Nemogu dočekat demo...
A još manje mogu dočekat cijelu igru.
Vjerujem da će ovo pokupiti GOTY.
Nemogu dočekat demo...
A još manje mogu dočekat cijelu igru.
Vjerujem da će ovo pokupiti GOTY.
Igra je predobra , detalji , osjećaj , gameplay samo se nadam da ću možda moći igrati na low .
Igra je predobra , detalji , osjećaj , gameplay samo se nadam da ću možda moći igrati na low .
mislim da nećeš moć, pogledaj minimum requrements....al opet čekaj demo možda i budeš sreće pa će i pokrenut nekako
Jedva čekam igru!
...
Evo jedan novi gameplay, dugačak oko 13 min al zato i ima puno toga. Otkriva se izgled menu-a, loadinga, odabira misije... i naravno vožnja autom, pucanje, hodanje... Al naglašavam, on igra jednu misiju pa je moguć SPOILER!
neznam meni ova igra bas lici na godfather 2cu u svakom pogledu. Nesto mi ne izgleda puno bolje mozda samo malo poboljsana grafika i to je to
Ako ovo nebude dobra igra onda prodajem pc i kupujem četveroredni plug...
Ako ovo nebude dobra igra onda prodajem pc i kupujem četveroredni plug...
prodam ti ja jednoredni :(
ugl. ja mislim da cu uzet ovu igru za ps3 (zbog dlc-a koji su sam za ps3)
naravno vidit cu poslje demo-a
Uh grafika izgleda pre dobro, grad i sve okolo je prepuno detalja. Napucavanje i borba izgledaju preodlični, isto kao i vožnja.
Jedino što imam nekoliko primjedbi, pa zar nema free ride, bar ga u meniu niam vidio. Onda trebali su ostaviti da moraš pobirati nekakve medic pakove jer po takvome se možeš zabušiti kolko puta očeš, jer na mafiji 1 si trebao paziti kolko ti ostaje energije, da se ne sudariše pa ti nakraju zmanjka energije kad pucaju po tebi. Ovdje češ se moći sudarati i biti propucan kao chuck norris. Te kad prvi put izađe na cestu na onim videu gore od 12min, kad hoda, ne trči, nego hoda lik izgleda nekako ukočeno. I na mapi, grad nema baš previše ulica naspram gta4.
Nisu te neke previše velike zamjerke igri, zbog koje se nebi igrala, ali samo iznosim izvještaj onoga što sam vidio.
Aha. Grafika izgleda dobro. ALi ti za nju treba GTX 480 + GTX 280 Za PhysX po zahtjevima. Neopravdano za sada, barem na papiru.
Još 10 dana pa cemo vidjet koancno demo.
igra ce biti bomba
sitnice koje nece valjati ce samo smetati teskim picajzlama
Šta mislite kako će radit na kompu:
grafička: 8800gt
procesor: dual core 2,6 GHz
hard: 250 gb
matična: ECS NF650iSLIT-A
Win 7, 32 bitni...
Oke...:))
neznam meni ova igra bas lici na godfather 2cu u svakom pogledu. Nesto mi ne izgleda puno bolje mozda samo malo poboljsana grafika i to je to
Godfather 2 je ok igra ali ovo je bar 10 klasa iznad :)
Godfather 2 je nesto najgore sto sam igro i pomeni sramota da se i u sali usporedi sa Mafiom 2
Godfather 2 je nesto najgore sto sam igro i pomeni sramota da se i u sali usporedi sa Mafiom 2
Godfather 2 je IMHO odlicna igra i vjerujem da se mnogi sa tobom ne bi slozili tj. da je "nesto nagore sto su igrali!?!"....no Mafia 2 je nova igra i normalno je da ce bit daleko bolja nego Godfather 2.
Isto tako nije nikakva "sramota" sto su usporeduju te dvije igre posto su poprilicno slicne sto se tice sadrzaja.
da..malo sam pretjero al meni igra totalno iritantna i odvratna mada volim taj zanr igra...neznam zasto
edit: mene glava pocme bolit kad ju igram koliko me iritira..
Magazin PC Zone ima prvu recu Mafie 2. Kao najveći nedostatak navodi se linearnost igre i dali su joj 80%. Meni linearnost i ne smeta previše, još zbog toga skinuti 20% po meni je bez veze. Hvali se odlična priča, dijalozi, vožnja i veliki izbor automobila. Cijelu igru su završili za samo 10 sati.
Ma valjda su očekivali GTA style sandbox, a igra je vjerojatno slična prvoj Mafiji gdje smo radili misije za našu obitelj i eventualno za Bertonea. Meni je to bilo super, neznam što bi oni htjeli.
šta je sandbox?
najbolji primjer sandboxa ti je gta....znaci primarno nemoras raditi misije,mozes uzet auto i vozat se uokolo a da nist neprelazis ili prehodat grad :D...i obavljat sastrane misije ne samo glavne itd itd
drugo ime za sandbox ti je open world...znas engleski samo ime ti govori
kad izlazi demo ?
kad izlazi demo ?
Za 10 dana
10.8
jos 9 dana do izlaska
edit: kolega me pretekao :D
Jos par dana do Demo-a i jos malo vise do cijele igre :D
Ma koga briga ako je dugačka 10 sati, ako je priča super ja sam zadovoljan ;)
Glavno da meni igra bude radila na max osim AA.