League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.454.259
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
ivanzu kaže...
GamerX9 kaže...

A gle, tko mi brani ako sam ja challenger, da napravim novi acc i idem igrat ispocetka... Ako si vec challenger, ova prica da nemres igrat protiv svoje divizije ne drzi vodu.

Ja sam npr. D3 na EUNE i planiram napraviti acc na westu da ga dovedem u Diamond u S5, a ovaj na eastu probam dici do mastera ili challengera pa sta bude. :)

Sto bi htio da naletis na par challenger smurfova na putu prema diamondu pa da vidiš kako je.

Naletio sam, da bacim koji printscreen? :)

Mozete vi govoriti da se preseravam, al imam bezbroj slika gdje sam gazio challenger midove na turnirima, pa mi je jos manji problem napraviti to u soloQ. 

Na te smurfove gledam kao lame excuse za igrace koji se ne mogu dici u soloQ. Prosle sezone su bili poljaci, sad su smurfovi razlog zasto 80% communityja nije diamond, mhm, sigurno. A nema boljeg osjecaja nego kad ti dodje 79/11 W/L D5 na mid i u 15. minuti ode afk pri 0/5.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2014 19:50 (GamerX9).
11 godina
League Of Legends

Znaci imam problema sa pokretanjem league of legends kad ga pokrenem samo stoji onaj logo i makne se nakon 2 min i nece uc,reinstaliro sam ga i opet isto,pokusavao sam ga i run as administrator i uopce se nece pokrenut,probavo sam svakakve solucije sto sam procito na netu kao sto je izbrisi iz rads datotke lol launcher ali bezuspjesno,ako netko ima rijesenje nek postavi tu.

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
GamerX9 kaže...
ivanzu kaže...
GamerX9 kaže...

A gle, tko mi brani ako sam ja challenger, da napravim novi acc i idem igrat ispocetka... Ako si vec challenger, ova prica da nemres igrat protiv svoje divizije ne drzi vodu.

Ja sam npr. D3 na EUNE i planiram napraviti acc na westu da ga dovedem u Diamond u S5, a ovaj na eastu probam dici do mastera ili challengera pa sta bude. :)

Sto bi htio da naletis na par challenger smurfova na putu prema diamondu pa da vidiš kako je.

Naletio sam, da bacim koji printscreen? :)

Mozete vi govoriti da se preseravam, al imam bezbroj slika gdje sam gazio challenger midove na turnirima, pa mi je jos manji problem napraviti to u soloQ. 

Na te smurfove gledam kao lame excuse za igrace koji se ne mogu dici u soloQ. Prosle sezone su bili poljaci, sad su smurfovi razlog zasto 80% communityja nije diamond, mhm, sigurno. A nema boljeg osjecaja nego kad ti dodje 79/11 W/L D5 na mid i u 15. minuti ode afk pri 0/5.

Ja na smurfove gledam kao likove koje očito imaju previše slobodnog vremena pa idu drugim igračima sje*avat igru.

15 godina
League Of Legends

ja na smurfove ne gledam nikako jer me apsolutno boli penis tko igra koja je liga i dali je kojim slucajem smurf, igram za sebe i svoju dusu, trollam sa svojima preko skypea i umiremo od smijeha, nema bolje zabave.

Kad se igra ranked, igra se ko i normal uopce mi vise nije bitno dali cu pobijediti ili ne jer je ovo samo igra koja nema nikakvu vrijednost, prije mi je bilo stalo da budem sto vise rangiran, a sad kad pogledam i malo razmislim... opet me boli penis jer nemam nista od toga, u prilog tome govori cinjenica da sam iz diamonda ispo jer nisam igro 30 dana, eto koliko mi je bilo stalo do toga,

a i sam riot je uspio unistit onaj osjecaj natjecanja i zelje da budes sto vise gore jer su to prije samo rijetki mogli(samo se sjetite prije godinu i pol, samo je par igraca sa foruma bilo visoko rangirano, a gle sad, ja koji ne umijem junglat ni sa jednim champom, nemam ni jednog top championa, u midu znam igrat samo aniviu cak ni to kako spada, nikad ne supportam i ja uspijem do diamonda doci, sta vam to govori?xD), sad svatko tko je donekle sposoban moze doci do diamonda i dalje pa mi je to saznanje unistilo volju za daljnjim igranjem.

tako da ne znam zasto se prepirete oko toga, cim prije shvatite da je to igra i da nema te nista od toga, sacuvat ce te zivce i bolje ce te se osjecat kad budete igrali

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 0:37 (win4crazzy).
Moj PC  
6 3 hvala 0
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Hoce li sada svakog vikenda biti double IP ?

Darko

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Prebacio sam acc na west, planiram se dizat bar do d3 pa ak ima ko oko platinum 1 (kolko sam trenutacno) support pa da se skupa dižemo, ak ima add cpt z0mbiePL.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL

0 3 hvala 0
13 godina
League Of Legends

kako to meštre

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

kako to meštre

Preteško je prodat acc na EUNE pa sam ga rađe prebacio na west pa dok ga vratim u pristojnu diviziju nadam se bržoj prodaji :) .

13 godina

javi mi rezultate, i'm interested..

11 godina
League Of Legends

Ovako napokon sam uspio pokrenut lol nakon sto sam skeniro komp,al sad mi je problem kad se updejta dode do 32 % i pise update failed,briso sam onaj lol air client i ponovno updejto par puta ali bezuspjesno,zna li netko rijesit ovaj problem nek mi se javi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Del_Boy97 kaže...

DOTA > LoL

Dao sam ti TD ne zato sto se ne slazem s tvojom izjavom, nego zato sto ste dosadni s tim ''DOTA > LoL, LoL > DOTA, i ostale''.

Ja ti sad kazem da mi je Strife bolji i od DOTE i od LoLa, jer me opusta i lagana je igrica... Previse se ljudi zamarate s tim stvarima koja je igra bolja, opustite se i igrajte sta hocete nemojte smarat stalno s tim usporedbama...

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Inače da u bronci sam jer sam bio kreten i suckao sam onih 10 partija...

Pa mi sad neka neko kaže da se jednostavno izvuči iz toga...

Mogu kerijati game solo, a ostatak ekipe je toliko retiradiran da nisu u stanju ni minione ubijati.

Ili još bolje igramo 4 v 5 i uspijemo biti tu negdje, ja se nafidam, još jedan izađe, sad smo 3 vs 5...čak i vodimo lol, i onda odjednom lik veli da ide trollat i završimo 2 vs 5 nakon hebenih 60 minuta i naravno izgubimo, a ja nafidan ko živina i imam full spec.

Pa nek mi neko kaže da sam toliko loš ili da se ne živciram.

Mislim da brišem ovu igru jer nema smisla..

P.S. : A tek kvalifikacije za promociju??? Obavezno unutar 3 igre u 2 mora biti barem jedan feeder.

Dakle ako hočeš u next promotion doslovno moraš kerijati game.

gg i riot i poljaci i djeca i sve.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
amd freak kaže...

Inače da u bronci sam jer sam bio kreten i suckao sam onih 10 partija...

Pa mi sad neka neko kaže da se jednostavno izvuči iz toga...

Mogu kerijati game solo, a ostatak ekipe je toliko retiradiran da nisu u stanju ni minione ubijati.

Ili još bolje igramo 4 v 5 i uspijemo biti tu negdje, ja se nafidam, još jedan izađe, sad smo 3 vs 5...čak i vodimo lol, i onda odjednom lik veli da ide trollat i završimo 2 vs 5 nakon hebenih 60 minuta i naravno izgubimo, a ja nafidan ko živina i imam full spec.

Pa nek mi neko kaže da sam toliko loš ili da se ne živciram.

Mislim da brišem ovu igru jer nema smisla..

P.S. : A tek kvalifikacije za promociju??? Obavezno unutar 3 igre u 2 mora biti barem jedan feeder.

Dakle ako hočeš u next promotion doslovno moraš kerijati game.

gg i riot i poljaci i djeca i sve.

2:9 sa lucianom, bas se neko napatio dok te iskerijao taj game.

Darko
17 godina
League Of Legends

Da od 6 gameova ideš komentiraj jedan u kojem sam bio loš...

gg nisam znao za to...hvala Bogu pa si ti takav pro pa da nemaš ni jedan game negativni ratio...a i hvala bogu svaki lane ti odgovara.

Baš zato jer su svi pro kao ti, a ja jedini suckam i brišem game.

Evo i zadnji game...vodimo nismo loši...i onda u 30-toj minuti voli izađe van.

Nabijem ja i ovu igru i ovakve lige.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 12:12 (amd freak).
Moj PC  
2 4 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa onda igraj aram, normal ili dominion. Nije ranked jedini game mod ovdje. Igra bi bila puno zabavnija kad bi URF mod bio za stalno jer je vec dosadno stalno igrati klasicni summoners rift, a dominion i treeline su meh. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Da mogao bi aram poceti jer ovo je fakat fail, da u večini slučajeva game ne ovisi o meni.

Evo game prije minutu...yi odlično raspoložen i razbili smo ih...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kaj se tiče ranka, tam si gde zaslužuješ biti. 

Kaj se tiče izlaženja iz neke divizije, najteže je silver i plat jer se tu zadržavanju večinom hardcore rageri.

Ako bronzu nemožeš iskerijat onda tu i zaslužuješ biti.

EUW :Cpt DANEvious
17 godina
amd freak kaže...

Da mogao bi aram poceti jer ovo je fakat fail, da u večini slučajeva game ne ovisi o meni.

Evo game prije minutu...yi odlično raspoložen i razbili smo ih...

Sakrivanje imena... {#}

Ubio sam Flash!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 13:41 (doktor1).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

a gle tako ti je i u silver (pardon bronci). Evo sada sam odigrao mec jedan. Igrao sma sa ashe a supportao me brand koji nije imao nijedan support item. Lane fazu sam dobioi nafeedao se odlicno, imao 6/0 i najvise cs-a. I onda pocinju problemi. Nemam nijedan ward, akali nas jednostavno gazi i umro sam od nje vecinom. Njihovi thresh, wukong i panth svi tanky igraju dok kod nas nitko, ama bas nitko ne igra tanky. I eto imali ogromnu prednost i polako nas poceli ubijati, akali iskace iz jungle i radi tripl killove jer smo svi squishy bili. Nitko te ne slusa kada kazes da idu tanky. Jednostavno tako to ide, svi po svom, nitko nece uzeti savjet ni kritiku. Idu solo, ganjaju preko pola mape i zaskoce ih i sve ih ube. Mislim izgubili zbog gluposti. Jednostavno tako je to kad te neide. Evo i linka na match: http://matchhistory.euw.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUW1/1855035343/200428187

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 13:47 (Gam3r).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Gam3r kaže...

a gle tako ti je i u silver (pardon bronci). Evo sada sam odigrao mec jedan. Igrao sma sa ashe a supportao me brand koji nije imao nijedan support item. Lane fazu sam dobioi nafeedao se odlicno, imao 6/0 i najvise cs-a. I onda pocinju problemi. Nemam nijedan ward, akali nas jednostavno gazi i umro sam od nje vecinom. Njihovi thresh, wukong i panth svi tanky igraju dok kod nas nitko, ama bas nitko ne igra tanky. I eto imali ogromnu prednost i polako nas poceli ubijati, akali iskace iz jungle i radi tripl killove jer smo svi squishy bili. Nitko te ne slusa kada kazes da idu tanky. Jednostavno tako to ide, svi po svom, nitko nece uzeti savjet ni kritiku. Idu solo, ganjaju preko pola mape i zaskoce ih i sve ih ube. Mislim izgubili zbog gluposti. Jednostavno tako je to kad te neide. Evo i linka na match: http://matchhistory.euw.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUW1/1855035343/200428187

Da ali glavno da ovaj tkale pro loler kerija takav game bez problema :D

I zašto bi davao svoj nick??

15 godina
neaktivan
League Of Legends

zasto ne? Ko da je bitno kaj ti neko gleda profil ili ne?! Ne igras za njih nego za sebe.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Gam3r kaže...

Ladno si uzeo ashe koja nema escape protiv pantha, wukogna i akali, logicno da ce te pojesti. Jos niste imali tenka.

Darko
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
Gam3r kaže...

Ladno si uzeo ashe koja nema escape protiv pantha, wukogna i akali, logicno da ce te pojesti. Jos niste imali tenka.

ladno sam uzeo jer sam bio 2 pick. Kaj sam trebao predvidit kaj ce uzet?

14 godina

Mid i adc se trebaju birati zadnji ali probaj to objasniti nekom djetetu kad first pick bude mida ili ADC i onda napise GG kada mu netko uzme countera i razbije ga u laneu pa onda krene krivit junglera.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 15:50 (ivanzu).
12 godina
odjavljen
League Of Legends

Onaj filing kad izabereš J4 za support, team ti s*re "J4 SUPP???", a onda ubiješ laning fazu, snowballaš u mid i poneseš team :P

j4 supp/carry new meta XD

No stvarno...jel netko probao suppat bot lane sa jarvanom? U nekim setupima ne ide, al u većini je brutalan za harrass...u najmanju ruku ako si oprezan možeš dovest svog adc-a na solidnu prednost u cs-u...inače, evo ovdje combo protiv tarica i luciana...lucian sa stvarno extra dmg outputom je bježao čim me je vidio poslije prvog killa. Išao sam na supp iteme, no nakon 15ak minuta shvatio da mogu ić na full ad/arm build...Tko nije probao, nek ubuduće ne prigovara ovom izboru za ovakav supp. 

Ps. I Vi kao supp ovakvog tipa nije loš u nekim setupima, primjerice blitz ili stresh :P...dosta agresivna, tona cc-a. probajte pa javite dojmove

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 16:48 (eywa33).
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

A gle,to je gold.Tam moreš igrat bilo kaj i winat gejm jer je sigurno 90% igrača u Gold5 boostano i nemaju pojma kaj rade.

Uglavnom ne vezano za ovaj post.Jel izvedivo igrat provisionale unranked i diamond duoq?

11 godina
neaktivan

Je ako si bio plat+/unranked prosle sezone.

U životu je bitno samo jedno, a to su dvije stvari; red, rad i disciplina
14 godina
neaktivan
ivanzu kaže...

Mid i adc se trebaju birati zadnji ali probaj to objasniti nekom djetetu kad first pick bude mida ili ADC i onda napise GG kada mu netko uzme countera i razbije ga u laneu pa onda krene krivit junglera.

Da pogledaš kad kad strimove videl bi da se i u Šelenđeru pikaju među prvima.

EUW :Cpt DANEvious
12 godina
neaktivan
League Of Legends
Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
amd freak kaže...

Da od 6 gameova ideš komentiraj jedan u kojem sam bio loš...

gg nisam znao za to...hvala Bogu pa si ti takav pro pa da nemaš ni jedan game negativni ratio...a i hvala bogu svaki lane ti odgovara.

Baš zato jer su svi pro kao ti, a ja jedini suckam i brišem game.

Evo i zadnji game...vodimo nismo loši...i onda u 30-toj minuti voli izađe van.

Nabijem ja i ovu igru i ovakve lige.

Gam3r kaže...

Ovaj forum se sve više i više pretvara u LOL hr grupu na facebooku. Ljudi pišu gluposti ko vas dvojica i nekako još uz to ih ljudi upvote i podržavaju. Di je nestala stara ekipa forumaša di smo popljuvali svakog ko je došo sa ovakvim blesavim postovima? Definitivno će vam kukaknje na team i pisanje po forumima pomoći da se podignete iz bronce/silvera il gdje god ste zapeli. Nalazite se u tim ligama jer ste loši i neznate igrati, jbg al tako je. Još ajde silver već ljudi znaju ponešto o igri, al u bronci su hrpa očajno loših igrača i ko se nebre podiči iz bronce tam i pripada. Da me ne bi krivo shvatili, nemam ja ništa protiv bronce/silver igrača al samo ako priznaju da neznaju baš najbolje igrati, il ne igrjau ranked baš il neki slični razlog. Protiv svih ostalih imam loše mišljenje i često se i u RL sa frendovima posvađam dok mi počneju kukakti kak stalno dobivaju loše teamove.

Sad za vas dvojicu neznam kak igrate i koje greške radite al očito ih ima dosta sam ih vi sami ne vidite. Dok god ne shvatite koje greške radite nećete se nit podići iz tih liga. Da ne govorim o općepoznatoj činjenici da ti u svom teamu možeš dobiti samo 4 loša igrača a protivnici 5 pa ti to direktno povećava šanse ak si ti kao "dobar" igrač. Druga stvar, igrate shit heroje. Igrajte vi kaj hočete, al ak se želite podići počnite igrati heroje sa kojima možete carryat. Ja sam konstantno mijenjo svoje main heroje čim se meta mjenjala jer sam znao ma kolko god dobro igrao nekog heroja da će mi teže biti carryat game ako ne igram heroje koji su trenutačno najjači. amd, zac i garen su oba smeće, u lane su ok i mogu preživjeti al ja ne vidim nikakvu korist od ta 2 heroja kasnije nit način kak bi se moglo sa njima carryat. Da ne govorim ashe, jedan od najgorih mogućih adc-a i još ga pickat ko 2. pick je blesavo. Ak si 2. pick i ne vidiš ništa kaj budu protivnici igrali uzmi nekog sigurnijeg carrya npr cait/corki/lucian... I ak trebate pomoć u igranju/buildanju il nečem sličnom slobodno pitate na forum, al sa ovakvim blesavim plakanjem i slikama držite se lol hr grupe na facebooku.

eywa33 kaže...

Onaj filing kad izabereš J4 za support, team ti s*re "J4 SUPP???", a onda ubiješ laning fazu, snowballaš u mid i poneseš team :P

j4 supp/carry new meta XD

No stvarno...jel netko probao suppat bot lane sa jarvanom? U nekim setupima ne ide, al u većini je brutalan za harrass...u najmanju ruku ako si oprezan možeš dovest svog adc-a na solidnu prednost u cs-u...inače, evo ovdje combo protiv tarica i luciana...lucian sa stvarno extra dmg outputom je bježao čim me je vidio poslije prvog killa. Išao sam na supp iteme, no nakon 15ak minuta shvatio da mogu ić na full ad/arm build...Tko nije probao, nek ubuduće ne prigovara ovom izboru za ovakav supp. 

Ps. I Vi kao supp ovakvog tipa nije loš u nekim setupima, primjerice blitz ili stresh :P...dosta agresivna, tona cc-a. probajte pa javite dojmove

Može on biti jak support, ja sam obično gubio laneove protiv njega :) . Njegov problem je ak u početku ne napravite prednost na botu kasnije si dosta beskoristan naspram drugih supportova.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice