League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.415.788
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Hehe, jos jedan dokaz da tko je god sposoban za vise od Bronce moci ce sam izaci. 32/4/9 sa 2 pente, 4 v 5...

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
0 26 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

^i Bogu si naporan vise

Moj PC  
17 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Stvarno bugg na E od Fizz-a,    Evo primjer  

MK JOGO ak neko koristi također bug ima u champ. selectu ako je ukljucena replay opcija, gotovo je nemoguce; pisat i mjenjat rune/ masteries / scrollat champione. Pa samo iskljucite replay i restart client .

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
GamerX9 kaže...

Hehe, jos jedan dokaz da tko je god sposoban za vise od Bronce moci ce sam izaci. 32/4/9 sa 2 pente, 4 v 5...

Nemoj se ljutit nit primit to k srcu ali postajes malo naporan s time....  sve ima svoje vrijeme i mjesto ali ti ga stvarno ponekad pretjeras tu bronzu smo prozvakali vec milijun puta ali ti nikako da to progutas :/

www.kireaki.com
13 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

MK JOGO ak neko koristi također bug ima u champ. selectu ako je ukljucena replay opcija, gotovo je nemoguce; pisat i mjenjat rune/ masteries / scrollat champione. Pa samo iskljucite replay i restart client .

Hvala za mk jogo, stvarno me mučilo što nisam mogao pisati. {#}

EUNE: RayzCRO
17 godina

Da ja pitam par stvari, kak se salji oni signali(ono asking for asssitance, enemys are missing,fall back i to) i kako je moguce vidjet chat? Jel inace se makne i nekad ne stignem sve procitat pa me zanima dal postoji tipka da vidim procitam pa maknem. Isto tako kak se mutaju ljudi nekad fakat znaju ici na jetra(predpostavljam /mute imeigraca) i dal postoji neki izbornik za to sve ili sve ide preko konzole?

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
13 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Da ja pitam par stvari, kak se salji oni signali(ono asking for asssitance, enemys are missing,fall back i to) i kako je moguce vidjet chat? Jel inace se makne i nekad ne stignem sve procitat pa me zanima dal postoji tipka da vidim procitam pa maknem. Isto tako kak se mutaju ljudi nekad fakat znaju ici na jetra(predpostavljam /mute imeigraca) i dal postoji neki izbornik za to sve ili sve ide preko konzole?

1.)  Signali se šalju držeći tipku G (plavi) ili V (žuti) i onda povučeš cursor (miš) u jednom od četiri moguća smjera (ovisi koju vrstu signala želiš).
2.)  Chat možeš vidjeti držeći tipku Y.
3.)  Mute nekog igrača napraviš tako da držiš tipku TAB i onda opreš lijevi click na oblačić desno od imena igrača kojeg želiš mute-ati. Kada se oblačić prekriži onda više nećeš vidjeti poruke u chatu i pingove od tog igrača.

EUNE: RayzCRO
17 godina
neaktivan

Za pinganje/signale, držiš ALT i mišem odaberes sto ti treba, chat možeš vidjet kad pritisnes Y, ljude možeš mutat stisneš TAB i pored njihovih imena ima ikona za mute...

13 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...
GamerX9 kaže...

Nemoj se ljutit nit primit to k srcu ali postajes malo naporan s time....  sve ima svoje vrijeme i mjesto ali ti ga stvarno ponekad pretjeras tu bronzu smo prozvakali vec milijun puta ali ti nikako da to progutas :/

Onda cu od sad stavljat samo Gold matcheve. {#}

Ja iskreno ne vidim koji je problem s tim, imamo barem 10 bronze igraca na forumu koji svakodnevno spamaju fotke sa naslovima "kakav retardirani tim" i slicno, ja stavim 3 slike koje dokazuju da se moze lako odigrati, sve 3 zesci stompovi, dobijem 22 TD-a.

Meni uopce nije bed za te TD-ove, smijesno mi je cak. Sad dolazim na forum samo provjerit jel pao jos koji TD hahahah.

Sinulo mi je bas, oni BUG gameovi, jel to uopce igra vise tko? Ima nekog da je za, da pokrenemo opet to?

Pozdrav. {#}

14 godina
League Of Legends

Meni su ti bug gameovi bili fora, ali je bila navala, a i non stop su me stompali, pa sam odustao... razvodni se to.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Ja iskreno ne vidim koji je problem s tim, imamo barem 10 bronze igraca na forumu koji svakodnevno spamaju fotke sa naslovima "kakav retardirani tim" i slicno, ja stavim 3 slike koje dokazuju da se moze lako odigrati, sve 3 zesci stompovi, dobijem 22 TD-a.

Meni uopce nije bed za te TD-ove, smijesno mi je cak. Sad dolazim na forum samo provjerit jel pao jos koji TD hahahah.

Sinulo mi je bas, oni BUG gameovi, jel to uopce igra vise tko? Ima nekog da je za, da pokrenemo opet to?

Pozdrav. {#}

Nije stvar u tvom skillu niti hvalisanju, već u tome da ti kao pojedinac nisi apsolutno nikakvo mjerilo za izlazak iz bronce/silvera.

egoistične izjave: "ja sam to rješio bez beda, elo hell uopće ne postoji" su produkt retardiranog razmišljanja, nhf.

uostalom, koliko sam na forumu, prezirete kad netko spomene elo hell i pametovanja oko toga, zašto onda filanje po istom?

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
14 godina
League Of Legends

Pa kad elo hell ne postoji. Postoji samo faktor skilla i upotrebe mozga. Bez uvrede ikome, jel.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne postoji ni meni sada, ali u 2. sezoni kad sam se bakćao sa 1000 +/- elo, dosta vremena nisam mogao doći na razinu od 1650-1700 koliko sam imao kad su uveli divizije, upravo zbog ljudi na nižem elo-u koji su me sputavali. Da naučiš bolje igrati od sadašnje bronce moraš igrat sa ljudima koji su iznad bronce, ili ako se nekom da - gledati streamove. Meni se i nije dalo gubiti vrijeme gledajući kako netko igra već sam sam želio igrati.

I to je jedan krug kojeg se nisam mogao rješit. Kad sam uz pomoć kolege došao na nekih 1300 elo, dalje je bilo lako, u kratkom sam vremenu došao do 1650, puno kraćem od onog koliko sam proveo u onom što je danas bronca.

Lako je sad govorit i pobjeđivat broncu kad si sam gold+.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
Ahriiiii kaže...
GamerX9 kaže...

Pozdrav. {#}

Nije do stavljanja slika i to nego do stava.... ja mogu a vi se zalite ...  ti stavis sliku game i ispod svake naglasis kako je lako ne znam cemu dokazivanje i kome dokazujes ?

bolje na private posalji poruku onome tko ima problema sa izlaskom iz te bronze daj  koji savjet ... vjerovao ili ne nekima nije lako, nisu svi na istom levelu skilla pa cemu stalno nabijanje na nos kako ti to mozes lako je gold/plat/dia govorit kako je lako... naravno da je lako njima ne bi bilo bronze  da je svima tako  :)

Svatko ima svoje veselje {#}

Sto se tice bug-ovih gameova ako me vidite online ja sam uvijek za ali tryhard ne hvala :D

www.kireaki.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 14:57 (Ahriiiii).
14 godina
League Of Legends

A kad se svi hoće pokazati i tryhardaju. Nisam nijednom vidio dongera... :(

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Dongera uvijek banaju. Donger, Teemo i Karma su postali must-ban na BUG gameovima xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

3. puta u promotion za gold 1.

Prvi game izgubim. Opet 2 lane-a hardcore fail-ala unatoč što sam im ganko cijelo vrijeme.

Stao jučer na 1 L nisam htio dalje i danas nastavio i iskrerijo se 2 puta sam s Wukong jungle. I onda vi kažete da je VI bog jungle. Wukong je bog jungle i soloq.

Lizard+BlackC+Vamp Scep = 480 dmg svake sekunde na R !

U zadnjih nekoliko gameova često igram protiv i sa Diamond igračima (imaju takav banner). Nisam znao da je moguće iz Diamonda tako nisko pasti nakon placement matcheva.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 16:06 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dat ass

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Mogu potvrditi sa MK JOGO, nisi jedini

EUW: iPLAY Shroom
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Taman win nakon ~15-game losing streaka i padanja iz G2 u G4 i onda ovo....

Do 20.2. Do 20.2.

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
Ahriiiii kaže...
GamerX9 kaže...

Pozdrav. {#}

Kolko se ja sjecam ti si isto nedavno pisao poruke o noobovima, trollerima, a najvise o ljudima s izrazito niskim cs per minute. 10 bronze igraca svakodnevno? Al si ga pretjerao. Tu su uglavnom 4, 5 na tjedan. Uzasno mrzim kad se neko isto zali na elo hell, a zatim odjednom shvati igru (uglavnom) i pocne pljuvati po tim igracima koji tvrde da elo hell postoji. Koja je svrha tog spamanja slika iz bronze? 

14 godina
neaktivan
weedeveryday420 kaže...

Kolko se ja sjecam ti si isto nedavno pisao poruke o noobovima, trollerima, a najvise o ljudima s izrazito niskim cs per minute. 10 bronze igraca svakodnevno? Al si ga pretjerao. Tu su uglavnom 4, 5 na tjedan. Uzasno mrzim kad se neko isto zali na elo hell, a zatim odjednom shvati igru (uglavnom) i pocne pljuvati po tim igracima koji tvrde da elo hell postoji. Koja je svrha tog spamanja slika iz bronze? 

osobno meni ne smeta kad ljudi stavljaju svoje slike iz bronze , silver , gold , nego dode do te faze da svaki drugi post je QQ ka da se svit urotia protiv njih , da samo oni imaju lose ljude , forum i je zbog toga tu , da ljudi stavljaju slike , pitaju za pomoc ili neke trikove sta mozda jos nije naucia , ali kad se neko uvati "4v5 svaki drugi game" , a najiritantnije od svega je kad ljudi CILI CILCATI game opisu forumu , ovaj sve zva mujo ovaj haso on je reka ovo , pa je mujo reka hasi ovo , pa san se ja naljutia i rage quita , ljudi moraju svatit da ovo nije njihova osobna psihijatrija da oni iskazuju tu svoje osicaje koje prouzokuje liđ of leđendz

EUNE : slimyyy
15 godina
League Of Legends

Pozdrav, namjeravam prodati svoj LoL acc pa ako neko ima iskustva sa time jeli mi moze dati neku stranicu koja je realitvno sigurna za prodaju acca

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam davno napustio taj famozni "ELOHELL" o kojem svi pricaju, tako da nisam "sad odjednom" skuzio igru. Samo mi padne mrak na oci kad vidim Platinum 1 Ashe sa 2cs/min... A high plat/low diamond nije EloHell, ili?

Ove slike su samo bile odgovor na ono "ovaj ima 1/19, ovaj ima 2/17, a ja sam pro, ali oni su mi sje*ali game"... Ja sam isto tako prosao to sve, i izasao iz toga, iako ima slicnih slucajeva i u visem ELO-u.

Odigrao sam 8 gejmova na tom accu, 7W/1L. A u svakom je bio barem jedan takav 0/10000 tip, 3 su bila wina 4 v 5, mogu staviti i ostale slike, da skupim cim vise TD-a.

I poruka za te koji se žale da ne mogu van iz bronce. Ovakvi scoreovi na slikama su nakon odigranih oko 1700 gejmova, ako ne i vise. Najveca greska koju ste mogli napraviti je doci na level 30 i odmah ranked, ranked, ranked. Ja sam napravio istu gresku i kostala me 400 gejmova u bronci.

Sad se kladim da mogu bilo koji acc sa bilo kojim MMR-om izvuci iz bronce u manje od 50 gejmova. Zato je glupo sto ste "posrali" kolegu Leftyja sa TDovima kad je prije nekoliko stranica napisao da je dobro ici u ranked nakon 500 normal winova. To je ziva istina.

I to nije egoisticno jer to moze napraviti bilo tko sa 1000+ gejmova i barem Gold mainom.

Evo jedna slikica za TD-ove, da ne bi ispalo da se hvalim samo kak razbijam bronze V, farm je malko los, ali vidi se sto sam farmao ovaj game... Imate moje obecanje da uz svaki post vezan uz moju igru ide jedna slikica, da imate sto TD-ati. <3

Moj PC  
3 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

1. Hvališ se najviše na ovom forumu, a od tebe ima puno bolji igrača ovdje.

2. Tvoje slike su pokupile TD iz razloga što većina s ovog foruma to može napravit u bronze ligi, da si to napravio na svome MMR-u niko ti ništa nebi reko.

3. Ako stavljas i hvališ se slikama kako razbijaš bronze igrače onda uz sliku stavi par savjeta  i objasni bronze igračima kako? i šta ?

4. Shvati da ljudi koji se nalaze u bronze ligi to ne mogu napravit da mogu nebi bili tu, pomogo si svom frendu da izađe iz bronze i sad ce kvarit gejm ljudima u silveru!? GG! WP!

13 godina
neaktivan
skandalouz kaže...
GamerX9 kaže...

1. Hvališ se najviše na ovom forumu, a od tebe ima puno bolji igrača ovdje.

2. Tvoje slike su pokupile TD iz razloga što većina s ovog foruma to može napravit u bronze ligi, da si to napravio na svome MMR-u niko ti ništa nebi reko.

3. Ako stavljas i hvališ se slikama kako razbijaš bronze igrače onda uz sliku stavi par savjeta  i objasni bronze igračima kako? i šta ?

4. Shvati da ljudi koji se nalaze u bronze ligi to ne mogu napravit da mogu nebi bili tu, pomogo si svom frendu da izađe iz bronze i sad ce kvarit gejm ljudima u silveru!? GG! WP!

1. Znam da ima puno boljih igraca od mene, nisam rekao da sam najbolji.

2. Da si procitao post gore, umjesto "citirao" prazninu, vidio bi da sam napisao da to moze svatko tko ima 1000+ gejmova i Gold+ liga, i bacio sam jednu slikicu u svom MMR-u. I prije nekoliko tjedana sam stavio nesto iz svog MMR-a, 8/0/12 sa 338 cs u 32 minute. To je jedan od rijetkih puta kad sam ja bio ponosan na sebe, inace lupam glavom u zid (ne doslovno, naravno{#}) kad imam manje od 8cs/min i jako sam samokritičan sto se tice playeva i nekih nepromisljenih odluka.

3. Imam u friend listu na LoLu napravljenu posebnu skupinu u kojoj je oko 80 bronze igraca kojima svakodnevno dajem savjete, isto tako imam tekst na 3 stranice u Wordu, u kojem je ukratko objasnjeno sve o LoLu, kratice (ss, afk, cc, ap, ad...), meta, zasto i kako i kad god dodje neki novi tu na forum sa pitanjem "moze neke osnove", ili na facebooku u neku od grupa u kojima sam, fino copypastam taj tekst u inbox. Bas sam objasnjavao jednom liku prije kako kontrolirati lane, ako zelis da pusha, da freezas, u biti osnove. Sad kad sam igrao u B5 gdje god sam mogao, dijelio sam savjete, nista komplicirano, npr. nas Lee pusha turret, napisem mu neka spama abilitije jer dobiva atk speed pa pusha brze.

4. Ja to shvacam, i to sam i napisao u gornjem tekstu. ALI, s druge strane, nigdje nisam napisao da sam ga boostao u silver.

Obecao sam mu da cu mu dovest W/L na nulu razlike, odnosno 50% i to sam napravio, vise od toga ne mislim, bas zbog ovog sto si rekao. Sad je u Bronze III i dalje igra sam. Boostanje je ok sve dok ima dobar razlog za to. Jedno pravilo koje imam kod boostanja je da boostam samo one koje smatram da zasluzuju vise, a to procijenim tako da dodam tipa, pa kazem kao nemam vremena sad za boostanje i onda ga spectam kako igra. Ako je dobar onda ga izboostam do nekog nivoa za koji smatram da je sposoban, ako ne onda mu kazem da imam nesto drugo za obaviti i da ne mogu.

Ne zelim da iz ovog ispadne neka svadja ili nesto, ipak je ovo forum, pa i vi, kao i ja imate pravo izreci svoje misljenje i ja to postujem, iako se ne moramo slagati sa necijim misljenjem.

12 godina
neaktivan
League Of Legends
Po mom misljenju nema goreg zla od boostanja u ovoj igri. Kuzim ja da on mozda zasluzuje veci elo ali ako ga doista zasluzuje doci ce s vremenom.
Osobno ne bih nikom dao da mi boosta acc, to vise onda nije to, jer znam da to nije moj skill.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

U sljedećih par dana doći će i drugi nastavci.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
assassin 002 kaže...

Pozdrav, namjeravam prodati svoj LoL acc pa ako neko ima iskustva sa time jeli mi moze dati neku stranicu koja je realitvno sigurna za prodaju acca

Ebay najsigurniji, http://www.elitepvpers.com/forum/league-legends-trading/ najpopularniji market sa hrpetinom prodaja/kupnje accova, boostanje itd , i http://www.playerauctions.com/lol-account/ al čuo sam da uzimaju dosta velki postotak od prodaje.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Ne zelim da iz ovog ispadne neka svadja ili nesto, ipak je ovo forum, pa i vi, kao i ja imate pravo izreci svoje misljenje i ja to postujem, iako se ne moramo slagati sa necijim misljenjem.

bronze5 l2p scrub {#}

EUW: iPLAY Shroom
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice