Mass Effect 2

poruka: 1.276
|
čitano: 384.461
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Mass Effect 2
Igor kaže...

Zašto ne mogu odabrati Morinth umjesto Samare? Prvi put kad sam igrao kao paragon, mogao sam izabrati. Sad igram kao renegade i ne mogu. Jel to zato jer nemam dosta veliki renegade score ili možda zato što igram s ženskim likom?

zbog renegade scorea.

get doooooown !!!!
15 godina

pogledao sma igru u gameplay-u i zasada mi se sviđa evo već je skidam

17 godina
neaktivan

Pa Samara je ionako nekak ljepša...ima ljepši ten ;-)

Već sam ponislio da me u igri ništa ne može iznenadit i naletim na quarianku na citadelu, a uz sebe sam imao tali....pritajena vatra...Cool

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 12:40 (nino206).
17 godina
nino206 kaže...

Već sam ponislio da me u igri ništa ne može iznenadit i naletim na quarianku na citadelu, a uz sebe sam imao tali....pritajena vatra...Cool

Tko zna kakvo se čudovište krije iza maske hehe

Stick to the human or asari (ahsley,miranda,liara)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
Hyperion kaže...
nino206 kaže...

I Ashley može ući u tim?

17 godina
neaktivan
emerik kaže...
Hyperion kaže...
nino206 kaže...

I Ashley može ući u tim?

Ne, ali postoji mala naznaka da će se u 3 dijelu moći nastaviti vezu s romansom iz prvog dijela.

Ako nemaš romansu s nijednom ženskom u ME2 kada budeš išao kroz omega 4 relay vidjet će se kratka cutscena gdje sheppard je u sobi, uzme fotografiju i promatra je s smiješkom.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
Paolo2612 kaže...

I Ashley može ući u tim?

Ne, ali postoji mala naznaka da će se u 3 dijelu moći nastaviti vezu s romansom iz prvog dijela.

Ako nemaš romansu s nijednom ženskom u ME2 kada budeš išao kroz omega 4 relay vidjet će se kratka cutscena gdje sheppard je u sobi, uzme fotografiju i promatra je s smiješkom.

A valjda budem s Mirandom kad je rekla :"Are you still interested?"

17 godina
neaktivan
emerik kaže...
Paolo2612 kaže...

I Ashley može ući u tim?

A valjda budem s Mirandom kad je rekla :"Are you still interested?"

Odeš bilo kada razovarati s njom i kažeš ne. I oslobođen siSmijeh

17 godina
neaktivan
Mass Effect 2
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

4 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 2

Predobro (kao i sve njihove recenzije)

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Lik je upravu, kao što je bio upravu sa ME1.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
17 godina
neaktivan
Yahtzee je uglavnom uvijek u pravu.

Stvar je kod njega što on ni ne pokušava tražiti pozitivne strane igre već se fokusira na negativne, zato ga mnogi koji to ne kuže smatraju negativnim likom.

Ali frajer je humorističan i objektivan. :)

Mislim da je jedina igra koja je dobila samo riječi hvale kod njega bila Portal. :D
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
nino206 kaže...

Čudovište??? Možda...lol, negdje sam pročitao da su dosta slični ljudima ali imaju drugačije uči, noge, ruke...mislim da na wikii, ma Držat ču se svoje male plave.xd

Jel ima kakvih naznaka o nadolazećim DLC-ovima, lagano mi je dosadno...u ME svijetu

Koliko vam memorije troši ME2 u radu?

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 16:25 (nino206).
17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

JUcer presao igru, mogu samo uputiti rijeci hvale developerima, jer igra je nevjerojatna,  suicide mission je nesto fenomenalno, i vjerojatno sam se prvi put  susreo sa situacijom da mi u jednoj misiji pogine toliko suboraca, na kraju ostala samo sam shepard (zenski lik-bomba) , mordin,  joker i garrus....

Sutra krecem ponovo....

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mass Effect 2

FAK! poceo sam opet igrat s likom iz prvog gameplaya na insane i nisam dobio nikakve pare a ni one elemente!

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Malo sam mozago i shvatio sam da su dečki iz bioware-a nešto previdili ( ili nisu mogli izvesti) da se cijela galaksija vrti...da planeti kruže oko zvijezda, da asteroidi i druga tijela se gibaju...igra bi bila još više realnije...zar ne?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

FAK! poceo sam opet igrat s likom iz prvog gameplaya na insane i nisam dobio nikakve pare a ni one elemente!

Ah, budeš se morao puno više potruditi...Namigiva

17 godina
neaktivan
nino206 kaže...

Malo sam mozago i shvatio sam da su dečki iz bioware-a nešto previdili ( ili nisu mogli izvesti) da se cijela galaksija vrti...da planeti kruže oko zvijezda, da asteroidi i druga tijela se gibaju...igra bi bila još više realnije...zar ne?

S obzirom da planetima trebaviše mjeseci ili godina za jedan krug oko sunca koliki pomak bi dnevno napravili na onakvoj maloj kružnici - nikakav

Dakle nisu fulaliBelji se

17 godina
neaktivan

Ok, djelomično si u pravu...ali ne vrte se svi istom brzinom ne?

Ali baš sam pogledao koliko treba našoj galaksiji da napravi krug i sitnica samo 50 milijuna godina, a Merkuru treba 28 i kusur dana da obiđe sunce...

Moj bed...previše sam se zanio... lol

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 12:04 (nino206).
17 godina
neaktivan
nino206 kaže...

Ok, djelomično si u pravu...ali ne vrte se svi istom brzinom ne? Onda su barem trebali napravit da se cijela galaksija vrti...

Ajme meni, pričate o igri!

17 godina
Mass Effect 2

Stigao je patch 1.01 za Mass Effect 2, a ispravlja sljedeće probleme:

Changes to 1.01
---------------
- Fixed video hitching and crashes related to single core machines.
     - Single core users may experience short periods of black screen that may last up a few seconds between level loads, cinematic transitions or movies.
     - In rare cases, some single core users may notice dialog lines in certain conversations may be delayed up to a few seconds.  
- Fixed an issue where it appears ammunition can be picked up, but can't.
- Fixed an issue where all Codex entries were marked as 'viewed', even if the player chose not to view them.
- Fixed an issue where weapon icons are re-organized after downloadable content is used.
- Fixed an issue where pressing F9 after the mission completion screen reset Shepard to Level 1.
- Fixed an issue where remapping the right mouse button blocks camera control in the command HUD.
- Fixed an issue where remapping the 'use' command affects the decryption minigame.
- Fixed an issue where users were not prompted to restart when logging in to a different EA Online account.
- Fixed an issue where movies do not play in DLC.
- It is recommended that players reset their keyboard mapping to default values to ensure proper vehicle control.
- Added useful messaging during the ME1 save game import.
- Weapon icon for henchmen never changes from Collector Assault Rifle.
- Czech language – Issues with Czech localization (subtitles) were amended, all text was corrected and improved.
- Fixed an issue where the Mass Effect 2 launcher was being associated with files that have no extension.
- Fixed an issue where uninstalling the game under Windows Vista or Windows 7 might uninstall Mass Effect 1.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
''Fixed an issue where the ME2 Launcher was being associated with files that have no extension'' Aha, zato je meni file iz Ubuntuovog CD-a asociran sa ME2, a ja se cudim sto, kako i zasto...
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Lovac kaže...

- Single core users may experience short periods of black screen that may last up a few seconds between level loads, cinematic transitions or movies.

Doživio ja to i na svome Dual Core-u, nisu tu samo jednojezgreni u pitanju..

17 godina
Mass Effect 2

Bugovi koje sam ja imao, a još nisu riješeni:
- Onaj zadnji cinematic kad prođete kroz Omega reley (koji traje dosta dugo) je bio potpuno bez zvuka
- Random zapinjanje u zraku (load game, drugo nisam mogao)

- Na 1. misiji kad dolete oni neki roboti sve ih sredim i ne mogu dalje jer je u zraku jedan crveni okvir kao da je tu još neprijatelj, a nije. Opet load game i onda je u redu

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 2

Jučer sam doživio neviđeni bug.

Pomicanjem miša se pomiče lik naravno, eh ja kada sam pomakao miš u stranu (horizontalno) on se okrenuo za cca 1-2° , a trebao je za cca 180° i pogled lika u igri gore-dole (vertikalno) nisam mogao pomicat stalno je gledao prema gore.

Ništa jedva se dovučem do bayliea( bio sam na citadelu) i započnem nekako razgovor i kada sam izišao iz razgovora bilo je u redu.

Skidam odmah taj patch!

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 13:41 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Bugovi koje sam ja imao, a još nisu riješeni:
- Onaj zadnji cinematic kad prođete kroz Omega reley (koji traje dosta dugo) je bio potpuno bez zvuka
- Random zapinjanje u zraku (load game, drugo nisam mogao)

- Na 1. misiji kad dolete oni neki roboti sve ih sredim i ne mogu dalje jer je u zraku jedan crveni okvir kao da je tu još neprijatelj, a nije. Opet load game i onda je u redu

jedino sam se susreo na srecu s ovim zuto podcrtanim

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
17 godina
protjeran
Mass Effect 2

Jedini bugovi s kojim sam se susreo bilo je da mi je igra zablokala 3-4 puta tijekom razgovora...ništa više. Vidim da nema nikakvog fixa vezanog za to.

Nego može mi netko objasniti ovo

- It is recommended that players reset their keyboard mapping to default values to ensure proper vehicle control.

Koliko znam DLC sa vozilom još nije izašao....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Ja nisam imao neke velike bugove...

4chan always finds a way!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Jedini bugovi s kojim sam se susreo bilo je da mi je igra zablokala 3-4 puta tijekom razgovora...ništa više. Vidim da nema nikakvog fixa vezanog za to.

Znači sad će...samo što nije...baš me zanima kako će ispasti...Cool

17 godina
neaktivan
nino206 kaže...
Prince-Artas kaže...

Znači sad će...samo što nije...baš me zanima kako će ispasti...Cool

Ako te zanima izgled:

Inače ne očekujem puno. Vjerujem da će biti jedna ili dvije, a maksimum maksimuma 3 zadatka (planeta) u ovom DLC-u.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice