League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.468.672
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
X-Plosiv kaže...

Ja isto sve manje igram LoL, dostigao sam taj diamond border i jednostavno mi se ne da nekada igrati koliko ih ima rejđera. Dosta često igram duo s D1/D2, i isto je, od 10 gejmova barem 3-4 će biti ružnih rejđera, koji lude na bilo što. Ako ti misliš biti jungler i ne gankati prvih 20 minuta dok njihov Lee Sin ganka svakih 2 min, onda jebiga, nemoj se žaliti što će oni imati brutalnu prednost.

Svakom igracu koji ima nesto u glavi i talent je cilj doci do Diamonda i tu "karijera" prakticno prestaje. Dosegnes svoj cilj, dalje je samo 4fun i izgubis volju za igrom.

Nakon toga dalje je samo competitive play sto nekome sa obavezama sa faxa nije izvedivo. Jedino ako pauziras godinu ili vise kao sto to radi vecina pro igraca.

Prema mojem misljenju, zreo si za neki nizi nivo competitive-a, iz razloga sto osim sto si vrhunski mid lane, imas odlican pogled na igru i pratis sve sto se dogadja i imas sposobnost donositi dobre odluke o vaznosti nekog objectiva ko sto sam imao prilike vidjeti u BUG gejmovima i kroz sve vrijeme provedeno u spectanju tvojih rankeda. Zato ja cekam dan kad ti pocnes sa nekim CLL-om ili Cro4lol. Ali te potpuno razumijem sto se tice faxa itd.

U S4 mi je cilj doci do Diamonda ako bog da i onda do kraja srednje nista. Nakon toga ovisno kako igram cu odluciti zelim li odmah na fax ili da dam sve od sebe da se poboljsam u LoLu i dodjem do competitive razine na par godina prije nego se posvetim faxu.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
15 godina
League Of Legends

ulozio 20 Kn, a imam preko 15-16 skinova 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Uložio 200 kn do sada i baš mi je super dok imam neki skin uz plat border,ugodnije je igrati već ionako ugodnu igru.

EUNE: h3lhunter v2
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Lako je vama prezaliti pare, kako cu ja skinuti stomak koji sam dobio od lola ? :D

Darko

11 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

7 skinova + 2 free ( 3 Legacy )

Uložio 15€ ~ 2500 RP, Ukupna vrijednost skinova 6080 RP ~ 30€ 

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Dobri ste vi, ja stukao preko 800 kn, što na ip boost, što na skinove. da mi je žao, je, ali najviše mi žao vremena koje sam spiskao na igru, lako za dukate, odu i dođu, al vrijeme mi nitko neće vratiti, 520 sati koliko xfire kaže, sad mi se igra i nekako gadi zbog toga + boom popularnosti koje je igra zadobila nakon početka S2 što znači dolazak svakavih pacijenata, stvarno se nekad zapitam koji qrac to još igram, više navika nego zabava.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Na koji način xD

Jedino ako su ti svi samo slali skinove xD

Prestigio multipad 8 ultra duo
15 godina
Sleme kaže...

Na koji način xD

Jedino ako su ti svi samo slali skinove xD

boostanje, codovi, nagrade i tako nakupi se :D

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

stvarno se nekad zapitam koji qrac to još igram, više navika nego zabava.

E pa onda prestani igrati ( ako ti nije zabavno ). Imaš hrpetinu drugih igara ( npr. ja igram PoE, a brat Ski Challenge ), LoL odigram vrlo rijetko, uglavnom za ove Bug gameove jer su mi sad druge stvari zabavnije. Treba uvik neko vrijeme hlađenja kad ti nešto dosadi i ako, nakon što se ohladiš, te više to ne privlači, bolje je ni ne vraćati se na to. A ako te privuče, možeš se vratiti igrati u svakom trenutku.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pogresna tema. Sorry.{#}{#}

Life is a pretty cheezy game, but at least it has good graphics.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2013 14:03 (Notorious).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kad svi nešto pišu koliko su skenjali u lol i kukaju da se osjećate malo bolje...

Dynasty Ahri, Unchained Alistair, Infernal Alistair, Little Knight Amumu, Sad Robot Amumu, Blackfrost Anivia, Prom Queen Annie, Amethyst Ashe, Riot Blitzcrank, Definitely Not Blitzcrank, Arctic Warfare Caitlyn, Mythic Cassiopea, Hot Rod Corki, Lord Darius, Woad King Darius, Dark Valkyrie Diana, Mr. Mundoverse, Death Blossom Elise, Victorious Elise, Nottingham Ezreal, Surprise Party Fiddlesticks, Nightraven Fiora, Fisherman Fizz, Hextech Galio, Spooky Gangplank, Sailor Gangplank, Special Forces Gangplank, Oktoberfest Gragas, Mafia Graves, Riot Graves, Arcade Hecarim, Nightblade Irelia, Tempest Janna, Frost Queen Janna, Forecast Janna, Commando Jarvan, Darkforge Jarvan, Warring Kingdoms Jarvan, Nemesis Jax, Son Goddess Karma, Sakura Karma, Traditional Karma, Phantom Karthus, Harbinger Kassadin, Battleborn Kayle, Aether Wing Kayle, Kennen M.D., Mecha Kha'Zix, Jurassic Kog'Maw, Dragon Fist Lee Sin, Muay Thai Lee Sin, Iron Solari Leona, Spellthief Lux, Shamrock Malphite, Marble, Malphite, Vizier Malzahar, Totemic Maokai, Haunted Maokai, Mafia Miss Fortune, Ghost Bride Morgana, Koi Nami, Riot K-9 Nasus, AstroNautilus, Headhunter Nidalee, Haunting Nocturne, Eternum Nocturne, Sasquatch Nunu, Grungy Nunu, Glacial Olaf, Sewn Chaos Orianna, Full Metal Pantheon, Bloodfury Renekton, Redeemed Riven, Uncle Ryze, Professor Ryze, Traditional Sejuani, Bear Cavalry Sejuani, Surgeon Shen, Blood Moon Shen, Ice Drake Shyvana, Surfer Singed, Augmented Singed, Hextech Sion, Earthrune Skarner, Arcade Sona, Celestine Soraka, Tyrant Swain, Emerald Taric, Bloodstone Taric, Championship Thresh, Guerilla Tristana, Riot Girl Tristana, Rocket Girl Tristana, Lil' Slugger Trundle, Traditional Trundle, Demonblade Tryndamere, Tango Twisted Fate, Gangster Twitch, Spirit Guard Udyr, Butcher Urgot, Battlecast Urgot, Aristocrat Vayne, Officer Vi, Full Machine Viktor, Prototype Viktor, Blood Lord Vladimir, Battlecast Xerath, Commando Xin Zhao, Shockblade Zed, Time Machine Zilean, Haunted Zyra

+ dosta champova za rp + brdo giftova koje sam podjelio ekipi + 20 punih rune pageova...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2013 14:53 (smrad06).
Moj PC  
8 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
League Of Legends

božićni f'natic giveaway :D http://xmas.fnatic.com/r/raslRqPfEb

EnlightenedPhoenix 24.6.2011. RIP Zauvijek ćeš ostati u našim srcima

1 3 hvala 0
13 godina
GamerX9 kaže...

Prema mojem misljenju, zreo si za neki nizi nivo competitive-a, iz razloga sto osim sto si vrhunski mid lane, imas odlican pogled na igru i pratis sve sto se dogadja i imas sposobnost donositi dobre odluke o vaznosti nekog objectiva ko sto sam imao prilike vidjeti u BUG gejmovima i kroz sve vrijeme provedeno u spectanju tvojih rankeda. Zato ja cekam dan kad ti pocnes sa nekim CLL-om ili Cro4lol. Ali te potpuno razumijem sto se tice faxa itd.

Lol, thanks man!

Mislio sam igrati na cro4lol, dapače trebao sam igrati za jedan tim ali junglera što ne preferiram, plus su bili rejđeri pa ništa od toga ^^ raspravljali smo mi bili o tome da igramo cro4lol for fun (kao što smo igrali ja i guls prije), pošto ja lol ne igram praktički od petka do ponedjeljka do navečer :(

12 godina
neaktivan
League Of Legends

ako nekom treba daimond adc za go4lol ili neke druge turnire neka se javi

ign:la curva sud ti

0 0 hvala 0
15 godina
win4crazzy kaže...

Ulozio 0.00 a imam 43 skina {#}

And only as you gasp your dying breath shall you understand, your life amounted to no more than one drop in a limitless ocean!" Yet what is any ocean but a multitude of drops?"|RIP Ryan Davi
12 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

Kad svi nešto pišu koliko su skenjali u lol i kukaju da se osjećate malo bolje...

Dynasty Ahri, Unchained Alistair, Infernal Alistair, Little Knight Amumu, Sad Robot Amumu, Blackfrost Anivia, Prom Queen Annie, Amethyst Ashe, Riot Blitzcrank, Definitely Not Blitzcrank, Arctic Warfare Caitlyn, Mythic Cassiopea, Hot Rod Corki, Lord Darius, Woad King Darius, Dark Valkyrie Diana, Mr. Mundoverse, Death Blossom Elise, Victorious Elise, Nottingham Ezreal, Surprise Party Fiddlesticks, Nightraven Fiora, Fisherman Fizz, Hextech Galio, Spooky Gangplank, Sailor Gangplank, Special Forces Gangplank, Oktoberfest Gragas, Mafia Graves, Riot Graves, Arcade Hecarim, Nightblade Irelia, Tempest Janna, Frost Queen Janna, Forecast Janna, Commando Jarvan, Darkforge Jarvan, Warring Kingdoms Jarvan, Nemesis Jax, Son Goddess Karma, Sakura Karma, Traditional Karma, Phantom Karthus, Harbinger Kassadin, Battleborn Kayle, Aether Wing Kayle, Kennen M.D., Mecha Kha'Zix, Jurassic Kog'Maw, Dragon Fist Lee Sin, Muay Thai Lee Sin, Iron Solari Leona, Spellthief Lux, Shamrock Malphite, Marble, Malphite, Vizier Malzahar, Totemic Maokai, Haunted Maokai, Mafia Miss Fortune, Ghost Bride Morgana, Koi Nami, Riot K-9 Nasus, AstroNautilus, Headhunter Nidalee, Haunting Nocturne, Eternum Nocturne, Sasquatch Nunu, Grungy Nunu, Glacial Olaf, Sewn Chaos Orianna, Full Metal Pantheon, Bloodfury Renekton, Redeemed Riven, Uncle Ryze, Professor Ryze, Traditional Sejuani, Bear Cavalry Sejuani, Surgeon Shen, Blood Moon Shen, Ice Drake Shyvana, Surfer Singed, Augmented Singed, Hextech Sion, Earthrune Skarner, Arcade Sona, Celestine Soraka, Tyrant Swain, Emerald Taric, Bloodstone Taric, Championship Thresh, Guerilla Tristana, Riot Girl Tristana, Rocket Girl Tristana, Lil' Slugger Trundle, Traditional Trundle, Demonblade Tryndamere, Tango Twisted Fate, Gangster Twitch, Spirit Guard Udyr, Butcher Urgot, Battlecast Urgot, Aristocrat Vayne, Officer Vi, Full Machine Viktor, Prototype Viktor, Blood Lord Vladimir, Battlecast Xerath, Commando Xin Zhao, Shockblade Zed, Time Machine Zilean, Haunted Zyra

+ dosta champova za rp + brdo giftova koje sam podjelio ekipi + 20 punih rune pageova...

U jebateee :))

Prestigio multipad 8 ultra duo
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Vi mi se cini OP, a Shyvana mi je bila main na starom accountu.

5 Vi
21 Shyvana
LoL EU West - Aginho
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
hari85 kaže...
win4crazzy kaže...

Ulozio 0.00 a imam 43 skina {#}

ja sam reko da sam to zaradio boostajuci i preko codova a ne davajuci paksu-a okolo {#}

16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

ja sam reko da sam to zaradio boostajuci i preko codova a ne davajuci paksu-a okolo {#}

Kandidat za poruku dana na naslovnoj stranici foruma... modovi molim vas neka svi vide kako se skinovi zarađuju da ljudi ne troše pare bezveze {#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

{#}

EDIT- Dobio sam Razer Goliathus gaming podlogu te par dana nakon dobio sam opet istu podlogu kao poklon od bratića, tako da sad imam dvije podloge {#}. Ako je netko zainteresiran prodajem ju za 90 kn,veličina Large, 444x 355x 3(mm)

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2013 20:48 (Bera).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Bera kaže...

EDIT- Dobio sam Razer Goliathus gaming podlogu te par dana nakon dobio sam opet istu podlogu kao poklon od bratića, tako da sad imam dvije podloge {#}. Ako je netko zainteresiran prodajem ju za 130 kn,veličina Large, 444x 355x 3(mm)

zvuci mi povoljno 

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=101800139

15 godina
neaktivan

Osobno neznam uopce koliko kostaju jer sam oboje dobio lol, promijenjeno.

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

Osobno neznam uopce koliko kostaju jer sam oboje dobio lol, promijenjeno.

Nek ti neko kupi Mystery gift i budi sretan..

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
League Of Legends

jel zna neko mozda neku stranicu di zaradujem online msm netreba bit puno ono da u tjedan tjedan i pol zaradim 10 eura

Moj PC  
0 10 hvala 0
15 godina
Mcbuzz kaže...

jel zna neko mozda neku stranicu di zaradujem online msm netreba bit puno ono da u tjedan tjedan i pol zaradim 10 eura

da, odes kod stare susjede, pokosis travu, nacijepas drva, povjesas joj ves, ocistis snijeg uzmes 10 kn 

tako redemo mozes ici , i imas 10 eura tjedno

gg

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Aatrox - Justicar
Ahri - Foxfire
Akali - Stinger, Nurse, Blood Moon
Alistar - Longhorn, Unchained
Amumu - Re-Gifted, Almost-Prom King, Little Knight
Anivia - Bird of Prey, Hextech, Blackfrost
Annie - Red Riding, Prom Queen, Frostfire
Ashe - Queen, Amethyst
Blitzcrank -Boom Boom
Brand - Vandal, Cryocore
Caitlyn - Resistance, Safari, Arctic Warfare, Officer
Cassiopeia - Desperada
Cho'Gath - Loch Ness
Corki - Hot Rod, Urfrider, Dragonwing
Darius - Woad King
Diana - 
Dr. Mundo - Corporate
Draven - Gladiator
Elise - Victorious (S3 Reward)
Evelynn - Masquerade
Ezreal - Nottingham, Frosted, Explorer, Pulsefire
Fiddlesticks - Spectral, Bandito, Surprise Party
Fiora - Royal Guard
Fizz - Fisherman
Galio - Hextech, Commando
Gangplank - Minuteman, Sailor, Toy Soldier
Garen - Sanguine, Desert Trooper, Commando, Dreadknight, Rugged, Steel Legion
Gragas - Scuba, Hillbilly, Santa, Esq., Vandal
Graves - Hired Gun, Mafia
Hecarim - 
Heimerdinger - Piltover Customs
Irelia - Nightblade, Aviator, Frostblade
Janna - Hextech, Victorious
Jarvan IV - Commando, Dragon Slayer, Darkforge, Warring Kingdoms
Jax - Angler, PAX, Jaximus
Jayce - Full Metal, Debonair
Jinx - 
Karma - Traditional, Sakura
Karthus - Statue of, Grim Reaper
Kassadin - Deep One, Pre-Void, Harbinger
Katarina - Mercenary, Bilgewater, High Command
Kayle - Viridian, Unmasked, Battleborn, Judgment, Aether Wing
Kennen - Deadly, Karate, Arctic Ops
Kha'Zix - Mecha
Kog'Maw - Caterpillar, Monarch, Lion Dance, Deep Sea
LeBlanc - Prestigious
Lee Sin - Acolyte, Dragon Fist, Pool Party
Leona - Valkyrie
Lissandra - 
Lucian -
Lulu - Wicked
Lux - Spellthief, Steel Legion
Malphite - Coral Reef, Marble, Obsidian
Malzahar - Vizier, Shadow Prince, Djinn, Overlord
Maokai - Charred, Totemic
Master Yi - Ionia, Samurai
Miss Fortune - Secret Agent, Road Warrior, Mafia
Mordekaiser - Infernal, Pentakill, Lord
Morgana - Exiled, Sinful Succulence, Blade Mistress
Nami - 
Nasus - Pharaoh, Dreadknight, Riot K-9
Nautilus - Abyssal, AstroNautilus
Nidalee - French Maid, Pharaoh, Headhunter
Nocturne - Frozen Terror, Ravager, Haunting, Eternum
Nunu - 
Olaf - Forsaken, Brolaf
Orianna - Sewn Chaos
Pantheon - Ruthless, Perseus
Poppy - Blacksmith, Ragdoll, Battle Regalia
Quinn - 
Rammus - Freljord
Renekton - Galactic, Pool Party
Rengar - 
Riven - Redeemed, Battle Bunny
Rumble - Bilgerat
Ryze - Uncle, Professor
Sejuani - Traditional, Bear Cavalry
Shaco - Royal, Workshop, Asylum
Shen - Surgeon, Blood Moon
Shyvana - Ironscale, Darkflame
Singed - Riot Squad, Surfer
Sion - Hextech, Barbarian, Lumberjack, Warmonger
Sivir - PAX
Skarner - Sandscourge
Sona - Muse
Soraka - 
Swain - Northern Front
Syndra - Justicar
Talon - Renegade, Crimson Elite, Dragonblade
Taric - 
Teemo - Recon, Astronaut, Cottontail
Thresh - 
Tristana - Riot Girl, Guerilla, Rocket Girl
Trundle - Traditional, Lil' Slugger
Tryndamere - Highland, King, Viking, Demonblade
Twisted Fate - Tango, High Noon, Musketeer
Twitch - Medieval, Gangster
Udyr - Black Belt, Primal
Urgot - Butcher, Battlecast
Varus - Arclight
Vayne - Aristocrat, Dragonslayer
Veigar - Greybeard, Leprechaun
Vi - 
Viktor - Full Machine
Vladimir - Count, Marquis, Nosferatu, Vandal, Blood Lord
Volibear - 
Warwick - Grey, Tundra Hunter, Feral, Firefang
Wukong - Volcanic, General, Jade Dragon
Xerath - Battlecast, Scorched Earth
Xin Zhao - Commando, Viscero
Yorick - Pentakill
Zac - 
Zed - Shockblade
Ziggs - Mad Scientist
Zilean - Shurima Desert
Zyra - Haunted

Oko 230 ukupno :) 

Najbolje je sta san sve skupa potrosia oko 70€ u zadnje 3 godine za sve ovo, vecina je od 250 referala, nesto od turnira, kupovanje dok je na saleu i jer san bia scumbag kad se izbugga rp purchase pa san uzea par skinova :D Bilo je i par duoq kombinacija pa san dobija skinove.

"You can lead a fool to wisdom, but you can't make him think."

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Čitam kakve ste sve legendary skinove dobili i ono ajde idem probati. Dobio sam  Viridian Kayle i Lord Darius. {#}

Za to sam mogao kupiti skin od 975 rp koji mi se stvarno  sviđa, sve je to kocka, vjerujem da riot dobro zarađuje na tim mystery giftovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

meni je mistery gift totalni promasaj (barem u mom slucaju)

ja imam sve čempione (kad novi izadje kupim ga,tako vec godinama,doslovce) i sad da uzmem mistery gift ko zna za kojeg champa bi skin dobio ...

ima tolko čempiona da su sanse da dobijem nešto što hocu il mi se svidja jednostavno ne postoji.

14 godina
League Of Legends

netko help pls :(

znaci imao sa windows 8 i vrtio mi je LoL na 150+ fps u bilo kakvim trenucima (teamfight etc.) (SVE VERY HIGH )

sad sam stavio win7 i vrti mi jedva 70 fpsa gdje u teamfight padne na 50..

zna li netko u cemu je problem?  

trazio sam po netu ali bezuspjesno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rocinante2112 kaže...

meni je mistery gift totalni promasaj (barem u mom slucaju)

ja imam sve čempione (kad novi izadje kupim ga,tako vec godinama,doslovce) i sad da uzmem mistery gift ko zna za kojeg champa bi skin dobio ...

ima tolko čempiona da su sanse da dobijem nešto što hocu il mi se svidja jednostavno ne postoji.

zato ja imam samo adc i jos par championa za ostali role, i velike su sanse da dobijem skin za adc, sto mi ne smeta, medjutim takve sam srece da sam od 4 mysterya dobio 2 skina za shaco, 1 za teema i cetvrti je aether kayle- od toga nista ne igram, jedino teema kad mi se trolla 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice