Left 4 Dead 2

poruka: 1.342
|
čitano: 382.318
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Uvijek me ovo zanimalo, sto tocno znaci Left 4 Dead? Vidio sam nekidan u jednom filmu da je reako "...he left 4 dead..." ili tako nesto.

Braiiiiinss! Hitler je bio zombi također.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Left 4 Dead 2
Living.Dead kaže...

Uvijek me ovo zanimalo, sto tocno znaci Left 4 Dead? Vidio sam nekidan u jednom filmu da je reako "...he left 4 dead..." ili tako nesto.

U doslovnom prijevodu, "otišli za mrtve", "otišli u mrtve"

Ne jedi govna ako je burek 6 kuna...
16 godina
odjavljen
Left 4 Dead 2

prije "ostavljeni za mrtve"!

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
Living.Dead kaže...

ja mislim ovako nekako...

4 znači for - za

znači: left for dead - ostavljeni za mrtve, malo se preoblikuje i dobije se: ostavljeni da umru

valjda tako nekako... http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-undecided.gif

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 13:53 (jurluk).
16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
Living.Dead kaže...

Na slici Left 4 Dead 2 cro grupe na steamu pise Lijevo 4 Mrtva 2 :P

16 godina
odjavljen
jurluk kaže...
4 znači for - za

znači: left for dead - ostavljeni za mrtve, malo se preoblikuje i dobije se: ostavljeni da umru

valjda tako nekako... http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-undecided.gif

moze i tako.

JESUS SAVES!!!
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
AlienWare1 kaže...
Living.Dead kaže...

4 znači for - za

Ja više mislim da je "ostavljeni/ostavljen mrtvima", jer da bi bilo "ostavljeni da umru" trebalo bi biti "Left 2(two) die"

Jer ako gledaš, u koliko igara i filmova sa zombie tematikom, onaj lik koji šepa/ranjen, tj. sa bilo kojim hendikepom biva ostavljen za dobrobit cijele grupe preživjelih...

Ne jedi govna ako je burek 6 kuna...
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 13:58 (AlienWare1).
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Hmm, nemogu naći tu grupu. Može link?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Left 4 Dead 2

Doslovni prijevod je: Ostavljeni Za Mrtve. Ne znam sta vam nije jasno. Jako se lijepo sve kuzi. 4 prezivjela protiv mrtvaca, zato i je u naslovu brojka 4 (koja izmedjuostalog znaci For ili Za). Jednostavno to je alegorija.

Kimi - the King of Spa. MW2 moto: 1 shot 2 kills :p

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Hvala na linku. Ima nekog onda da bacimo sada?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

left 4 dead u prijevodu po mom mišljenju znači

ostavljeni na smrt

left--ostaviti-ostavljen-ostavljeni jer su 4

4-four-for-za/na

dead-smrt

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

zakon je ova Cro grupa za L4D2... btw isto ako ima nekog pametnog kome bi se dalo nabacit koju rundicu ili možda čak skresat novi svjetski rekord u survivalu, nek mi se javi

Steam:    headhunter5xx

P.S. gamerice koje igraju L4D neka me slobodne dodaju, ne grizem, ako ih uopće ima...  

Steroidi me neće učiniti boljom osobom.

0 0 hvala 0
16 godina
Living.Dead kaže...
jurluk kaže...

kakve su to vještice? nisam igrao l4d2, ali ima ih i u prvom dijelu. šta one rade? jer nabasam na nju, ona skoči na mene, a ja moram ispraznit 100 metaka da je utamanim...

Po danju one hodaju placeci, u prvom dijelu su po meni mnogo agresivnije i vise ne treba 100 metaka da je ubijes, mene dosad nije ni jedna uspila incapat.

Zato kaj ti ko zensko bacas na nju bombe i te gluposti a ja se zaletim na nju ko muskarac i pokazem joj ko je gazda i jos je po glavi udaram sa puskom i kuja crkne.Belji se

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com Steam : lukicar995
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 15:44 (Fake_Alert).
17 godina
Left 4 Dead 2

Left for dead - ostavljeni jer se smatraju mrtvima, nikako ostavljeni za mrtve ili ne znam sto...

A doslovni prijevod je Ostavljen 4 mrtav (mislim da ga je Oleg upotrijebio u recenziji ili najavi) i jos uvijek mi je najdrazi naziv za igru :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Ostavljeni za mrtve a ne ostavljeni jer se smatraju mrtvima. :S

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

igra je odlična 5/5

a dali netko možda zna za igricu Killing Floor...

trazim tak neku sličnu igricu

zna li netko?

Nix
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Zanima me ako postoji stranica na kojoj mos upisat svoju konfu i da ti izbaci igre koje ti mogu na nju.

Ako neko zna neka da link.

BMW

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cappy kaže...

Zanima me ako postoji stranica na kojoj mos upisat svoju konfu i da ti izbaci igre koje ti mogu na nju.

Postoji ih dosta, tipa Yougamers i Can You Run It.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 1:41 (thuglife).
16 godina
neaktivan
Ethaer kaže...

igra je odlična 5/5

zna li netko?

tko ne zna, mislim da ju većina forumaša ima prek steama. no što se tiče slične igre, to ti tvoj frend google može pomoći :)

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
16 godina
neaktivan
Ethaer kaže...

igra je odlična 5/5

zna li netko?

Odigraj red Nation, slične su a osim toga igra je doista zabavna.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Aerendyl kaže...

Ostavljeni za mrtve a ne ostavljeni jer se smatraju mrtvima. :S

Ne, ako želiš pravilno tumačiti izraz koji ima svoje utemeljenje u tradiciji engleskog jezika onda "Left for dead" upravo označava "one koji su ostavljeni jer se smatraju mrtvima" a četvorka samo služi kao mala dosjetka (igra riječi ili "pun" kako to oni zovu) koja se istovremeno odnosi i na četvero preživjelih i na danas moderno mijenjanje riječi brojkama čiji su homofoni (dakle zvuče isto a imaju različito značenje). Prevesti to ovim tvojim prijedlogom "ostavljeni za mrtve" isto ti je kao da primjerice izraz "fucked up" prevedeš sa "je_an gore) ili nešto slično (milijun je takvih primjera samo se najlakše razlika primijeti na psovkama).

Ok onda. :)

Btw, jučer je bio pravi zajeb.

Krenem ja igrati sa njih trojicom advanced prvu kampanju, i vidim da se nakon druge misije dvoje njih isključilo. Ali vidim ja i dalje oni hodaju za mnom. I ništa i ja tako na chat pišem:"Coach, drop that green shit." ili "Follow me" ili "Witch, watch out". I jbt ja vidim ovaj idiot to ne baca, možda nezna da ima. Aj nema veze. I vidim svi mene lijepo prate, i paze na vješticu. I dođem ja do zadnje misije kod onog auta i skužim da igram sa botovima. -.-

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
cappy kaže...

Postoji ih dosta, tipa Yougamers i Can You Run It.

Znam za to al da upises predviđenu konfu,a ne da ti izbaci za onu na kojoj si trenutno.

BMW
15 godina
protjeran
Left 4 Dead 2

ma igra mi je jednostavno mutava.sve se svodi na pucanje.totalno nezanimljivo.pa nemam 12 godina!!!

0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mariola85 kaže...

ma igra mi je jednostavno mutava.sve se svodi na pucanje.totalno nezanimljivo.pa nemam 12 godina!!!

Zapravo, igra je puno više od toga.. Igra te uči timskom radu.. Ajde imam jednu ideju.. Ajde zapovijedi ostalim suborcima da čekaju i probaj preći mapu sam, pa da vidimo koliko ćeš healthpackova i života potrošiti.. Namigiva

Igra ima i kakav takav zaplet koji se spaja iz poglavlja u poglavlje.. Moj dojam je da si ti igru igrao nekih desetak minuta i poslao je u k**..

/| ACTA NON VERBA |\
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

AlienWare, nemoj se zamarati na ovakve tipove. ;)

Bitno da je nama igra odlična, i da je kod najvećih gamerskih sajtova dobila izrazito visoku ocjenu. ;)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Sorry na double postu.

Jel imate vi nekada probleme ono da vam se loada prije početka kampanje ili versus moda i onda samo stane na pol loadanja i ništa se ne događa? To mi se svaki peti put desi.

Win 7.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moraš postaviti na datum 26. listopad 2009..

16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Zašto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mariola85 kaže...

igra zna biti dosadnjikava kad igraš sam, no kada igraš sa još troje poznanika preko headseta, nema većeg gušta, pogotovo kada zajedno prelazite kampanju, mada je i versus mod dobar, savjetujem da prvo probaš u multiu prije nego počneš vrijeđati igru.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice