Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.594
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Mass Effect 3

Jako mi se svidio kraj prvog dijela demo-a, kad onaj mali pogine, a u pozadini svira ovo:

Volio bih vidjeti više ovakvih trenutaka u punoj verziji.

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Iskreno borba mi se u demu ne sviđa, a ako je demo reprezentacija onoga što nas čeka u finalnom produktu, brijem da ću čekati kakvo žešće sniženje.

E sad, par stvari koje mi se ne sviđaju u borbi:

1). U dvojci je naslanjanje na zid bilo daleko fluidnije, i nije se mora pritisnuti nekakav posebni gumb da se lik nasloni.

2). Moj lik konstantno radi nekakve kolute naprijed umjesto da ide normalno do zaklona.

3). Izgleda će se koristiti samo jedno oružje, jer za teške oklopnjake je dovoljna jurišna puška (hint boss u zadnjem djelu demoa). U ME2 za "tešku" ekipu je tu bio bacač grana i kakvo jače oružje.

Btw, ja nisam skužio kako mogu izdavati naredbe suborcima da odu u zaklon ili da me prate. Da li su maknuli ovaj fičr?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Mass Effect 3

Kakve naredbe, Liara je bila tamo, koga briga {#}

Nego, nisam obraćao pažnju, no nisu li kolutovi naprijed dvaput brzo "W" tipka?
Što se borbe tiče, bila je opaka i teška, teža nego u prva dva dijela. Ne jednom sam napravio grešku i uletio sa Vanguardom među neprijatelje, koji su me samljeli. Nisam pazio {#}

ex Father_Dougal
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Mass Effect 3
MegaMass 2000 kaže...

Iskreno borba mi se u demu ne sviđa, a ako je demo reprezentacija onoga što nas čeka u finalnom produktu, brijem da ću čekati kakvo žešće sniženje.

1). U dvojci je naslanjanje na zid bilo daleko fluidnije, i nije se mora pritisnuti nekakav posebni gumb da se lik nasloni.

2). Moj lik konstantno radi nekakve kolute naprijed umjesto da ide normalno do zaklona.

3). Izgleda će se koristiti samo jedno oružje, jer za teške oklopnjake je dovoljna jurišna puška (hint boss u zadnjem djelu demoa). U ME2 za "tešku" ekipu je tu bio bacač grana i kakvo jače oružje.

Btw, ja nisam skužio kako mogu izdavati naredbe suborcima da odu u zaklon ili da me prate. Da li su maknuli ovaj fičr?

Sa Q i E daješ naredbe gdje češ da se sklone a C tipka je da te prate.

14 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Složio bi se s tobom.

16 godina
neaktivan
Tisch kaže...

Bit sva tri dijela nije u bezumnom trčanju i napucavanju, nego u radnji koja te uvlači u svijet i goni da vidiš što će biti dalje, a ne koliko topova na glavi i ramenima ima Boss iza ugla... {#}

Ma svaka cast, odigrao sam prvi dio i nije bio los... ali hocu IGRATI - a ne gledati animacije...

Set as I am in my ways and my arrogance, burden of proof tossed upon non-believers... You were my witness, my eyes, my evidence, Judith Marie, unconditional one...
16 godina
MegaMass 2000 kaže...

1). I u dvojci se moralo pritisnuti space za cover, identično kao i u demo-u

2). Moraš pustiti W kad dođeš do zaklona, kolut je W + tap space, a sprint W+ hold space

3). Pa i u duji je bilo lako svaki problem riješiti bez heavy weaponsa, ali svejedno ne bih volio da ih izbace

Meni se ne sviđa kretanje lika, previše je sporo i izgleda kao da klizi po podlozi, u ME2 je puno bolje bilo. I zašto su pobogu izbacili holster, preglupo mi je imati oružje u rukama kad nije fajt.

Primjetio sam u kontrolama da ima x- mount Atlas (boss s kraja demo-a). Mogu samo zamisliti kako će biti kul gaziti neprijatelje s onim čudom.

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
17 godina

al meni opet nitko nije odgovorio... da li je to isto onaj demo koji su oni prije godinu ili vise (nisam siguran) prvi put pokazali?

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Mass Effect 3

Mislim da je...

Prvi dio demoa ti prikazuje dolazak reapera na Zemlju... ujedno valjda i početak igre.

Drugi dio je neka misija pre sredini igre... ( vjerojatno ovisi kojim redom obavljaš misije ) 

Nadam se da će u ME 3 kvaliteta kraja ovisti o količini igranja kao što je to bilo u ME 2...

Loyalty misije su bile obavezne za preživljavanje svih suboraca... jedino ono skeniranje

planeta bi se definitivno trebalo maknuti/promijeniti.

1 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 3

Vidim da mnogi pišu kako nema grafičkih opcija, pa ne znaju je li se vrti na high ili low.

E pa upravo sam otkrio da je moguće podesiti sve opcije, samo što nije ingame je nekima zbunjujuće.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...

Ma svaka cast, odigrao sam prvi dio i nije bio los... ali hocu IGRATI - a ne gledati animacije...

Ovo je demo, a ne puna igra; kupi kad izađe, pa nećeš samo gledati animacije.

Alex Mercer kaže...

Vidim da mnogi pišu kako nema grafičkih opcija, pa ne znaju je li se vrti na high ili low.

E pa upravo sam otkrio da je moguće podesiti sve opcije, samo što nije ingame je nekima zbunjujuće.

Je, i mene je zbunilo, no i logično je da tijekom animacija ne možeš mijenjati postavke; onog trena kada dobiješ kontrolu nad likom, dobiješ i postavke.

ex Father_Dougal
17 godina

Sp će opet biti super,ali mi je ovaj mp co-op totalno bezveze

BF3:crna_bandera
17 godina
Wolf88 kaže...

Sp će opet biti super,ali mi je ovaj mp co-op totalno bezveze

ma je8es taj mp... to je parada za budale

14 godina
neaktivan

Samo SP igram sve ostalo me ne interesuje.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
Linkosaan kaže...

Samo SP igram sve ostalo me ne interesuje.

e ovo je pravi covik

14 godina
neaktivan

Stvar koja me najviše zanima je kako će mi Miranda izgledati {#}, ova šugava Ashley mi je baš mrska.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
Mass Effect 3

Kada je moguce online zaigrati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Linkosaan kaže...

Stvar koja me najviše zanima je kako će mi Miranda izgledati {#}, ova šugava Ashley mi je baš mrska.

povlacim ono sto sam napisao... kako mos rec da je ashley mrska majko mila moja....

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Linkosaan kaže...

povlacim ono sto sam napisao... kako mos rec da je ashley mrska majko mila moja....

Mogu jer mi jest, sve žive nekako gleda sa visine. Niko kao ona...

17 godina
Linkosaan kaže...
Obi Wan kaže...
Linkosaan kaže...

Mogu jer mi jest, sve žive nekako gleda sa visine. Niko kao ona...

pa miranda od nje xy puta vise sve gleda sa visine... pari mi se ka da si zaminija ashley i mirandu

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

pa miranda od nje xy puta vise sve gleda sa visine... pari mi se ka da si zaminija ashley i mirandu

Master Obi-Wan može svašta biti {#}

17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Sad me već zbilja izazivaju:

http://www.razerzone.com/me3#1

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WItcher kaže...

TAKE ALL MY MONEY !  

16 godina
neaktivan
Tisch kaže...

Alex Mercer kaže...

Je, i mene je zbunilo, no i logično je da tijekom animacija ne možeš mijenjati postavke; onog trena kada dobiješ kontrolu nad likom, dobiješ i postavke.

Pa i nema baš nekih strašnih grafičkih opcija: rezolucija, full screen, prekidači za AA bez mogućnosti podešavanja ..

Grafički mi demo ne izgleda strašno napredniji od ME2. Po igrivosti, čini mi se kao i ME2. Što je ok.

Netko je gore komentirao uljepšavanje "skill tree", mislim da su to malko zbrljavili. Ako su se već odlučili na izbor unutar jednog skilla, pa što nisu taj izbor učinili malko finalnijim uz dva neovisna puta. Ali, to je opet moje subjektivno mišljenje.

Vidim da mi je quad ravnomjerno rasporedio opterećenje po svim jezgrama (nijednom nisam vidio da je opterećenje prelazilo 45%), GPU ne prelazi 60%. Mislim da se tu dalo još štošta napraviti za PC platformu.

----- Nema na čemu! --| Google is your friend |------
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 23:15 (Zura).
17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Baš bih volio imati ovaj Messenger bag.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

{#}, kad sam vidio kako onaj admiral trči ko neka curica koja skakuće po livadi odvalio sam se od smijeha. Zapravo već se dugo nisam ovako nasmijao u nekoj igri. Što u ovom slučaju baš i nije pohvalno...

Što se ostatka tiče... ah sve više manje očekivano. Posebno me u oči (opet) bode mehanika borbe i level dizajn. Zbilja žalosno da se developeri u zadnjih par godina ne mogu sjetiti ničega drugog osim napucavanja po malo širim "hodnicima" sa metar visokim zaklonima na svakom koraku.

Ostaje vidjeti na što će se svesti taj "RPG" dio. Zapravo nakon isprobane borbe ako ikad i odigram ME3 vjerojatno će to biti u story modu. Tek toliko da vidim što će se dogoditi.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3
Vi igrajte demo, ja sam lijepo ponovno rijesio 1. I 2. dio te neke od DLC'ova drugog dijela, te sad kao lik dobricina cekam sa mojom cijelom posadom te sejvovima na 3. dio. Nadam se da ce ovaj put i biti nesto RPG elemenata a ne cisti TPS kao u 2 dijelu.
Zeppe :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zeppe kaže...
Vi igrajte demo, ja sam lijepo ponovno rijesio 1. I 2. dio te neke od DLC'ova drugog dijela, te sad kao lik dobricina cekam sa mojom cijelom posadom te sejvovima na 3. dio. Nadam se da ce ovaj put i biti nesto RPG elemenata a ne cisti TPS kao u 2 dijelu.

Kad prođem treći dio onda ću ponovo odigrati sve dijelove jedan za drugim da ono baš utvrdim radnju {#}

16 godina
neaktivan
Zeppe kaže...

demo završiš u cca pol sata (bilo bi manje da nema  cut scena koje traju možda i više od samog gameplay-a).

Inače, demo je odlična prilika da se upozna s klasama (ako netko nije do sada isprobao druge klase), jer u drugom dijelu demoa ostavljaju određeni broj skill pointova koje možeš potrošiti po želji.

----- Nema na čemu! --| Google is your friend |------
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Meh, ja zelim ispricat si pricu svojeg lika do kraja pa preskacem SP demo, sad skidam da vidim MP pa ako je netko zainteresiran mozemo se dogovoriti za rundu-dvije.

Vi veri veniversum vivus vici
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice