mp igru kao sto je me3
Ma ko će ozbiljno igrati MP u ME3...
ima budala...
mp igru kao sto je me3
Ma ko će ozbiljno igrati MP u ME3...
ima budala...
Hoće li se taj DLC prodavati i retail ili samo preko onih šugavih BioWare bodova?
vrlo vjerojatno preko njihovih BioWare bodova
Hoće li se taj DLC prodavati i retail ili samo preko onih šugavih BioWare bodova?
Retail ti je u CE, a za ostale pučane tu su bodovi.
vrlo vjerojatno preko njihovih BioWare bodova
Retail ti je u CE, a za ostale pučane tu su bodovi.
Koji prefigani pohlepnici, sad bih ja trebao kupiti taj paket bodova zbog jedne igre, dok će mi kusur ostati trunuti, da bar ponude da mogu platiti konkretnu cijenu =/
u tih 80 dolara dobija stvari koji za mp igru kao sto je me3 kvare cili gameplay. da ne govorim da je cijena retardirana do boli.
kao sto je TB rekao... weapons... ti imas premoc nad ostalim ljudima jer si, pazi ovo, PLATIO da imas oruzje koje ima bolji damage. pa to nema veze sa vezom...
kompanija koja stvari naplacuje koje su vec zavrsene, ne nakon misec dva kad je vec igra izasla, vec direktno sekundu nakon izlaska je smece od kompanije...
Ta premoć nad ostalima nije u tolikoj mjeri izražena jer MP ne igraš protiv drugih ljudi, nego kao tim. Na kraju MP misije dobijaš ukupni XP koji je cijeli tim skupija, pa opet to jače oružje koje neko i tima ima( ili nema) ne igra toliko ulogu.
Više mi smeta to šta je jedna tipka za 3 akcije( sprint, cover i use) tako da se uredno događa da ideš revivat člana tima, a na kraju završiš iza zaklona. Ili ako ti se desi da tokom MP partije izgubiš konekciju sa EA serverom, gubiš xp koji si skupija do tad, ili se desi da npr na 10. valu neprijatelja pola tima izgubi konekciju( ostaneš sam) i na kraju dobiješ dio xp-a kojeg si triba dobit. Ili mehanika otključavanja stvari u MP( kupuješ packove i u njima dobivaš 5 random stvari) tako da na kraju završiš sa masu unaprijeđenja za oružja koja rijetko kad koristiš.
pa vjerojatno je ta tvoja knjiga nedovrsena ili nepotpuna kad nisi znao spomenuti da liara postane novi shadow broker... toliko o toj tvojoj famoznoj knjizi.
Ti si upućen u lore Mass Effecta ko krava u balet.
Prvo kažeš da je SBL DLC važan jer shvatiš pozadinu oko Shepardovog tijela (ne doznaš, već dobiješ neke bitove informacija), onda se izvlačiš sa time što Liara postane SB.
Kao prvo svijet Mass Effecta možeš oblikovati i tako što nešto i ne napraviš (primjerice Garrusa možeš prvo puta sresti u ME2 i tada se on nešto drugačije ponaša), isto tako ako netko nije odigrao SBL, Liara nije SB i takav svijet se portau ME3. Da li će Liara postati SB ili ne, to ovisi o igraču. DLC to omogućava, ali TO NIJE VAŽNO za glavnu priču.
S druge strane recimo, Revelation je recimo puno važniji za Mass Effect svijet od Shadow Broke Laira jer opisuje događaje između Andersona i Sarena i daje dublji prikaz njihovih likova. Te knjige su pisane od strane istog čovjeka koji je bio glavni na scenariju za ME1&2. No dobro, neputpune su, jer, eto jedan ovdje forumaš zna bolje od čovjeka koji je stvorio ME svijet. Vjerojatno znaš bolje i SW svijet od Lucasa, jel?
Iskreno, kao jednom velikom fanu ME serijala, žuvcira me kada netko serucka samo da serucka jer se osjeća cool, a igra pruža i oblikovanje svemira s obzirom da li si ti nešto napravio ili nisi, pa i do te mjere da one obuhvaćaju DLC kontekste. Znači, ne imati DLC ne znači da si okrnjio priču, već da si tako oblikovao svoj MEsvijet.
zivo me interesira koliko si platio te knjige/knjigu, pa onda da usporedim cijenu dlc-a...
ako tebi nije vazno za glavnu pricu kako je cerberus dobio shepardovo tijelo onda ok. mozda se samo materijaliziralo kod njih sasvim slucajno. mozda ce drugi ljudi smatrat da je to ok i nepotrebno/nebitno ali ja imam drugacije misljenje
ja niti sam rekao da znam bolje lore niti sam lore freak niti se imam sta izvlacit, ja sam samo opisao ono sto sam igrao.
dodao bih da je tvoje spominjanje te revelation knjige ovdje potpuno nepotrebno jer ovdje ne govorimo o andersonu i sarenu nego o shepardu.
What's the fuss about?
Zašto svi rage-aju zbog tog DLC-a? Ne pratim baš pomno, pa mi je sve to čudno...
What's the fuss about?
Zašto svi rage-aju zbog tog DLC-a? Ne pratim baš pomno, pa mi je sve to čudno...
Pa ima nekoliko razloga. U DLC-u je priča vezana za Protheane, što je vrlo bitno za samu priču ME. Taj dio je trebao biti u cijeloj igri jer napravili su ga dok su izrađivali samu igru, no odlučili su ga staviti kao što je navedeno u dlc koji će biti dostupan odmah 1. dan, ali caka je u tome da ga moraš platiti dodatnih 10$ ili kupiti collection edition igre. U ME2 prvi dlc je bio besplatan.
Probao demo... igrao malo duze nego sto potraje konfiguriranje postavki i obrisao bez trunke zalosti.
Hvala im na demu cisto da ne bacim novce na gotovi proizvod... to je bas ono, igra s konzole za 10 godisnjake.
Probao demo... igrao malo duze nego sto potraje konfiguriranje postavki i obrisao bez trunke zalosti.
Hvala im na demu cisto da ne bacim novce na gotovi proizvod... to je bas ono, igra s konzole za 10 godisnjake.
Aha, sačuvaj bože da si odigrao prvi i drugi dio pa da znaš što se događa... vrati se ti svojem Battlefieldu, koji je onak, prava igra za krvožedne prištave tinejđere sa ADDjem... ja bum pitao mamu hoće li mi kupiti ME3 :)
:)
Samo da pojasnim... nikad ne igram SP... jer me ne zanima... probao sam MP i to je prema spomenutom BF3 kao da usporedjujes pistolj na vodu s Glockom.
Živio!
:)
Samo da pojasnim... nikad ne igram SP... jer me ne zanima... probao sam MP i to je prema spomenutom BF3 kao da usporedjujes pistolj na vodu s Glockom.
Živio!
MP u ME3 nije uopće bitan za samu igru, tu je više za ubijanje vremena i kao nekakav sidemission. ME je primarno SP RPG igra, ne MP pucačina kao BF ili COD.
Mass Effect je za one koji vole single player, koji su pročitali cijelu enciklopediju unutar same igre jer ih zanima sve o svim rasama te za one koji su preslušali sve audio knjige i pregledali sve stripove.
Ovo nije samo obična igra jer mi pruža iskustvo kakvo sam imao dok sam gledao star trek ili star wars. Priča, akcija, vezanost za likove, sociološki savršeno napravljene rase.
Nema toga što tako dobro spaja experience knjige, televizije i igre.
Da, igrati Mass Effect a ne pratiti priču i kupiti sve moguće informacije je glupo, kvaliteta se doslovno prepolovljava.
Naravno. Neki vole u igrama preskakati animacije da bi se moglo pucati dalje. Ovdje svi želimo preskočiti akcijske segmente kako bi se priča nastavila dalje.
Naravno. Neki vole u igrama preskakati animacije da bi se moglo pucati dalje. Ovdje svi želimo preskočiti akcijske segmente kako bi se priča nastavila dalje.
Ni sa tim se potpuno ne slažem, ali više naginjem na tu stranu, akcija je isto dobra, agilna je, zabavna, brza i igriva ( prijeđe li se preko generičkih hodinka i covera, meni osobno i ne smetaju toliko ), pucnjava je ok, naročito od drugog dijela.
Ali da je priča bitnije ( i zanimljivija ), je.
Samo da omoguće da se trčanje, cover i use mogu bindati na druge tipke a ne da sve se radi spaceom.
To me opasno živcira u 2 dijelu, kada se lijepi za cover kada netreba...
Samo da omoguće da se trčanje, cover i use mogu bindati na druge tipke a ne da sve se radi spaceom.
To me opasno živcira u 2 dijelu, kada se lijepi za cover kada netreba...
nisam nikad imao problema s tim
Ja jesam, u početku, ali se vrlo brzo navikneš, interakcija i nije toliko česta, a sprint, cover šalt se izuči lako.
Jos jedna od "Space " kopija je nadena http://i.imgur.com/ugS4V.jpg
Jos jedna od "Space " kopija je nadena http://i.imgur.com/ugS4V.jpg
Sretnik :)
http://img.gawkerassets.com/img/17elugxjzmtljpng/original.png
Prvi pravi ingame ss Protheana
http://img.gawkerassets.com/img/17elugxjzmtljpng/original.png
Prvi pravi ingame ss Protheana
A velika stvar, a još iz dvojke znamo da su Collectori indoktrirani Protheani ustvari.
Odlično