Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.603
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Mass Effect 3
xxxxx kaže...

Igru neću kupiti, ali je neću ni piratizirati.

Čekat ću nekakvo jeftinije izdanje u kojemu će doći odmah taj dlc jer nemislim trošiti toliko para na njega niti igrati igru bez njega.

Nigdje mi se ne žuri, makar je igrao godinu dana nakon izlaska.

svaka cast sto ti se ne zuri...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan

Ja ne bih mogao čekati još godinu dana da zaigram ME3 kad znam da je izašla. Jedva nekako izdržavam i ovih par dana dok mi ne dođe do ruku {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
Linkosaan kaže...

Ja ne bih mogao čekati još godinu dana da zaigram ME3 kad znam da je izašla. Jedva nekako izdržavam i ovih par dana dok mi ne dođe do ruku {#}

ne znam sta cu od dosade dok ne pocnm igrat me3... swtor mi dosadan, nesto sam probao cackati po guild wars... uzas...

14 godina
Obi Wan kaže...

ne znam sta cu od dosade dok ne pocnm igrat me3... swtor mi dosadan, nesto sam probao cackati po guild wars... uzas...

Preporucujem Prince of persia The two thrones(meni najbolja od POP).tako sam se i ja osjecao,nisam znao kako do ME3 vrijeme kratiti.sjetio se Princa,instalirao i udri.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 17:33 (Tomy Lee).
17 godina
Tomy Lee kaže...
Obi Wan kaže...

Preporucujem Prince of persia The two thrones(meni najbolja od POP).tako sam se i ja osjecao,nisam znao kako do ME3 vrijeme kratiti.sjetio se Princa,instalirao i udri.

ma nemam zivaca sad za to... jaoj poludit cu....

14 godina
Obi Wan kaže...
Tomy Lee kaže...
Obi Wan kaže...

ma nemam zivaca sad za to... jaoj poludit cu....

Onda ti nepreostaje ništa nego da prespavaš ovih par dana,probudiš se i zaigraš {#}

17 godina

idem do ljekarne nabavit hrpu ljekova za spavanje :D

13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

SPOILER!

Gledajući taj gameplay nije tako loše kako sam ne početku pretpostavio. Neznam da li je lik učitao sejavanja od ME2 pa je zato odmah bio 25 level ili se tako počne, to ću morati vidjeti kad igra izađe. Igra unatoč nekim gadnim nedostacima, izgleda jako dobro.

0 0 hvala 0
14 godina
formula1live kaže...

SPOILER!

Gledajući taj gameplay nije tako loše kako sam ne početku pretpostavio. Neznam da li je lik učitao sejavanja od ME2 pa je zato odmah bio 25 level ili se tako počne, to ću morati vidjeti kad igra izađe. Igra unatoč nekim gadnim nedostacima, izgleda jako dobro.

Naravno ,to je Mass Effect {#}

17 godina
Tomy Lee kaže...
formula1live kaže...

SPOILER!

kakvi su to ''gadni nedostaci''?

15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Tomy Lee kaže...
formula1live kaže...

SPOILER!

kakvi su to ''gadni nedostaci''?

Ending je najveci {#}

Shazbot !
17 godina

pa... ako bude neka velika šora u svemiru ka space battle i onda ti svi ujedinjeni kloasri pobjede reapere onda je stvarno retardirano...

15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

pa... ako bude neka velika šora u svemiru ka space battle i onda ti svi ujedinjeni kloasri pobjede reapere onda je stvarno retardirano...

Da je bar to ..

Shazbot !
17 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Neznam da li je lik učitao sejavanja od ME2 pa je zato odmah bio 25 level ili se tako počne

Počneš na levelu na kojem si završio ME2

U ME2 level cap je bio 30, a sada je 60 u ME3

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
14 godina
neaktivan

Imam osjećaj da će ključ pobjede biti Rachni i njihova kraljica.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
Linkosaan kaže...

nema smisla jer oni koji su je pospricali raidom nece je vidit u trici...

15 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Samo ce biti war asset, a  za pobjedu ce biti kljucan Crucible 

Shazbot !
16 godina
Mass Effect 3

Sad ne shvaćam, dali je bolje početi igru sa ME2 sejvom ili sasvim novim, te koje su bitne razlike? 

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Linkosaan kaže...

nema smisla jer oni koji su je pospricali raidom nece je vidit u trici...

Zato će i izgubiti na kraju. BioWare je svakako rekao da neće svako imati sretan kraj. Tako da...

15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Imam pitanje za vas koji ste vidjeli cjelu igru.

Gledam neki tour of new normandy i cijeli brod je prazan (nema team mateova) .. Jedino garrus je bio gore.

E sad lik pred kraj videa kaze da je to snimamo pred kraj igre. Znaci da svi ostali umru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marinn95 kaže...

Sad ne shvaćam, dali je bolje početi igru sa ME2 sejvom ili sasvim novim, te koje su bitne razlike? 

Ja ću ME3 prvo zaigrati bez importa, a onda u drugom igranju sa saveom. Hoću da vidim razliku u igri sa i bez savea.

15 godina
neaktivan
Antrocro kaže...

Imam pitanje za vas koji ste vidjeli cjelu igru.

Gledam neki tour of new normandy i cijeli brod je prazan (nema team mateova) .. Jedino garrus je bio gore.

E sad lik pred kraj videa kaze da je to snimamo pred kraj igre. Znaci da svi ostali umru?

Neki ce morat umrijeti , neki nece/hoce zavisno od tvojih postupaka i slicno. Otprilike kao i u me2!

Shazbot !
17 godina
Linkosaan kaže...
marinn95 kaže...

Ja ću ME3 prvo zaigrati bez importa, a onda u drugom igranju sa saveom. Hoću da vidim razliku u igri sa i bez savea.

tako sam duju odigra...

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Linkosaan kaže...
marinn95 kaže...

tako sam duju odigra...

Također i ja, zato i hoću to da ponovim sa tricom.

13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Kolko sam pročitao razlika između importanja lika i kretanje sa novim je sljedeća:

Ako importaš lik onda ti se sve odluke koje si donio u ME1 i ME2 prenose u ME3, a ako kreiraš novi lik onda prije početaka imaš skupinu pitanja gdje se odlučuješ o važnim stvarima. Baš vidim da će te Geth prisluškivati ako si ih spasio u dvojci. Bit će zanimljivo vidjeti da li će to imati utjecaj na igru.

0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Ako ikoga zanima ima playthrough na youtubi.

Dio nakon demoa je na 24:21 ili tu negdje.

2 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 3

SUTRAAAA ! {#}

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
marinn95 kaže...

SUTRAAAA ! {#}

Pa kaj za nas ne izlazi 8.3. ? Meni na originu piše da će od 8.3. u 01:00 biti dostupan. I u mailu koji sam dobio isto piše 8.3.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 7:35 (ROADRUNNER).
13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

of topic: gdje bi bilo najeftinije kupit ME 3 key.

on topic: a da probate s promjenom vpn na neki korejski tamo izlazi 5.3 znaći danas

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gdje mi se žuri, dan dva mi ništa ne znači. Kad sam mogao ovoliko čekati mogu još par dana pa onda uživat.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice