League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.432.984
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
null kaže...

Molio bih nekoga da ak bi mogao da mi kupi RP-ove za 10€, pa se sve dog. prek pp

Ja bi prosil isto :))))

B1tch please!;)
16 godina
neaktivan
ivica91 kaže...
null kaže...

Molio bih nekoga da ak bi mogao da mi kupi RP-ove za 10€, pa se sve dog. prek pp

Nakon tvojeg ispada na forumu sumnjam da će ti iko to uraditi.

A što se nulla tiče, ne znam, zbog frostblade irelie? Pošto nemam ja lično karticu,  već mater, a kako sam previše potrošio, tek za koju sedmicu ću moći opet potrošiti (za noc skin ^^) a sumnjam da će irelia skin tada biti na sale-u, ja bih rado, al jbg {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
BannedOnThisForum kaže...
X-Plosiv kaže...

http://i.imgur.com/WnGS7.jpg

Napokon gold elo , trebalo 27 partija zbog leavera i afkera {#}

Zar nije gold na 1500 elo? Tebi je 1457, po toj logici je granica za gold 1450/55, a moj top elo je bio 1456 i nisam imao gold, koji ku*ac?

EDIT: Ah da, divni east...

EU/NE

EDIT: Oh...razlika između servera i nagrada za ELO leži u manjoj bazi igrača ili? curious now...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 14:23 (X-Plosiv).
16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

EU/NE

...

Pročitaj edit.

15 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
X-Plosiv kaže...

http://i.imgur.com/WnGS7.jpg

Napokon gold elo , trebalo 27 partija zbog leavera i afkera {#}

Zar nije gold na 1500 elo? Tebi je 1457, po toj logici je granica za gold 1450/55, a moj top elo je bio 1456 i nisam imao gold, koji ku*ac?

EDIT: Ah da, divni east...

EU/NE

EDIT: Oh...razlika između servera i nagrada za ELO leži u manjoj bazi igrača ili? curious now...

Da, zbog manje baze igrača.

two camels in a tiny car
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 14:31 (Lord Nofak).
15 godina
neaktivan
ivica91 kaže...
null kaže...

Nakon tvojeg ispada na forumu sumnjam da će ti iko to uraditi.

A što se nulla tiče, ne znam, zbog frostblade irelie? Pošto nemam ja lično karticu,  već mater, a kako sam previše potrošio, tek za koju sedmicu ću moći opet potrošiti (za noc skin ^^) a sumnjam da će irelia skin tada biti na sale-u, ja bih rado, al jbg {#}

Kakvog ispada ? :O

B1tch please!;)
16 godina
neaktivan
ivica91 kaže...

Znaš ti dobro o čemu govorim, šteta pa su ti postovi obrisani.

15 godina
neaktivan
ivica91 kaže...

Znaš ti dobro o čemu govorim, šteta pa su ti postovi obrisani.

Aha ono od prije cca 6-7 mjeseci.... ja sam se ispricao svima koje sam izvrijeđao tako da :)))

B1tch please!;)
16 godina
neaktivan
ivica91 kaže...

Aha ono od prije cca 6-7 mjeseci.... ja sam se ispricao svima koje sam izvrijeđao tako da :)))

+ od neki dan, jučer/prekjučer.

15 godina
neaktivan
ivica91 kaže...

+ od neki dan, jučer/prekjučer.

Ono jucer nije bio ispad.. ono jcuer je bila istina sa kojom se clanovi ovog foruma slazu.. a ako je na ovom forumu zabranjeno pričati istinu jer očito da istina boli.. onda mi slobodno admini daju ban...a ja neznam kaj se to tebe tiče uostalom ja sam napisao, dal je ko voljan uplatiti svojom karticom ( ja njemu vratim pare) i ništa više... tako da jedino ko tu potiče mržnju il nesto si ti  :(

B1tch please!;)
16 godina
neaktivan
ivica91 kaže...

Ono jucer nije bio ispad.. ono jcuer je bila istina sa kojom se clanovi ovog foruma slazu.. a ako je na ovom forumu zabranjeno pričati istinu jer očito da istina boli.. onda mi slobodno admini daju ban...a ja neznam kaj se to tebe tiče uostalom ja sam napisao, dal je ko voljan uplatiti svojom karticom ( ja njemu vratim pare) i ništa više... tako da jedino ko tu potiče mržnju il nesto si ti  :(

Ja potičem mržnju? Ja nemam ništa s tobom. Just sayin'

14 godina
neaktivan

Hahahah u ovom lolu vise nema mjesta za ljepu partiju -.- odem ranked , odem igrat Gravesa, nafeedam se na lane-u i luzamo -.- . Shen cjelo vrijeme bd i feedal, nunu top oso i bio useless, a vlad nafeedo cho gatha.. -.-

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Hahahah u ovom lolu vise nema mjesta za ljepu partiju -.- odem ranked , odem igrat Gravesa, nafeedam se na lane-u i luzamo -.- . Shen cjelo vrijeme bd i feedal, nunu top oso i bio useless, a vlad nafeedo cho gatha.. -.-

Dok god ne dobijaš ljude koji previše flame-aju, idu afk itd si dobar, moraš carry svoj team, a to se uz flamere ne može, uz feedere da.

14 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Dok god ne dobijaš ljude koji previše flame-aju, idu afk itd si dobar, moraš carry svoj team, a to se uz flamere ne može, uz feedere da.

gledaj. radili su sve sta si naveo osim afk ;) ali pre zivcan sam da bi piso(ruke mi se tresu jbt xD)

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Bok dečki. Nov sam ovdje, frend mi je preporučio da tu tražim tim. Nisam najbolji na svijetu, niti nikakav bahati klinac. Normalan igrač, koji teži nečemu višem od *ebenog (pardon na izrazu) solo q jer su tamo njubare. Igro sam cod4 ozbiljno, išo po lanovima i to. Natjecateljskog sam duha. Igram solo top najviše (s Ireliom,ww,jax,malph [offtank ugl]). Imam 1200 elo-ja +/-
Xfire: slavek9 
lol: exslavek 
eu/w 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivica91 kaže...

Ja potičem mržnju? Ja nemam ništa s tobom. Just sayin'

<3

B1tch please!;)
15 godina
neaktivan
mostwantedslavek kaže...

Bok dečki. Nov sam ovdje, frend mi je preporučio da tu tražim tim. Nisam najbolji na svijetu, niti nikakav bahati klinac. Normalan igrač, koji teži nečemu višem od *ebenog (pardon na izrazu) solo q jer su tamo njubare. Igro sam cod4 ozbiljno, išo po lanovima i to. Natjecateljskog sam duha. Igram solo top najviše (s Ireliom,ww,jax,malph [offtank ugl]). Imam 1200 elo-ja +/-
Xfire: slavek9 
lol: exslavek 
eu/w 

Dobro došao i sretno :))

B1tch please!;)
12 godina
neaktivan
Karikuri kaže...

Trazi se  jungler za Cro4LoL pm me ingame za vise informacija (Ginoki)

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Predobra stranica za counterpick i jos toga! http://www.championselect.net/ 

LoL East: SicKnoT8

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Old but still good.

Btw mrzim tu stranicu onda kad mi low ello loware seru kao da ce me counterat bla bla bla.. jer tamo piše na zadnjih votovima da champ x countera champa a, pa ce me reportat lol.

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
15 godina
neaktivan
null kaže...

FrostBlade Irelia od sutra na sale-u, to sam čekao *.*

Evil plan  1.0

1.Skin FrostBlade koji sam kupio prije 1 mjesec refundati

2.Za rp koji sam dobio od refunda kupiti opet taj skin na popustu i od Ashe sto je takoder na popustu

Muahahhahahahaha {#}

LoL-scarface797(EU-West)
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
null kaže...

Evil plan  1.0

2.Za rp koji sam dobio od refunda kupiti opet taj skin na popustu i od Ashe sto je takoder na popustu

Muahahhahahahaha {#}

Lol ^^

B1tch please!;)
13 godina
League Of Legends

Nedavno digao 30lvl Odigro 6 gameova 3W:3L 

Nisam neki pro sta se i moze zakljucit iz toga sta sam tek digao 30lvl haha

Uglavnom neda mi se igrati solo stalno pa ako ima neko tko bi igrao duo ili da imamo cijeli team nek se javi

Igram Solo, Jungle, Off tank, AD carry

EU NE: Kfranko

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

vec vidim synergy izmedu Gravesa i Nami u bot laneu

EUNE: kocunar

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Dobra večer ,evo mene zanima par pitanja poa bih molio da mi netko odgovori..

1) Kada udem u eur. uniju  ocemo li moci preko mobitela slati novce za rp? takode i pay safe card?

2) frend mi je maloljetan i ima neku karticu preko koje kupuje rp? pa je li može netko reci više o tome kako dobiti karticu ,i kako placati..

3) jeli je ona njihovo stranica za visa,mastercard... jeli to siguran način uplačivanja?

hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
Super flaeryy kaže...

1) Kada udem u eur. uniju  ocemo li moci preko mobitela slati novce za rp? takode i pay safe card?

2) frend mi je maloljetan i ima neku karticu preko koje kupuje rp? pa je li može netko reci više o tome kako dobiti karticu ,i kako placati..

3) jeli je ona njihovo stranica za visa,mastercard... jeli to siguran način uplačivanja?

hvala!

Samo treba otici u banku i kupiti prepaid karticu s odredenom kolicinom novca na njoj  i sve ostalo je lagano.

12 godina
protjeran
Super flaeryy kaže...

hvala!

1. neznam

2.pitaj njega {#}

3. siguran je

16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
null kaže...

Evil plan  1.0

Muahahhahahahaha {#}

To sam ja uradio za fizza i katu skin kad su bili na sale, refundao fizza za 975 RP i refund ga xd

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Mijenjam svoj MOP wow acc za neki LoL acc ako netko želi..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

hvala!

1. A ko zna, al ne ovisi to o EU.

2. Ja dok sam imo 16 godina otiso sam sa starom u hypo banku i tam mi je ona potpisala za karticu i od tad ju još dan danas koristim za kupovanje na netu bez problema. Plačaš da uđeš u banku i uplatis,netrebas znati nit pin kartice ko ja :D

3. Je siguran je, ništa ti se neće dogodit

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 21:57 (death_zombi).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice