League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.449.414
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
Re: League Of Legends
Super flaeryy kaže...

Ti ocekujes  dobar community  sa obzirom da ovu igricu  igraju  pun k***c  ljudi?

Ja očekujem nešto poput dobre plaće, odličnog zdravlja i tako to. Za community me tako živo svrbi anus, nemam nikakvog kruha od toga :)

Fuck me I'm famous.
15 godina
BannedOnThisForum kaže...
Bera kaže...

Caityn ti je dobra, nezahtjeva previše skilla, a dobra je kroz cijeli game. Vayne ti je teži heroj i failat ces žešće s njom u početku, no ako si kao naš kolega Win4Crazzy koji je jedan od top 10 most played Vayne players according to LoLking usavršit ćeš se igrajući.

Zapravo 13. je na listi sa 639 gejma

zapravo sam prvi ako sortiramo po prosjeku deathova po gejmu xd, 7,4 prosjek {#}

btw bio sam 9 ali sam pao 7 mjesta nakon bana, ali se sad vracam, no bojim se ne zadugo brijem da cu opet ban dobit(god pls no {#})

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Cili game gubimo,svi se svadaju,15 puta su tili surrenderat...

I nakraju ipak win :)

Da im je Orianna znala igrat... btw. nice farm {#}

EDIT: Sad skuzio. Pa kaj ste imali dva ADC-a?

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 21:13 (GamerX9).
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
vOLT kaže...

Cili game gubimo,svi se svadaju,15 puta su tili surrenderat...

I nakraju ipak win :)

Da im je Orianna znala igrat... btw. nice farm {#}

EDIT: Sad skuzio. Pa kaj ste imali dva ADC-a?

Vayne top mang

13 godina
League Of Legends

bye bye Yellowstar... :(

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
guls kaže...

bye bye Yellowstar... :(

w0000t :O

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
15 godina
neaktivan
League Of Legends
'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 21:49 (Aliser).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

haha fml problem loading page xD ali prezpostavljam vraca se Rekkles ?

edit: krivo pretpostavljam haha

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 21:52 (Keiichi).
15 godina
neaktivan

Koliko ja mogu da vidim i skontam iz svega ovoga, Rekkles će odmah biti u Fnatic-u čim napuni 17 godina.

nRated je kickovan, Yellowstar je sada support a već sam zaboravio ime novog adc.

Ali meni nije sada jasno, svaki tim ako loše igra odmah mijenja roster e.e Ne mogu tako uvijek sada raditi. Još samo da se i EG promijeni i taman da prestanem i pratiti EU.

Edit:

Ovo je trenutni roster:

• Top - sOAZ
  • Mid - xPeke
  • Jungle - Cyanide
  • Support - Yellowstar
  • AD Carry - Puszu (untill Rekkless turns 17)
'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 21:59 (Aliser).
15 godina
Aliser kaže...
Koliko ja mogu da vidim i skontam iz svega ovoga, Rekkles će odmah biti u Fnatic-u čim napuni 17 godina.

nRated je kickovan, Yellowstar je sada support a već sam zaboravio ime novog adc.

Ali meni nije sada jasno, svaki tim ako loše igra odmah mijenja roster e.e Ne mogu tako uvijek sada raditi. Još samo da se i EG promijeni i taman da prestanem i pratiti EU.

You are Raging because of lcs while im just sitting here ... and fapping. Guess who is happier ? {#}

a man , a city and a lighthouse
15 godina
neaktivan
Ma ne rageam samo kažem :P

A iskreno, ja nikada nisam ni bio Fnatic fan niti sam ih čak i volio.
12 godina
neaktivan
League Of Legends

I'm a free agent now so anyone that wants to approach me should do so.

Da je Hrvat i da se Pandza nije javio za support, zvao bih ga da supporta za nas {#}

Kao veliki fan Fnatica, iznenadjen sam sto su to napravili. Da, nRated i nije bio neki opasan support, ali sad da ADC igra supporta i jos ovaj Puszu...

Mislim da su od sr*nja napravili jos vece.

Goodbye Fnatic {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Wow, otkako sam izašao iz golda prodisao sam... Platinum IV u 1 dan. Stvarno je lakše ovdje za igrati...

EUW: MushRoomD
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

I'm a free agent now so anyone that wants to approach me should do so.

Da je Hrvat i da se Pandza nije javio za support, zvao bih ga da supporta za nas {#}

Kao veliki fan Fnatica, iznenadjen sam sto su to napravili. Da, nRated i nije bio neki opasan support, ali sad da ADC igra supporta i jos ovaj Puszu...

Mislim da su od sr*nja napravili jos vece.

Goodbye Fnatic {#}

Pandza sad igra za mene {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Čudna promjena, nebi to nikad očekivo. Kolko sam ja vidio nrated je fakat dobar support, ne kužim šta su njega bacili. Yellowstar je taj koji igra užasno, njega su trebali kickati odavna, ne kužim šta ga sad na supporta stavljaju. Prevario sam se kad sam mislio da će tsm puno izgubiti sa chaoxivim odlaskom, al fakat ne vjerujem da će se fnaticu desiti istva stvar.

lol [eu]east: Xz0mbieX

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Čudna promjena, nebi to nikad očekivo. Kolko sam ja vidio nrated je fakat dobar support, ne kužim šta su njega bacili. Yellowstar je taj koji igra užasno, njega su trebali kickati odavna, ne kužim šta ga sad na supporta stavljaju. Prevario sam se kad sam mislio da će tsm puno izgubiti sa chaoxivim odlaskom, al fakat ne vjerujem da će se fnaticu desiti istva stvar.

ma europski carry-ji su užasni pogotovo yellowpete i yellowstar 

17 godina
League Of Legends

Evo jedne ranked sa Pandzom :D

Dobro prošla {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 23:17 (tommy2103).

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Evo jedne ranked sa Pandzom :D

Dobro prošla {#}

soaz je los, zovu mene :D 

16 godina
League Of Legends

Lauri "CyanideFI" Happonen - "Some of you probably already read/heard that we are going to have a big change in the team. Yellowstar is moving to support, nRated is out and we have a new substitute player as AD, Puszu.

Reason behind this is to stay competitive. This split will be much harder than the last one, and me, Yellowstar, xPeke and Soaz are giving 100% to it. I always thrive to be the best even though I realise that I most likely will never achieve that goal. Yet, I keep trying as I want to improve and win.

We told nRated multiple times to practice more as everyone else in the team was spending almost all their time playing. However, he ignored our requests. This was the last resort and it is sad it had to come to this. I hold no hard feeling for him.

I realise a lot of our fans will be disappointed with us making such a cut-throat decision. However, I think the horrible performance we have been giving is absolutely unacceptable from us to you guys. Something had to change, and even though many of you will not comprehend the logic to remove nRated, we are not stupid. We would never unnecessarily do such a huge, hard decision. Also understand, that some details are better left unsaid.

We will stumble, but now with everyone 100% motivated we can become even stronger than before."

C/P sa Facebooka.

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

ja se nafidam sa zedom top, i nas adc support nafidaju vayne i kazu meni se neda igrat i hodaju po mapi i fidaju, gg silver, gg riot 

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pandzinho kaže...

ja se nafidam sa zedom top, i nas adc support nafidaju vayne i kazu meni se neda igrat i hodaju po mapi i fidaju, gg silver, gg riot 

to mi je sada užasno s lolom bez obzira koliko je pojedinac dobar game se izgubi zbog lošeg tima ali kad se dobar tim podesi onda se sve može 

evo gledam of phantomlorda stream i imaš šta vidjet adc tresh {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.7.2013 9:12 (intel97).
14 godina

Od silvera 4 stvano mi se događa čudno-smiješno sranje, svaki put od s4 kad pređem u višu diviziju moram i jednom past da bi se digo na sljedeću tj. iz s4 sam prešao u s3 pa pao i onda lakoćom se vratio i prešao u silver 2 i tako još dva puta, sad sam se vratio u s1 i nadam se da će se ponovit i da ću se pozlatit.

http://i.imgur.com/QVhCdad.jpg Jadni Xin {#}

16 godina
neaktivan
intel97 kaže...
Pandzinho kaže...

evo gledam of phantomlorda stream i imaš šta vidjet adc tresh {#}

ADC Thresh je odličan nuker.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

kolko ja znam on je bio zamisljen ko adc ? :D 

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Zna li neko od vas od cega zavisi koliko se IP-a dobije u jednoj igri :D?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pandzinho kaže...

kolko ja znam on je bio zamisljen ko adc ? :D 

On je support, AD je samo fun build, kao i npr. AD Lulu.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
League Of Legends

pa uz adc rune i support masterije može biti vrlo velik pain in the ass u laning fazi.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Krenulo me :)

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
guls kaže...

pa uz adc rune i support masterije može biti vrlo velik pain in the ass u laning fazi.

Da, AD marks su na njemu jako dobre.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan
SREC0 kaže...

Zna li neko od vas od cega zavisi koliko se IP-a dobije u jednoj igri :D?

ovisi o : Win/Lose , kolko min nezz tocno s kolko se mnozi...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice