LIMBO

poruka: 52
|
čitano: 9.613
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: LIMBO
Ako vam se svidja limbo obavezno odigrajte braid , isto extra indie igra, cak i slicna.
Sic semper tyrannis.
15 godina
neaktivan
DragonShit kaže...
big_guy kaže...

Upravo sam prešao igru,ali kraj mi nije nikako jasan.Izgleda da su ostavili open end.Ako je tko skužio neka napiše.Ja sam skužio da dječak traži sestru a što kraj znaci {#}

SPOILER

Mislim da su poginuli u automobilskoj nesreći jer na kraju izgleda kao da leti kroz vjetrobransko staklo. Nakon što se odvrte tvorci igre, prikaže se opet ona scena u kojoj je našao sestru. Razlika je što njih sada nema nego na dva mjesta letaju muhe što označava njihova trupla a i vidi se da je prošlo dosta vremena po zastarjelom izgledu onih ljestava.

Po mome mišljenju je samo dječak mrtav.Kada se na kraju približi sestri ona izgleda kao da je osjetila njegovo prisustvo.Nakon toga vidimo sve u ruševinama,znači prošlo je mnogo vremena te ako se ne varam vidim i na zemlji dva trupla pa prepostavljam da je ona ostarila,umrla i sada su zajedno skupa.{#}

Make history or be history!!!
14 godina
neaktivan
LIMBO

ljudi jel ima di za kupit Limbo u Hrvatskoj??

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na Steamu.

14 godina
neaktivan

a jel na Steamu moram plaćat poštarinu ili tak neš , kolko bi me to došlo , dali je sigurno kupovat sa Steama mislim ono jel sigurno da će igrica doć i još samo jedno pitanje koji je naćin plaćanja na Steamu tj. kak se to plaća??

FrankY
15 godina
neaktivan

To je on line digitalna trgovina, ne dobiješ fizički medij nego downloadaš igru, tako da i nema poštarine. I podržavaju PayPal. Trgovina je 100% sigurna jer je to od Valvea, znači ozbiljna firma ne neki diler u Kini.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 13:22 (Quiem).
14 godina
neaktivan
LIMBO

moj pas se zvao limbo

kinder milch schokolade

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e al daj onda prije nek završim s pitanjima recite jel onda shopto ima postarinu i ak ima kolka je plzz još samo to sa poštarinom ili carinom ili kaj več??

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LIMBO

Limb je prekogrobno boravište starozavjetnih pravednika i nekrštene djece. Kako sam pametan...{#}

http://store.steampowered.com/about/ 

Da li misliš na ovaj link gore kada kažeš Steam? Pretpostavljam da je Steam američki sajt. Da li mogu nabavit igricu u Hrvatskoj? Ja, razumiješ, kupim Burzu u Rijeci, a više nema niti jedne PC igrice za kupit. Pretpostavljam zbog torrenta i piratskih kopija? Svašta. Možeš skinut većinu toga, glazbu, filmove, igrice, sve. Još malo pa ćeš moć skinut živežne namirnice i traperice. Nećeš morat uopće izlazit iz kuće. Kad te boli zub, skineš zubaricu. Ako se očeš ženit, skineš ženu. Ako želiš krafnu, skineš pekaricu. Ej. To i ne zvuči toliko loše. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 14:59 (Jim78).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LIMBO

Hahahah.....na prvoj stranici sam vidio da je netko napisao da Limbo leži i ne mrda. I ja sam čekao 5 minuta, i onda poludio, počeo udarat po tipkovnici i onda se digao :D

Riba pliva, ptica leti, konj trči...ja igram.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Hahahah.....na prvoj stranici sam vidio da je netko napisao da Limbo leži i ne mrda. I ja sam čekao 5 minuta, i onda poludio, počeo udarat po tipkovnici i onda se digao :D

I ja sam poludio. Razbio sam kuhinju, tri automobila, jedan kamion, autobus i digao apoteku u zrak ali igrica nije proradila. Valjda zato jer sam skinuo tri piratskih kopija koristeći IsoHunt. Ništa. Morat ću kupit igricu. Zašto imamo Internet, zalog demokracije, piratstva i slobode, ako moramo kupovati igrice? Sve puno gusara a ne možeš nabavit igricu od 70 megabajta. {#}

16 godina
neaktivan
LIMBO

Downloadirao sam igricu Limbo koristeći Steam. Igrica ne radi. Digli su mi 10 eura. 10 eura! Malo prije sam išao tražiti refund, povrat bačenog novca. Ali tamo mi Steam kao ne prepoznaje korisničko ime i ne možeš ih ni kontaktirati. Ili možeš ali ne znam kako. Tamo piše: "Video card is below minimum system requirement. You need a video card with at least Shader Model 3.0." Ne znam što to znači jer se ne razumijem u kompjutere, ali mislim da je moja video kartica RADEON 9200/9250 Series. Ja sam mislio da za Limb ne moraš imati neki osobito jaki komp jer igrica ima samo 90 megabajta. Ali tih 90 megabajta su mi digli 10 eura. 10 eura! Trebao sam prvo skinuti DEMO da vidim da li uopće igrica radi na mom kompjuteru, ili , barem, to je moj savjet za nove žrtve STEAMa. 10 eura! Ko da gledaš Butch Cassidy and the Sundance Kid, samo što oni ukradu puno više. Ali kad ti pokvareno i tiho dignu 10 eura, bez potezanja pištolja, na "fini način", to je nešto tako ružno, ja vam to ne mogu opisati riječima. Kao farsa kada izgubiš dostojanstvo. 10 eura! Trebaš bdjeti kao apostol Isusa Krista 24 sata dnevno inače te istuku, pljunu ti u lice i dignu ti 10 eura.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 23:11 (Jim78).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jim78 kaže...

Downloadirao sam igricu Limbo koristeći Steam. Igrica ne radi. Digli su mi 10 eura. 10 eura! Malo prije sam išao tražiti refund, povrat bačenog novca. Ali tamo mi Steam kao ne prepoznaje korisničko ime i ne možeš ih ni kontaktirati. Ili možeš ali ne znam kako. Tamo piše: "Video card is below minimum system requirement. You need a video card with at least Shader Model 3.0." Ne znam što to znači jer se ne razumijem u kompjutere, ali mislim da je moja video kartica RADEON 9200/9250 Series. Ja sam mislio da za Limb ne moraš imati neki osobito jaki komp jer igrica ima samo 90 megabajta. Ali tih 90 megabajta su mi digli 10 eura. 10 eura! Trebao sam prvo skinuti DEMO da vidim da li uopće igrica radi na mom kompjuteru, ili , barem, to je moj savjet za nove žrtve STEAMa. 10 eura! Ko da gledaš Butch Cassidy and the Sundance Kid, samo što oni ukradu puno više. Ali kad ti pokvareno i tiho dignu 10 eura, bez potezanja pištolja, na "fini način", to je nešto tako ružno, ja vam to ne mogu opisati riječima. Kao farsa kada izgubiš dostojanstvo. 10 eura! Trebaš bdjeti kao apostol Isusa Krista 24 sata dnevno inače te istuku, pljunu ti u lice i dignu ti 10 eura.

10 eura kažeš? {#}

Pa nitko ti nije kriv, nemoraš se razumijeti nešto u računala da bi pogledao minimalne konfiguracijske zahtjeve i uspredio ih sa svojom konfiguracijom, ako ti igra radi na P.S. 3 a tebi je grafa P.S. 2 nečeš je moći zaigrati, barem ne na tom računalu, skinije na drugo pa odigraj, druge ti nema.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
Jim78 kaže...

Nije Steam kriv šta tvoje računalo ne može pokrenuti naslov koji si kupio!! Ti si žrtva STEAMa jer nemaš dovoljno jako računalo za pokrenut igru!?!?

Zabrijo si puno i previše!

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
LIMBO

Pretpostavljam da ste oboje u pravu. Razočarao sam se jer me Limbo zaintrigirao. Nije Steam kriv. Ali baš mi je teško palo 10 eura. No opet, nisu baš susretljivi. Jednom kad se obavi transakcija gotovo. Poslao sam im i e-mail poruku pa nisu odgovorili. Treba biti pun razumijevanja prema kupcu, obziran, saslušati ga ili ju. Jednom kad ti dignu 10 eura, to je to, bez obzira da li igrica radi ili ne. Čak i da je problem u igrici, po ovome što sam vidio, čemu sam svjedok a nema Harrisona Forda, mislim da su šanse gotovo zanemarive za reklamaciju. Možda sam opet u krivu, možda se ne snalazim najbolje u STEAMu, ali moraš bdjeti. Zamke na svakom koraku. Ništa. I'm in limbo until I play Limbo.{#}

0 0 hvala 0
16 godina
Jim78 kaže...

Pretpostavljam da ste oboje u pravu. Razočarao sam se jer me Limbo zaintrigirao. Nije Steam kriv. Ali baš mi je teško palo 10 eura. No opet, nisu baš susretljivi. Jednom kad se obavi transakcija gotovo. Poslao sam im i e-mail poruku pa nisu odgovorili. Treba biti pun razumijevanja prema kupcu, obziran, saslušati ga ili ju. Jednom kad ti dignu 10 eura, to je to, bez obzira da li igrica radi ili ne. Čak i da je problem u igrici, po ovome što sam vidio, čemu sam svjedok a nema Harrisona Forda, mislim da su šanse gotovo zanemarive za reklamaciju. Možda sam opet u krivu, možda se ne snalazim najbolje u STEAMu, ali moraš bdjeti. Zamke na svakom koraku. Ništa. I'm in limbo until I play Limbo.{#}

pa igra je vezana za tvoj stem i možeš ju igrati na tuđem kompu... a jako je kratka igra

16 godina
neaktivan
LIMBO

http://www.gamesfree.ca/1-6552-Jacko_In_Hell.html

Nabasao sam na besplatnu igricu Jacko in Hell (link gore) čija atmosfera me podsjeća na Limbo. Neka ta jednostavna igrica za dječicu, a imam 34 godine, bude utjeha svima nama koji ne možemo zaigrati Limbo. I neka bude kakva-takva utjeha svima nama kojima su digli 10 eura a igrica ne radi.  A ako preferirate poeziju, a želite se tješiti, preporučam Utjehu kose od Matoša. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 20:43 (Jim78).

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
LIMBO

Concept Art mogućeg nastavka? Nice.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
LIMBO

Kupio sam novo računalo u Elipsu koje košta 2600 kuna, na kojem stare igrice ne rade. 2600 kn! Moj serviser, kojeg izrazito cijenim i poštujem, mi je rekao, nakon što mi je instalirao Windows 7 ultimate, da to nije zbog grafičke nego zbog Windowsa koje mi je on instalirao. A najviše igram stare igrice tu i tamo kad mi dođe gušt, poput Incubationa ili Quake 3 Arene. Pozitivna strana kupnje novog računala, a već razmišljam o tome da mi dođe instalirati Windows XP da i stare igrice prorade, je da Limbo radi! Odigrao sam za sada pola igrice i idem na počinak, jer rano legam, rano begam, te ću dovršit igricu sutra. Dojmovi su više nego dobri. Igrica je pokvarena do daske, kako, pretpostavljam, i treba biti u Limbu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...
Ako vam se svidja limbo obavezno odigrajte braid , isto extra indie igra, cak i slicna.

O ukusima se ne raspravlja, ali skinuo sam DEMO Braid sa Steama i ne sviđa mi se. Jedino mi se glazba dopala u Braidu. Nekako me zagonetke igrice Unmechanical više podsjećaju na Limbo nego Braid, iako Unmechanical ima dosta konfuznih dijelova. Atmosfera Limba je daleko najbolja, uostalom kao i sve ili barem skoro sve ostalo u Limbu. Limbo me inspirirao, tako da radim kad imam slobodnog vremena na nekoliko istoimenih zagonetki. Prva će se zvat Limbo (obstacle 1), i poslat ću je u EASY kategoriju Wu foruma kad je napišem na engleskom. Sporo pišem tako da neće biti uskoro. Nadam se da će Vam se svidjeti, that is, ako je ikada pošaljem, jer danas mogu odapeti. Čovjek je krhko biće od krvi i mesa, i ako se jako uplašim, mogu doživjeti srčani infarkt poput hrčka.

16 godina
neaktivan
LIMBO

Kupio sam igricu The Bridge na Steamu. To je 2D logic puzzle game. Radi se o manipuliranju gravitacije.  Igrica je crno-bijela kao i Limbo. Mogla bi vam se dopasti. Valve mi je digao 13 eura, ali nije mi krivo, jer igrica je simpatična, doduše pomalo infantilna, a ima i prilično teških dijelova. Ako vam je dosadno, nabavite igricu. 

0 0 hvala 0
14 godina
LIMBO

http://store.steampowered.com/app/48000/

Igra je trenutno još neko kratko vrijeme besplatna za preuzeti, pa ako je netko zainteresiran neka si ju pikne  

Battlenet ID: Mogy#2560
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice