Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.268
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Pozdrav ljudi!

Imam problema sa character importom iz dvojke. Kad kopiram save, pojavi mi se pod import character ime lika, ali kad ga odaberem nema liste onih djela koje si odabrao iz proslih dijelova ni nista, sve je prazno tipa ono pod last played itd. Ne znam zasto, ne mogu odabrati lika, a zbilja mi se ne da sad u trecem dijelu radit novog, nakon sto ovog imam od 1. dijela. 

Svaka pomoc dobro dosla.

Hvala unaprijed!

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison

0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

......

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 18:02 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Mass Effect 3
ByteRat kaže...

Pozdrav ljudi!

Imam problema sa character importom iz dvojke. Kad kopiram save, pojavi mi se pod import character ime lika, ali kad ga odaberem nema liste onih djela koje si odabrao iz proslih dijelova ni nista, sve je prazno tipa ono pod last played itd. Ne znam zasto, ne mogu odabrati lika, a zbilja mi se ne da sad u trecem dijelu radit novog, nakon sto ovog imam od 1. dijela. 

Svaka pomoc dobro dosla.

Hvala unaprijed!

I meni se događalo, evo, odradi ovo i sve si rješio. :)

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
Mass Effect 3

Šta će biti sa odlukama ako ne importamo savove? Dal se u igri može kasnije izabirati?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma to majstore! Hvala!

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison
16 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Šta će biti sa odlukama ako ne importamo savove? Dal se u igri može kasnije izabirati?

Koliko sam vidio neke mogu, ali nevjerujem da će ih sve ubaciti, neznam zašto, prvi su mi na pamet pali Rachiniji, a pitanja o njima nigdje ( isprobao sam prvo bez importa ), doduše, možda pitanja o odlukama dolaze konstantno kroz igru.

17 godina
Mass Effect 3

Prošao sam, sad mogu spavati... neću ništa spoilati, ali kraj je pre, pre, pre. Poetski i bolji nego kraj me1 i me2 zajedno. Meni osobno najbolji završetak igre ikada. Uživajte i nadam se da čete i vi tako to doživjeti.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jednostavno imam osjećaj dok igram ME3 kao da igram ME0. Niti jedna stvar mi se ne čini unaprijeđena u odnosu na prethodnike. Kao da je ovo izašlo 2005., i onda je izašao ME1 te na kraju ME2.

Mogu prijeći preko puno toga, ali dvije stvari koje me najviše živciraju - prokleto automatizirano vođenje razgovora koji traje 10 min i ja mogu dva puta nešto reći.

I Shepard mlakonja - svaki političar, general ili tko već, isti odgovor - "yes sir", understand sir"... gdje je "kiss my ass sir" ili "fuck you sir"? Ovakav tip ne može spasiti galaksiju sigurno.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
16 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Prošao sam, sad mogu spavati... neću ništa spoilati, ali kraj je pre, pre, pre. Poetski i bolji nego kraj me1 i me2 zajedno. Meni osobno najbolji završetak igre ikada. Uživajte i nadam se da čete i vi tako to doživjeti.

pa kud prije ?!?!

EDIT: čitam po forumima, ako se importira lik iz ME2, igra automatski odabere RPG mod. nadam se da je to tako.

Origin: F4stReload ---- | ----- Nema na čemu! ------ | ------ Google is your friend ----- | -----
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 21:18 (Zura).
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

CutScene Effect 3 se ova igra trebala zvati. Nemogu vjerovati koliko ih je. Kad se ide po onog Turiana na onaj mjesec, svako malo cutscene.

Puno, previše je tih scena. Taman se uživim u pucnjavu, kad ono baamm, još jedna scena. Ne znam za vas ali ja bih volio igrati igru, a ne igrati film.

Edit:

Onaj DLC sa Proteanom je morao, ponovit ću još jednom morao biti u igri od početka ili je morao biti besplatan. Što se tiče priče tj. cjelokupne priče (ME1 i ME2), on daje jedno novo svijetlo na Proteane.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 21:22 (MegaMass 2000).

5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Puno, previše je tih scena. Taman se uživim u pucnjavu, kad ono baamm, još jedna scena. Ne znam za vas ali ja bih volio igrati igru, a ne igrati film.

Dajte ljudi.. izgubit ću volju odigrati ovo :)

inače, prema bioware-u: igru su napravili prema povratnim informacijama od igrača i željeli su im osigurati "complete cinematic experience"

Origin: F4stReload ---- | ----- Nema na čemu! ------ | ------ Google is your friend ----- | -----
17 godina

Najžešći mi je dio gdje je ona nizbrdica dužine 2 m, dođeš tamo, kad ono cut scena kako se je on proklizao.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
17 godina
neaktivan
Zura kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Dajte ljudi.. izgubit ću volju odigrati ovo :)

inače, prema bioware-u: igru su napravili prema povratnim informacijama od igrača i željeli su im osigurati "complete cinematic experience"

Nabijem ja taj njihov cinematic expirience na Džona Vejna.

Ovo je igra, a ne film. Uskoro izlazi Prometheus pa kome se gleda SF film imat će što gledati.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
16 godina
odjavljen
Mass Effect 3

nisam puno igrao ali sto je je, cak 2 puta mi se ponudila opcija razgovora s lijeve strane kotaca ( tu budu neke opseznije informacije o cemu vec pricas s nekim likom)... razgovor se svodi na ren i na paragon opcije i to je to... grafika mi se svidja ali brate mili pogledajte malo animacije squad memebera dok trce, lol, a i onakav efekt dimne bombe sam vidio, pa ako me sjecanje ne vara, tamo negdje *97 godine.

rpg elementi su sranje ali opet bolji nego u me2.. svidja mi se ono upgrejdanje puskica... ne znam sto da mislim, ukratko, a fan sam serijala.... :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 3

Vidim ne propuštam puno, neznam koji je k biowareu, kada sam odlučio ne uzeti igru zbog dlc gluposti bar sam se nadao da će ostatak igre opravdati ime, izgleda da sam se prevario :(

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

GRAFIKA (83/100): Unreal 3 je pregazilo vrijeme, no grafički je prikaz sasvim pristojan. Isti varira od prosjeka do odličnog (kao da je razvoj požuren i nisu stigli staviti završni "glanc" preko cijele igre). Veći su problem animacije koje su izgubljene 5 godina u prošlosti.

ZVUK I GLAZBA (94/100): Odlični soundtrack s povremenim 80´s SF prizvukom (Mars), efekti su na mjestu. Neki likovi (Mordin npr.) mi se čine lošije okarakterizirano nego u dvojci.

GAMEPLAY (86/100): TPS dio doveden gotovo do savršenstva, primjetio sam pokoji BUG s kretanjem kad ste u zaklonu, sustav levelanja sličan je onom u ME2, ali više razgranat i bolji. RPG hardcore-ovci ne očekujte čuda, ME fanovi biti će sretni. Izbor oružja je povečan u odnosu na dvojku, te je vračeno modificiranje istog. Main Quest je sam po sebi odličan i očekivan nakon pređene jedinice i dvojke. Zbog prirode razvoja priče 70% side questa se ne uklapa u cjelinu i tu se pomalo ruši kontinuitet. Stvari koje ruše gameplay na (za Mass Effect) niskih 86 su: poglupljeni dijalozi s veoma uskim spektrom opcija, nedovoljno plavih/crvenih opcija na lijevoj strani i paragon/renegade akcija, općenito mješanje epic slobode/dubine i držanja za ruku (kao da su htjeli da se igra dopadne 20 godišnjaku i njegovom  bratu od 8 godina).

PRIČA/ATMOSFERA/"ONO NEŠTO" - bez spoilera (92/100):  Glavni je dio priče objektivno kvalitetniji nego onaj u prethodniku. Kraj čete ili voljeti ili ne. Ne smijem više ništa otkriti. Meni je osobno najbolji u nekoj igri do sada. Na žalost sve opcije su dosta slične. Veza s glavnim likovima na prvu se čini duboka, no ista je više pogled u retrovizor. Novi Shepardovi suputnici zanimljivi su, no ne kao u ME2. Također fali gradova za istraživanje kao u ME2, one cyber futurističke mirnoće i zatvorenog sustava kao npr. na Illiumu ili Omegi. Ukupan dojam dižu sapunice između Sheparda i prijatelja kojih se ne bi posramila ni Esmeralda, ni Marisol.

KONAČNA:  91/100 (samo zbog atmosfere, ako ne možete zažmiriti na neke iznad opisane nedostatke 88/100)

Svi sastojci za najbolju igru u serijalu su tu. Neki dijelovi i vuku na tu stranu, no s druge strane neki propusti je potkapaju. Najbolji u serijalu? Vjerojatno ne, ali svakako jedna od atmosferičnijih igara današnjice i kraj kakav trilogija zaslužuje, koji vas ostavlja s osjećajem zadovoljstva. U budućim BioWare igrama želio bih manje EA-ovog očitog uplitanja... 

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Sad kad za godinu dana izađe Mass Effect Revelations  {#}

Khm, khm...

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Meni je igra super, samo što me neke stvari živciraju.
Naprave prostor od 10 m^2 i onda te tjeraju da braniš val za valom...
(isto to me živciralo u DA2).
Općenito su trebali povećati prostore i smanjiti sve te loading checkpointe ( skyrim me razmazio )
Normandy je treba ispast u 1 komadu, ne u 5.
Movement speed lika treba drastično povećat, možda i neki fast travel ubacit, jer previše
se vremena izgubi na gluposti.
Spoiler vezan uz mehaniku na kraju ne priču:
Ne daju ti da savas, uspore te brzinu na gmizanje, ne možeš preskakat dijaloge i pederski ti naprave
auto save prije samog kraja ( di imaš 3 odluke)... koji ti odma prebrišu nakon creditsa.
Super je što ne moraš igrat online "cough" da skupiš max war assetss.
Iako se čini kratko... morali su se stvarno potruditi da sve odabire iz ME1 i 2
pokriju u ME 3. Vjerojatno ima dosta sati zabave u svim tim različitim dijalozima.
Igra stvarno pruža vrhunsku zabavu.
Bioware od KOTORa pruža vrhunske rpg igre. Nadam se da će nastaviti i nakon
ME serijala.
8/10, bilo bi više, ali ms je katastrofa.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Završio igru i samo da kažem {#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Brzao kroz igru, svejedno imam "lijep" završetak (i baš finalni završetak za sheparda), ali glavno da me 2 sekunde kasnije dočeka poruka kako mogu nastaviti avanture u slijedećim DLC-ima.

Bravo Bioware i EA - nema atmosfere kraja bez grabanja za novac

Inače za mene je igra (ovo što sam je vidio) 7.5/10. Možda me iznenadi na bolje s slijedećim (potpunim) prelaskom i drugim saveom s nekim boljim odlukama iz jedinice i dvice

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 1:30 (Paolo2612).

1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
thuglife kaže...

Sad kad za godinu dana izađe Mass Effect Revelations  {#}

Khm, khm...

Mislio sam na igru i aludirao na UBIjevo muženje ljudi sa nastavcima na AC2 :)

Dinamo živi vječno
17 godina
Mass Effect 3

Jocker se zapalio u EDI.... {#}

EDI mi se čini počinje biti preosjećajna.... {#}

Nisam ni mislio da će ona treba sa početka igre biti EDI

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 8:25 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Samo da vas pitam pri kraju sam igre i sakupio sam 60% flote za pomoc ono ima vise od minimuma,odradio sam svaki side quest i sada me zanima kako onda sakupit ostatak?

I primjetio sam da u igrama fale neki kompanjoni koje sam vidio da se pojavljuju u reviewovima,jesam li nesto propustio?Nisam importa save iz ME2 vec sam startao svježe...

0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

James Vega: You are shiting me!

Shepard: I shit you not

{#}

Nakon šta mu kaže da je EDI uzela tijelo od one Cerebrus žense

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Igra ima pun k rupa u priči.

Ovo nea veze sa ME1 ni sa postavljenim lorom.

Super je i zanimljiva... sountrack je odličan, ali pisci su sj***** stvar.

Sada treba čekati novu bioware ( po mogućnosti sp) franšizu...

0 0 hvala 0
17 godina
Space kaže...

Ovo nema veze sa ME1 ni sa postavljenim lorom.

Evo kako se od muhe pravi slona!!! Kako nema veze kada je to isti svemir!! Kraj jedinide - Sovereign napada citadel, Repaeri su krenuli u napad.......

Sa dvojkom ima veze i to velike!!

Ajde argumentiraj šta to nije povezano!?

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 9:27 (doktor1).
14 godina
neaktivan
Space kaže...

Dobro covjek veli ima prica masu rupa i nelogicnosti. Ne da mi se sad sve nabrajat ali malo su sjebali pricu.  Ja sam preso jucer igru sa 25 sati igranja i svim side questovima rjesenim pa sad price o 40 sati igre su gluposti. Imo sam warr assets punu zelenu ali glupost da se ne moze dic readiness preko 50% bez multiplayera. Inace grafika me razocarala prestar je taj engine i imam dojam da stvari koje sam napravio u me1 i me2 i nemaju previse utjecaja na konacnu igru samo neke sitnice. Kraj je u totalnoj banani jer nije nista objasnjeno kak treba ono necu spoilat pa necu nastavit o kraju.

Ja bi igri dao 8/10 zato jer je igra mogla bit jedna od najboljih ikad al EA ju je malo skrsio.

EDIT : igro sam vanguarda i ludio sam kad bi me igra zaglavila u zidu i moro bi reloadat save 5 minuta prije toga i ponovo borbu radit -.-

Btw. kraj je kopija Deus Exa

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 9:54 (Ztuna).
17 godina
doktor1 kaže...

Evo kako se od muhe pravi slona!!! Kako nema veze kada je to isti svemir!!

Sa dvojkom ima veze i to velike!!

Ajde argumentiraj šta to nije povezano!?

Moram sa spoilerima :)

Tijekom jedinice otkriješ da reaperi prvo napadnu citadel i ugase sve relaye pa onda

ih otvaraju jedan po jedan i uništavaju naprednu rasu po ...

U trojci su to odfrljali i napali su sve odjednom (plothole?).

Citadel je od sredstva ( ME1) postao stvoritelj (predstavnik stvoritelja?) reapera (ME 3)

Kraj nea veze sa vezom ( ona slika sa od čega je sve ME3 ripan sve objašnjava )

Sa 2 od 3 kraja franšiza je uništena... sa trećim je bezveze. ( ima "16 krajeva")

Pisci su totalno zakazali u ME3. ME 2 se još može oprostiti... jer je igra bila solidna koliko toliko.

Bezveze im je multiplayer mod, trebali su se umjesto toga potruditi napraviti kraj solidnim.

Igra nema pravi ending kakav bilo koji bolji rpg zaslužuje ( što je bilo s kojim likom...

koje su posljedice tvojih odluka ) već neki random kakvi zaslužuje prerano ukinuta serija.

Meni je igra odlična ako zaboravim da postoji ME1 i 2

14 godina
odjavljen
Ztuna kaže...
Space kaže...

Dobro covjek veli ima prica masu rupa i nelogicnosti. Ne da mi se sad sve nabrajat ali malo su sjebali pricu.  Ja sam preso jucer igru sa 25 sati igranja i svim side questovima rjesenim pa sad price o 40 sati igre su gluposti. Imo sam warr assets punu zelenu ali glupost da se ne moze dic readiness preko 50% bez multiplayera. Inace grafika me razocarala prestar je taj engine i imam dojam da stvari koje sam napravio u me1 i me2 i nemaju previse utjecaja na konacnu igru samo neke sitnice. Kraj je u totalnoj banani jer nije nista objasnjeno kak treba ono necu spoilat pa necu nastavit o kraju.

Ja bi igri dao 8/10 zato jer je igra mogla bit jedna od najboljih ikad al EA ju je malo skrsio.

EDIT : igro sam vanguarda i ludio sam kad bi me igra zaglavila u zidu i moro bi reloadat save 5 minuta prije toga i ponovo borbu radit -.-

Btw. kraj je kopija Deus Exa

daj molim te objasni kako si skupio sve war assets ja sam obavio sve side questove i negdje mi je na 60% ona zelena crta od njega,jesi li importavo save iz me2 ili si svjeze igrao igru?

17 godina
Mass Effect 3

Dosta bodova nose svi preživjeli suborci.

Skeniranje planeta ti isto može donijeti 500injak.

Side misije 500injak, naokolo ljudi 500injak.

Nisam još igrao kao renegade, ali ultra paragon ti može donijet sve zaraćene strane.

Meni je isto tako negdje effective strength bio nešto preko 3k.

Problem je što ti za uber krajeve treba 4k i 5k ( "onih 16 komada jel")

EDIT: Importan save.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 10:13 (Space).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Import iz me1 u me2 pa u me3. Skeniro sam sve planete tamo se pobere dosta war assetsa nakupi se malo po malo i naravno svi su mi zivi iz me2.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice