treba 4k i 5k ( "onih 16 komada jel")

EDIT: Importan save.

Ztuna kaže...

Import iz me1 u me2 pa u me3. Skeniro sam sve planete tamo se pobere dosta war assetsa nakupi se malo po malo i naravno svi su mi zivi iz me2.

Možete li mi molim vas staviti taj save gdje su prezivjeli svi,meni su ostali na starom hard disku koji je krepa u 9 mjesecu prosle godine a nisam napravio backup...

{#}

16 godina
doktor1 kaže...

Šta je ovo! Šta svi po cijele dane deru ME3 kada su ga već prešli....

Ili se rusha kroz igru....

Pređoh story line, sad još ostalo par secondary-a i povalit par pomoćnica ;)

a čuj, dobio sam igru 5.3., svaki dan po 2-3h i evo ga...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Space kaže...

Tijekom jedinice otkriješ da reaperi prvo napadnu citadel i ugase sve relaye pa onda

ih otvaraju jedan po jedan i uništavaju naprednu rasu po ...

U trojci su to odfrljali i napali su sve odjednom (plothole?).

Citadel je od sredstva ( ME1) postao stvoritelj (predstavnik stvoritelja?) reapera (ME 3)

Kraj nea veze sa vezom ( ona slika sa od čega je sve ME3 ripan sve objašnjava )

Sa 2 od 3 kraja franšiza je uništena... sa trećim je bezveze. ( ima "16 krajeva")

Pa tako su i išli, ali ih je Shepard zafrknuo u 1 i moraju krenuti na full-scale napad... Bez Conduita (Citadel) ne mogu ići tom taktikom... 

Malo čujemo svaku trejću rečenicu u igri, a?

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 10:39 (Bukva).
16 godina
odjavljen
Mass Effect 3

a zasto napadaju prvo zemlju? neka neko stavi u spojler

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bukva kaže...

Pa tako su i išli, ali ih je Shepard zafrknuo u 1 i moraju krenuti na full-scale napad... Bez Conduita (Citadel) ne mogu ići tom taktikom... 

Malo čujemo svaku trejću rečenicu u igri, a?

Ali u tome i je problem. Citadel osim što je conduit je i stvoritelj reapaer koji se može transformirat u što god da oće. Shepard je zeznio Soverigna ne ostalih x reapera. Svrha citadela je da ugasi ostale releye i da ih sve zovne... dakle bilo bi logično da ga ostali zauzmu i to riješe na brzinu, ali zahvaljući piscima dobiješ zavrzlamu zvanu ME3.  Jesi prešao igru (ME3) ili samo beveze napadaš ?

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

a zasto napadaju prvo zemlju? neka neko stavi u spojler

Zbog marketinga..

Da mogu reći:

"take earth back"

Što sam rekao da nema smisla već odavno..

Ali koga briga za smislenbost..

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 11:02 (NightShadow).
16 godina
odjavljen

i to je to? od zadnjeg sljama galaksije postali smo najveca prijetnja reaperima? ne kroganci, ne citadel.. :/

editirao sam, napisao shepard umjesto reaperi

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 11:22 (skank666).
17 godina
skank666 kaže...

a zasto napadaju prvo zemlju?

Da EA proda igru......{#}

_______________-

Ali zar nije u isto vrijeme i Turian rasa pogođena napadom?

EDIT:

skan666:

i to je to? od zadnjeg sljama galaksije postali smo najveca prijetnja reaperima? ne kroganci, ne citadel.. :/

Pa na početku igre najprije krećeš na Mars gdje pronalaziš Prothean napravu, a tamo se već nalazi Cerebrus koji ima mutne planove šta sa Repaerima - želi ih kontorlirati! A ta naprava je moćna, a pošto se nalazi u blizini zemlje kreću u tom smjeru da izoliraju mogućnost korištenja... 

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 11:33 (doktor1).
16 godina
odjavljen

al reaperi znaju za taj nacrt? tj ocito da znaju, valjda..

edit: ma znaju quratz.. da znaju isli bi na mars prvo

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 11:38 (skank666).
14 godina
odjavljen
Mass Effect 3

naletio na ovo na youtubu spoiler

what the fuq?

0 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

Možda ih je Cerebrus naveo najprije na zemlju da on dođe do toga jer bi ih pomoću tog uređaja mogao kontorlirati!! A tako je mislio da će i jedina osoba koja mu se može suprostaviti (Shepard) biti zauzet braneći svoj planet, ali ga je zeznuo.....

ššššš - možda su u šumi
14 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Koji sve završetci postoje u ME3 znam zasad za dva samo...

0 0 hvala 0
17 godina
Nitro233 kaže...

http://www.ign.com/wikis/mass-effect-3/Endings

14 godina
odjavljen
Space kaže...
Nitro233 kaže...

Što misle pod ovim readiness rating-om on uopce nije iskazan u brojkama vec postotcima,ima samo military strength i on mi je na 1800 a readiness pise 50% uvijek,nigdje nema readiness rating-a,i da nigdje ne vidim tih 16 zavrsetaka samo 3 i razlikuju se u boji one explozije na kraju,sve u svemu genericki ending ima igra i uzasan je.Da ne spominjem da sama igra žudi za epilogom kojeg nigdje nema...

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 13:41 (Nitro233).
16 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...
Space kaže...
Nitro233 kaže...

Što misle pod ovim readiness rating-om on uopce nije iskazan u brojkama vec postotcima,ima samo military strengh i on mi je na 1800 a readiness pise 50% uvijek,nigdje nema readiness rating-a,i da nigdje ne vidim tih 15 zavrsetaka samo 3 i razlikuju se u boji one explozije na kraju,sve u svemu genericki ending ima igra i uzasan je.Da ne spominjem da sama igra žudi za epilogom kojeg nigdje nema...

Kolko sam shvatio tvoj se military strength množi sa galactic readinessom, ali ne znam u kojem "omjeru"

Mislim da je 50% koeficijent 1.0, dok bi 100% bio koeficijent 2.0

Tako da bi uz galactic 100 tvoj strength efektivno bio 3600..

Ali me nemoj držati za riječ.

16 godina
doktor1 kaže...
skank666 kaže...

Možda ih je Cerebrus naveo najprije na zemlju da on dođe do toga jer bi ih pomoću tog uređaja mogao kontorlirati!! A tako je mislio da će i jedina osoba koja mu se može suprostaviti (Shepard) biti zauzet braneći svoj planet, ali ga je zeznuo.....

Zašto spoilate?! Pa imate spoiler marker!{#}

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
17 godina
NightShadow kaže...

Kolko sam shvatio tvoj se military strength množi sa galactic readinessom, ali ne znam u kojem "omjeru"

50% = 0.5 -.-

Imaš chart, ako se ne poklapaju veći je mogući, manji trenutačni.

Ako igraš mp možeš ostvariti 5000 ( i više, ali 5k je potrebno za "best ending") uz samo par side misija,

ako ne igraš ne možeš dogurat na 4k uz sav trenutačno dostupan content.

Edit: Dodana slika

Nisam obavio otprilike 5 side misija i par planeta.

Mislim da je uz sve to 3.5 k max.

War assets War assets
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 14:08 (Space).
16 godina
neaktivan
Space kaže...
NightShadow kaže...

50% = 0.5 -.-

Imaš chart, ako se ne poklapaju veći je mogući, manji trenutačni.

Ako igraš mp možeš ostvariti 5000 ( i više, ali 5k je potrebno za "best ending") uz samo par side misija,

ako ne igraš ne možeš dogurat na 4k uz sav trenutačno dostupan content.

Edit: Dodana slika

Nisam obavio otprilike 5 side misija i par planeta.

Mislim da je uz sve to 3.5 k max.

Ja sam shvatio da je TMS recimo max 3.5, ali da može biti dignut ako ti je GR veći od 50% do maksimalno keoficijenta 2.0, dakle na 7k..

A zapravo je obrnuto..

16 godina
Space kaže...

Jesi prešao igru (ME3) ili samo beveze napadaš ?

Kako mogu preći igru koja još nije niti izašla?

Ovo temeljim na saznanjima koje imam iz prva dva dijela i iz ME knjiga.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...
Space kaže...

Jesi prešao igru (ME3) ili samo beveze napadaš ?

Igra kao takva je izašla, a to kaj kasni po kontinentima.. nemamo sreće.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
17 godina
Bukva kaže...

Da i ja sam bacio pogled na ME knjige. Prva mi je imala super početak, ostatak je ok.

Ako posjetiš bioware forume ( kad prijeđeš igru, kada je kupiš i sve to... )  vidit ćeš da ima

dosta nezadovoljnih ljudi. Oni su argumentirali nedostatke igre puno bolje od mene, među kojima

su i odstupanja biowara od prva dva dijela. Najveći problem je što su krajevi igre jednostavno brutalno

loši.

15 godina
protjeran
Mass Effect 3

Što onda ttreba izabrati za puno borbe ali i da ima dosta dijaloga?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
thuglife kaže...

Sad kad za godinu dana izađe Mass Effect Revelations  {#}

Khm, khm...

Mislio sam na igru i aludirao na UBIjevo muženje ljudi sa nastavcima na AC2 :)

Ma znam, ali nisam mogao odoljeti. {#}

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
Kora kaže...
Bukva kaže...

Kako mogu preći igru koja jošnije niti izašla?

FAIL. Ti znaš koji je dan? I godina?

Da znam, i meni piše da igra se otključava 09.03. 01:00. Vjerovo ili ne, ali neki od nas kupuju igre koje vole...

Space kaže...

Da i ja sam bacio pogled na ME knjige. Prva mi je imala super početak, ostatak je ok.

Ako posjetiš bioware forume ( kad prijeđeš igru, kada je kupiš i sve to... )  vidit ćeš da ima

dosta nezadovoljnih ljudi. Oni su argumentirali nedostatke igre puno bolje od mene, među kojima

su i odstupanja biowara od prva dva dijela. Najveći problem je što su krajevi igre jednostavno brutalno

loši.

Ono što znam da frajer koji je radio na ME1 ME2 i pisao knjige im je dao otkaz i nije sudjelovao na izradi ME3 (well, nije kao glavni, ako se ne varam 12 ljudi je pisalo scenarij za ME3, među njima i ovaj scenarist koji je postavio ME svijet na noge, međutim, on se posvetio pisanju nekih svojih knjiga i, well, dao otkaz i bio samo konzultant).

Reakcija je bila na to zašto je ovaj ciklus drugačiji od ostalih (to što ugase sve Mass Relaye i idu sektor po sektor) - to su i krenuli ali ih je Shepard zafrknuo. Kako su se točno izglupirali u ME3, ne znam. Znam da je u SADu igra vani već 2 dana i da je još prije procurio transkript igre, ali jednostavno si neću spoilati... 

Inače jesam lore freak koji poludi na glupiranje scenarista i tako to... Vidit ćemo...

14 godina
Mass Effect 3

pozz. izgubil sam stare sejvove i skinul sam neke s neta. igra ih nadje ali nece importati. imal ko taj problem i da ga je rijesil?

ps. bez starih sejvova ne igrajte jer na pocetku ne pita za sve izbore iz proslih dijelova i blago receno zahebu sve kak si zamislil taj svemir. popusil sam 6 sati igre i sad moram ispocetka. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bukva kaže...

Ono što znam da frajer koji je radio na ME1 ME2 i pisao knjige im je dao otkaz i nije sudjelovao na izradi ME3 (well, nije kao glavni, ako se ne varam 12 ljudi je pisalo scenarij za ME3, među njima i ovaj scenarist koji je postavio ME svijet na noge, međutim, on se posvetio pisanju nekih svojih knjiga i, well, dao otkaz i bio samo konzultant).

Reakcija je bila na to zašto je ovaj ciklus drugačiji od ostalih (to što ugase sve Mass Relaye i idu sektor po sektor) - to su i krenuli ali ih je Shepard zafrknuo. Kako su se točno izglupirali u ME3, ne znam. Znam da je u SADu igra vani već 2 dana i da je još prije procurio transkript igre, ali jednostavno si neću spoilati... 

Inače jesam lore freak koji poludi na glupiranje scenarista i tako to... Vidit ćemo...

Da znam za Drew Karpyshyn, da uopće nije radio na ME3 ( već na SWTOR-u).

Super su mi njegove SW knjige.

Priča jedinice kaže da uvijek jedan reaper ostane iza i kad procjeni da su te napredne

rase spremne sa ripanje ode na citadel i napravi svoje. Na mass effect wikiju piše

za citadel da može bilo koji reaper to napraviti, u jedinici je samo bila riječ

o soverignu + geth backup.

Zanima me kako će se tebi svidjeti kraj trojke.

Btw pošto imaš origi završi sa 5k war readiness, to ti daje mogućnost

"najboljeg kraja".

17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Za ekipu koja ima original i misli igrati online.

http://social.bioware.com/forum/1/topic/323/index/9689886

žIvIjO p2p na PE-CE-u!

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 17:27 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
phnx kaže...

pozz. izgubil sam stare sejvove i skinul sam neke s neta. igra ih nadje ali nece importati. imal ko taj problem i da ga je rijesil?

ps. bez starih sejvova ne igrajte jer na pocetku ne pita za sve izbore iz proslih dijelova i blago receno zahebu sve kak si zamislil taj svemir. popusil sam 6 sati igre i sad moram ispocetka. 

Promijeniš ime save foldera. Imaš one brojeve koji su ti iza imena i klase koje igraš, zadnju znamenku promijeniš i onda hoće import.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice