Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.285.530
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
Zeppe kaže...

Dosta pluvanja po Mafii 2..

Igra je odlična i ima dušu, ne kao GTA, imaš stvari na 30 različitih mjesta, svih kolješ, nitko ti nemože ništa..

Mafia 1 je dosadna glupost, te ima duplo vise vožnje nego Mafia 2.. Možda igra ima nekih manjih problema ali sve to popravlja dirljivom pričom i uzbudljivim krajem igre..

S ovim se ne slažem Viče

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
17 godina
neaktivan
Zeppe kaže...

Igra je odlična i ima dušu, ne kao GTA, imaš stvari na 30 različitih mjesta, svih kolješ, nitko ti nemože ništa..

Mafia 1 je dosadna glupost, te ima duplo vise vožnje nego Mafia 2.. Možda igra ima nekih manjih problema ali sve to popravlja dirljivom pričom i uzbudljivim krajem igre..

a u mafiji ti mogu sve?

upravo sam prosao kroz blokadu i ovi me ispratili bez ispaljenog metka...

prvo se zabijem u blokadu pricekam i opet krenem a njih 6 nista...

isto tako, kad imam 4 zvjezdice, dolaze auto po auto do mene, ili policija sa suvozacem a u drugom autu samo vozac...

igra ima previse sitnih rupa, koje su onda ogromne

potpis :D
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Jel izašao DLC?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
shoOkie kaže...

Poštovanje svima.

Imam neobičan problem u Mafiji 2

Dakle, problem je čudan.

Instalirao sam igricu i sve se instaliralo kako treba.

Zatim sam ju pokrenuo i sve se pokrenulo kako treba. Prešao sam prvu misiju kada se borim na Siciliji protiv faštističkih vojnika i do tuda je sve uredu.

Onda se Vito vrati doma i Joe ga vozi u autu. I negdje na pola puta te vožnje ja počnem gubiti "health". Pojavljuje mi se onaj efekt kucanja srca, sve postaje mutno, itd.

i tako mi se nastavi kroz igricu.

oni automatski klipovi su normalni i sve se odigra normalno, ali kada se vrati u igricu meni lik nastavlja biti ozljeđen i iscrpi mi se cijeli health i dođe do nule, ali onda ne umre.

nego samo nastavi.

zbunjujuće je, znam, ali ne znam kako da ovo jednostavnije objasnim.

molim nekoga za pomoć.

Garant među prvih 5 komentara ne mjestu na kojem si "posudio" igru piše kako da to riješiš. Čitati ili kupiti orginal.

a.k.a. Z[C]onv1ct
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 18:04 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
Mafia 2

jednostavno nije to hardver da može bit bilo šta. Nije ispravan onaj .exe fajl i dodatni fajlići koje si overwritea Cool.. Btw. kad "posuđuješ" igru traži na boljim mjestima

http://gtabalkan.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 18:08 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...
Zeppe kaže...

S ovim se ne slažem Viče

E pa ja se slažem, pričaj te šta hoćete ali ne možete nikako reći da je igra od prije osam godina bolja od mafie 2.

Nemojte me krivo shvatiti ne mislim zbog godina ali više sam uživao u mafiji 2 nego u jedinici.

ma da
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Hoće li sa novim DLC-om doći nastavak priče

xf zoja26
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zeppe kaže...

Kao u mafiji ti mogu svasta? Izlanuo se

16 godina
neaktivan
XXL Gamer kaže...
nidjo123 kaže...
Zeppe kaže...

S ovim se ne slažem Viče

E pa ja se slažem, pričaj te šta hoćete ali ne možete nikako reći da je igra od prije osam godina bolja od mafie 2.

Nemojte me krivo shvatiti ne mislim zbog godina ali više sam uživao u mafiji 2 nego u jedinici.

U ono vrijeme kad je mafia 1 izasla simulacijsko vozikanje po gradu je bilo nešto odlično i nevjerovatno nezaboravite da je vice city tek godinu dana kasnije izaso, a gta 3 po meni nije bio nesto. Tako da tada kad sam uspoređivo priču od Gta 3 i od Mafije defintivno mi je mafia bila bolja i po priči i po vožnji i po žmigavcima koji se pale te muriji koja te za svaki k.. lovi to je bilo nešto što do tada nikad nisam igrao

Many things can be preserved in alcohol. Dignity is not one of them.
17 godina
Mafia 2

Za početak super odlična igra. Meni se čini da ste vi jako razmaženi i da previše očekujete od ove igre.

Ja ionako nemam puno slobodnog vremena i drago mi je da ga mogu trošiti na ovakavu humorističnu igru...

A sad za sve koji seru po igri veliki pozdrav od Joea :)

Hahahah Hahahah
Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
26 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Znali netko imali ikakav patch za mafiu 2,jer dosta mi je jak pc,ali na nekim djelovima mi malo zašteka,i u onoj misiji mislim chapter 14 kada ubiju onog lika iz mafije 1, na travnjaku ispred kuce, taj travnjak mi pocrni i neke anomalije sa grafikom se desavaju samo u toj misiji ispred kuce...Pa sam se malo zabrinuo da mi mozda graficka nije otisla ili je samo problem sa igrom ili mi neki driver treba...Bio bih zahvalan kad bi mi netko dao svoje stručno mišljenje o tome,jer ja sam "laik" sto se tice tih stvari???Unaprijed zahvaljujem...

Ivic
Moj PC  
2 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivic kaže...

Znali netko imali ikakav patch za mafiu 2,jer dosta mi je jak pc,ali na nekim djelovima mi malo zašteka,i u onoj misiji mislim chapter 14 kada ubiju onog lika iz mafije 1, na travnjaku ispred kuce, taj travnjak mi pocrni i neke anomalije sa grafikom se desavaju samo u toj misiji ispred kuce...Pa sam se malo zabrinuo da mi mozda graficka nije otisla ili je samo problem sa igrom ili mi neki driver treba...Bio bih zahvalan kad bi mi netko dao svoje stručno mišljenje o tome,jer ja sam "laik" sto se tice tih stvari???Unaprijed zahvaljujem...

Spoiler!! Viče

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
neaktivan
zOjA26 kaže...

Hoće li sa novim DLC-om doći nastavak priče

Mislim da neće,dolazi sigurno open world naćin igranja i još neke stvari..A ovo da če nastaviti priču nebi baš rekao,mada bi to bila dobra stvar..

15 godina
protjeran
Mafia 2

Evo jedno pitanjce nabrzaka:

Kako mi je laptop pokvaren, dal mi se isplati odigrat Mafiu I, na slabijem kompu koji neće vrtit dvojku, dok ne popravim lap?

Pitam jer je jedinica stara i dal se isplati danas igrat?

EDIT: e da, jel mi jako bitno znat priču iz jedinice za dvojku?

http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 20:07 (trackmanijak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...

Evo jedno pitanjce nabrzaka:

Kako mi je laptop pokvaren, dal mi se isplati odigrat Mafiu I, na slabijem kompu koji neće vrtit dvojku, dok ne popravim lap?

Pitam jer je jedinica stara i dal se isplati danas igrat?

isplati se, al uživi se u priču totalno jer je legendarna.

Trenutno me Mafia 2 zabavlja...
16 godina
neaktivan
Ivic kaže...

grafa možda otišla, updejtat svoje drivere.. I daj popuni moj pc u profili da vidimo šta imaš od komponenata.. Ovako neznamo ništa.. Jer šta će ti patch ako drugima radi

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 20:42 (joze).
15 godina
neaktivan
XXL Gamer kaže...
nidjo123 kaže...
Zeppe kaže...

S ovim se ne slažem Viče

bolja je što se tiče grafike i animacija,i modernija je,ali u svemu ostalom ju mafia 1 nadmašuje.Kada sam prvi put odigro mafiu 1 (nažalost tek prije 2-3 god,jer nisam mogao prije,s time da je to i onda već bila dosta stara igra)bio sam tolko oduševljen igrom da sam je odmah išao još jednom prijeći,dok me je mafia 2 pomalo razočarala,nisam uopće bio oduševljen igrom,a kamoli da sam je još jednom išao odigrati,igra je jednostavno prekratka  i dosadna .Danas si jedna singleplayer igra takvu kratkoću nesmije priuštiti jer odmah propada,a o tome sve govori prodaja mafie 2 Izlanuo se

16 godina
neaktivan
Mafia 2

U vožnji mi fali pogled iz auta, te kad se vozi na cameri sa "haube" ne može se gledat okolo sa mišom. To su moje zamjerke na game. OStalo 5+

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Hmm, nema riječi o današnjem DLC-u - Jimmy's Vendetta, kaj još nije izašal?

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Omerta23 kaže...

Hmm, nema riječi o današnjem DLC-u - Jimmy's Vendetta, kaj još nije izašal?

možda će do večeras

15 godina
Mafia 2

evo došao do 15-tog chaptera,definitivno kratka igra,ali je zabavna,odična grafika,dobar soundtrack tokom igre,ali dosadi pred kraj,čudne reakcije murjaka u nekim situacijama,ocjena 7/10

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

evo došao do 15-tog chaptera,definitivno kratka igra,ali je zabavna,odična grafika,dobar soundtrack tokom igre,ali dosadi pred kraj,čudne reakcije murjaka u nekim situacijama,ocjena 7/10

Dosadni ste, jbt, svi imate iste komentare..

Diplomirali smo već o svemu što si rekao..

Čeka se DLC i komentari na njega..

MiR
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo novi DLC nabavljen Smijeh sad ga isprobati malko

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Ovaj DLC je zapravo Free Ride :D nije los za pocetak :D sad ode jos malo da ga igram :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Ovaj DLC je zapravo Free Ride :D nije los za pocetak :D sad ode jos malo da ga igram :D

jel taj dlc free ili??

15 godina
Omerta23 kaže...
john_ryder kaže...

Dosadni ste, jbt, svi imate iste komentare..

Diplomirali smo već o svemu što si rekao..

Čeka se DLC i komentari na njega..

neki igraju i igricu kakva je izašla,a ne samo dlc ovaj dlc onaj,dosadan si ti,a ja mogu dat komentar na igricu kao i svi zbog čega i postoji forum Namigiva

15 godina
joze kaže...
dex3108 kaže...

jel taj dlc free ili??

a što je u ovom svijetu free osim demo-a

15 godina
neaktivan
joze kaže...

jel taj dlc free ili??

10 eura

MiR
17 godina
Ivic kaže...

Znali netko imali ikakav patch za mafiu 2,jer dosta mi je jak pc,ali na nekim djelovima mi malo zašteka,i u onoj misiji mislim chapter 14 kada ubiju onog lika iz mafije 1, na travnjaku ispred kuce,

E ako sam vidio veceg soma i goreg spoilera ikad, to mi je bio najimpresivnij dio igre kao nekome ko je odigrao Mafiu 1, mogu mislit ako je neko ko nije igrao procitao. . . Da te nadje a onda i tebe zajedno s kucistem, misem i tastaturom baci u rjeku ko one stenice cestito bi mu. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Ivic kaže...

Znali netko imali ikakav patch za mafiu 2,jer dosta mi je jak pc,ali na nekim djelovima mi malo zašteka,i u onoj misiji mislim chapter 14 kada ubiju onog lika iz mafije 1, na travnjaku ispred kuce,

E ako sam vidio veceg soma i goreg spoilera ikad, to mi je bio najimpresivnij dio igre kao nekome ko je odigrao Mafiu 1, mogu mislit ako je neko ko nije igrao procitao. . . Da te nadje a onda i tebe zajedno s kucistem, misem i tastaturom baci u rjeku ko one stenice cestito bi mu. . .

to je kao prison break kad je netko spomenuo tko umre na kraju... a taman bilo 3 epizode do kraja...

pa ne da bi ga u top stavio, nego za strasilo u vrtu

potpis :D
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice