Ja isto sve manje igram LoL, dostigao sam taj diamond border i jednostavno mi se ne da nekada igrati koliko ih ima rejđera. Dosta često igram duo s D1/D2, i isto je, od 10 gejmova barem 3-4 će biti ružnih rejđera, koji lude na bilo što. Ako ti misliš biti jungler i ne gankati prvih 20 minuta dok njihov Lee Sin ganka svakih 2 min, onda jebiga, nemoj se žaliti što će oni imati brutalnu prednost.
Svakom igracu koji ima nesto u glavi i talent je cilj doci do Diamonda i tu "karijera" prakticno prestaje. Dosegnes svoj cilj, dalje je samo 4fun i izgubis volju za igrom.
Nakon toga dalje je samo competitive play sto nekome sa obavezama sa faxa nije izvedivo. Jedino ako pauziras godinu ili vise kao sto to radi vecina pro igraca.
Prema mojem misljenju, zreo si za neki nizi nivo competitive-a, iz razloga sto osim sto si vrhunski mid lane, imas odlican pogled na igru i pratis sve sto se dogadja i imas sposobnost donositi dobre odluke o vaznosti nekog objectiva ko sto sam imao prilike vidjeti u BUG gejmovima i kroz sve vrijeme provedeno u spectanju tvojih rankeda. Zato ja cekam dan kad ti pocnes sa nekim CLL-om ili Cro4lol. Ali te potpuno razumijem sto se tice faxa itd.
U S4 mi je cilj doci do Diamonda ako bog da i onda do kraja srednje nista. Nakon toga ovisno kako igram cu odluciti zelim li odmah na fax ili da dam sve od sebe da se poboljsam u LoLu i dodjem do competitive razine na par godina prije nego se posvetim faxu.