Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.478
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Nisam siguran da bi volio vidjeti našto liče, možda je ovako bolje. Svatko očekuje nešto drugo, tako da kako bilo da bilo netko bi ostao razočaran ( većina vjerojatno ).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Mass Effect 3

meni oni malo bacaju na elvish style...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan

Sve je ovo fino, ali valja ovo dočekati {#}

Bojim se da ću do tada ostati bez noktiju {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Eto, za one koji neznaju, potvrđen multiplayer, igra mu je odmah pala u očima, mada je moguće da to uopće ne bude loša stvar.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

je*es multiplayer... sp is the way to go

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 21:47 (Obi Wan).
13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Nebrem si zamisliti ME sa multipayerom. Kaj se bu u njemu radilo. Možda misliju staviti neku verziju CO-OP-a? Mape u kojima se napucavaju sa reaperima?.. ne vjerujem da bi to bilo previše zanmljivo.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

kataf*ckingstrofa

I moje isprike hari85

Poopycock Poopycock
Vi veri veniversum vivus vici
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Znači imat će CO-OP. Pa to bi moglo bit zanimljivo. Tri frenda igrati jednu misiju svaki sa svojim likom, to bi moglo biti čak i zanimljivo.

1 0 hvala 0
17 godina

bilo bi glupo... 3 sheparda odjednom... ma bezveze

17 godina
Mass Effect 3

Tko vas tjera da igrate CO-OP/Multiplayer, držite se odličnog starog single playera i ko Bog.

Gledanje star wars the clone wars-a me tjera da pređem KOTOR 1 i 2 opet, nostalgija.

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ali zasto si se Bioware prodao........ zasto.............

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Mass Effect 3

pa što onda ako ima multy? nitko vas netjera da igrate i potpuno je free

njega vidim samo kao dodatak igri koji produžuje replay value

mislim da bi bilo dobro da bude coop ili onakakav sličan gears of ears franšizi (s obzirom da su igre sličnog tipa)

0_o
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

pa što onda ako ima multy? nitko vas netjera da igrate i potpuno je free

njega vidim samo kao dodatak igri koji produžuje replay value

mislim da bi bilo dobro da bude coop ili onakakav sličan gears of ears franšizi (s obzirom da su igre sličnog tipa)

Ma djeca, uvijek se zale...

Da su samo nastavili istom stopom, onda bi bilo "Bioware stoka, kradu lovu na starim stvarima", a kad se dodaju nove stvari, onda "Neeeeeee, zasto ste se prodali?"...

It is loneliness that makes the loudest noise... This is true of men as of dogs... - Eric Hoffer \n http://alone.pleasantnightmare.com
14 godina
neaktivan

Koga briga za MP, nek oni naprave bolestan SP. To je ono što je meni važno, jer svakako ne planiram da igram MP.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Koga briga za MP, nek oni naprave bolestan SP. To je ono što je meni važno, jer svakako ne planiram da igram MP.

Tj. da citam, ne planiras platiti za ME3 nego ga skinuti s torrenta?

It is loneliness that makes the loudest noise... This is true of men as of dogs... - Eric Hoffer \n http://alone.pleasantnightmare.com
14 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Linkosaan kaže...

Tj. da citam, ne planiras platiti za ME3 nego ga skinuti s torrenta?

Pogrešno čitaš! ME3 sam već naručio sebi preko neta (pre-order) zbog toga što su mi i prva dva dijela originali.

A sve i da skinem preko torrenta imam pravo da kažem da me ne zanima MP i da to nije ono po čemu ocjenjujem igre.

17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ovaj coop je baš bezveze . ME3 jedna od onih igara u kojima se uživa u prići a ne neki tps bez razrađene priće.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mass Effect 3

novosti...

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Stvar je jednostavna, kad se fokusairaju na SP bude vrhunski, kad se pažnja dijeli malo vamo malo tamo te nemože bit toliko kvalitetno.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
ph3nom_gamer kaže...

novosti...

mozda nebude lose,al po meni nije bilo potrebe praviti mp.

17 godina

mrs u pi*ku materinu i vi i multiplayer...

zaje*u li mi sp je*at cu im sve po spisku...

15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

mrs u pi*ku materinu i vi i multiplayer...

zaje*u li mi sp je*at cu im sve po spisku...

Na multiplayer radi posebno  studio u Montrealu , glavni Bioware-ov studio radi samo sp i  ovaj put .

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&amp
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

MP ce bit samo dodatak, ali spominjalo se da ce imati utjecaja i na glavnu pricu. Ok, ako to znaci da ce mi u SPu bit neki dijalozi drukciji ok ali ako mi bude mijenjalo tijek igre jer ne igram MP onda je to glupost na kvadrat. Odbijam gubit ljude ili ne zavrsit igru na nacin na koji zelim jer mi se ne igra MP

Vi veri veniversum vivus vici
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

boga mi ashley izgleda je*eno u me3

14 godina
Obi Wan kaže...

a vidio si je gdje???

17 godina
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Da, bolje nego ikad {#}

14 godina
Mass Effect 3

odlicno izgleda

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne kažem da ne izgleda dobro, ali bolje bi bilo da su joj smislili neki unikatan look, a ne Sandra Bullock look-a-like

17 godina

bio sam ja u pravu kad sam se odlucio da cu odje*at sve ostale zene u me2.

ona jack je psiho, tali mi nije napeta jer nemam pojma kako izgleda iza te maske, a asari zenske su mi previse plave. a sto se tice mirande, od prvog trenutka mi se nije sviđala

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice