League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.449.353
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...
guls kaže...

Ja isto mislim da je Šeks retardiran, al đubre ima puno više znanja od mene :)

Slušaj, svako ima svoje mišljenje, meni je košarka najdraži sport, tebi fudbal, ajde dosta sad.

Nogomet je najjednostavniji za shvatiti i zato je najpopularniji, isto tako možeš povući paralelu kod MOBA igara- LoL je najigraniji i najgledaniji(?) jer je najjednostavniji.

P.S. Ovo najgledaniji je pod upitnikom jer je DoTA 2 International imao 500k ljudi na streamu, nzm kolko je LoL imao najviše do sada na nekom turniru.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina

Očito ništa od shvaćanja šale ovdje, nevermind, narast ćeš.

Fuck me I'm famous.
15 godina
scarface797 kaže...
slimyyy kaže...

ogavno japanske crtane {#}

You are dead bitch {#}

1.To je anime

2.Upravu si bolje je gledati kako 22 covjeka trce za jednom loptom i na kraju se potuci i demolirati grad zato sto je tvoj tim izubio

3.Jos je bolji sto takvi ne gledaju anime,mislim ko bi od vas i ocekivao da ga uopce razumijete

4.Nemozes uzivati u premadeu ako je u tome istome Haris

Ontopic:nerfati ce sljedece iteme:Frozen heart i Last whisper ili ce nesto uraditi sa kombinacijom PD+IE+LW

@Tkalle pogledaj poslije toga One Piece ^^

@pandza94 ako ces uzimati BC onda samo u early gameu ako ga do tada nisi uzeo kasnije radije uzmi LW

Gledajte od 0:35 {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 14:04 (hari85).
14 godina

To mozes rec za svaki sport,ja osobno vise volim kosarku ali isto mozes rec gle 10 igrača se ubija da bi ubacila loptu kroz obruč ali sport volimo baš zato što je zabavan jer te opusti pshički... btw koji vam je rekord sa farmanjem :D. Ja sam danas sa mordeom valjda najlakšim champom koji ko da je napravljen za farmanjem imo 400 creppova u 38 min :)

15 godina
scarface797 kaže...
1.To je anime

2.Upravu si bolje je gledati kako 22 covjeka trce za jednom loptom i na kraju se potuci i demolirati grad zato sto je tvoj tim izubio

4.Nemozes uzivati u premadeu ako je u tome istome Haris

1. To je smece.

2. To nije istina! Mi se tucemo i demoliramo gradove i kad Dinamo gubi i kad pobjeduje, sve ovisi o protivnickim navijacima {#}

4. *So much win* slikica.

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Nis novo :D malo nerfova champioma igranih ma gamescomu , tsm.evo se raspao a TSM je je bia prvi na NA turniru (pax? Se tak zove?)

u temi nis novo :D svi se zale na elo, njubove,leavere itd a haris je i dalje mucko trolersko dzubre ( :* harise haha)

Slimi ne voli anime , a scar misli da je nogomet los ( totally se slazem xP )

A ja kuvam kafu sad pa ak je netko u cepinu nek naleti jer kuvam vraski dobru kavu :D ( falite me usta moja haha al srlsy da igram lol tak dobro ka sto kavu kuvam di bi mi bio kraj xD)

Ej kako bi mi dobro dosla kava sada profesorica me zivcira,dok ja skacem po ucionici sa mobom pokysavajuci ukvatiti wifi signal

LoL-scarface797(EU-West)
13 godina
protjeran
scarface797 kaže...
Keiichi kaže...
Nis novo :D malo nerfova champioma igranih ma gamescomu , tsm.evo se raspao a TSM je je bia prvi na NA turniru (pax? Se tak zove?)

u temi nis novo :D svi se zale na elo, njubove,leavere itd a haris je i dalje mucko trolersko dzubre ( :* harise haha)

Slimi ne voli anime , a scar misli da je nogomet los ( totally se slazem xP )

A ja kuvam kafu sad pa ak je netko u cepinu nek naleti jer kuvam vraski dobru kavu :D ( falite me usta moja haha al srlsy da igram lol tak dobro ka sto kavu kuvam di bi mi bio kraj xD)

Ej kako bi mi dobro dosla kava sada profesorica me zivcira,dok ja skacem po ucionici sa mobom pokysavajuci ukvatiti wifi signal

Da sam ti profesor zalijepio bi ti šamarčinu makar otkaz dobio, a mobitel bi odletio van iz učionice u vječnu potragu za signalom.

Imam problema s igrom, poslije zadnjeg patcha često se crasha, reinstalirao igru i sve je up to date, al problem i dalje stoji, a na njihovom forumu nem,.a ničeg korisnog za moj problem.

Jel itko proživljava iste probleme?

Ubija me u pojam, dok igram po par puta moram ponovo ulaziti, i na kraju ispada da mi je tim stalno s igračem manje.

www.betsandtips.blogspot.com
13 godina
League Of Legends

Odigrao sam prvu ranked, nitko nije komunicirao ništa u igri, tjerao ljude i davao savjete i tek tada uspjeli pobijediti. Supportao sam s Blitzom, završio 12/8/16 ...

igrali

Blitzcrank

Pantheon

Master Yi

Ashe

Ziggs

vs.

LeBlanc

Shen

Volibear

Nunu

Lee Sin

...ružno reći, ali glupani bez ikakve komunikacije...da nisam igrao pametno i carryao ekipu bi izgubili :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@ ovog od malo gore xD

a meni ti se crasha isto.. udjem u igru i samo vidim 2 enemy playera. cesto su to 2 prva . ako probam reconectat dodje mi do 100% i nakon par sec mi izbaci bug splat. ako netko zna zkj nek mi plz helpa jer riot sucka i nece nist odg. ;)

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Da sam ti profesor zalijepio bi ti šamarčinu makar otkaz dobio, a mobitel bi odletio van iz učionice u vječnu potragu za signalom.

U mad?Za tvoju informaciju ovo je bio prvi dan a i profesorica je rekla da mozemo raditi sta zelimo tako da calm the fuck down

LoL-scarface797(EU-West)
16 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Imam problema s igrom, poslije zadnjeg patcha često se crasha, reinstalirao igru i sve je up to date, al problem i dalje stoji, a na njihovom forumu nem,.a ničeg korisnog za moj problem.

Jel itko proživljava iste probleme?

Ubija me u pojam, dok igram po par puta moram ponovo ulaziti, i na kraju ispada da mi je tim stalno s igračem manje.

Imo mi je jedan frend sličan problem,instalirao je novu verziju flash playera i sve je natrag dobro radilo,možeš probat,možda pomogne

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 19:56 (death_zombi).
14 godina
scarface797 kaže...
Doxy_CRO kaže...

U mad?Za tvoju informaciju ovo je bio prvi dan a i profesorica je rekla da mozemo raditi sta zelimo tako da calm the fuck down

Meeh, nije ti slika baš uspjela zato što si je postao zbog rage-a.

steam:hcplankton
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ako je ko za game, neka doda Pomet ( west )

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Je netko za ranked? Igram na EUNE, makar me vjerojatno do četvrtka navečer ili petka neće biti online...

Trenutačno sam na 1319, odigrao asm samo 3 partije i sve 3 winao

Blitzcrank - 12/8/26

Katarina - 12/6/14

Lux - 19/4/8

U zadnjoj krenuli s 0-4, pa je odmah naš Nunu htio rage leavati, ali kako većina gejmova završi izgubljeno baš zbog chata itd., nagovorio ga da ostane, i nakraju pwnali :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 0:07 (X-Plosiv).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

S ovim noob sam igrao protiv botova da vidim kakav je Blitz jer sam ga tek kupio. Ostatak tima je previše pushao tako da nisam stigao ništa vidjeti kakav je Blitz. Ugl igrao je Rengara i jungler će bit i frajer se samo farmao, 0 gankova ništa... ok igrali smo protiv botova ali kako će naučiti junglat ako to ne radi nikad kako treba. Ugl. frajer me sprda da sam noob jer sam umjesto Ashe hookao miniona i pogledam mu profil i vidim rune  {#} mislim da su to najgore utrošeni IP-ovi ikada

http://www.lolking.net/summoner/eune/28649941#runes

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Koliko jedna partija uzima MB, uzeo sam net na usb-u, pa imam ograničenje.

Layla, you've got me on my knees.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

Koliko jedna partija uzima MB, uzeo sam net na usb-u, pa imam ograničenje.

Mnogo, nemoj.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina

Mislim oko 25-35mb, do 50mb.

14 godina

Probo sam ovu Vayne daleko najteži ad carry kojeg sam do sad igrao. Ako se ne znas jako dobro postavljat nikad ju nemoj uzet,treba puno vremena da se usavrši ali ako se uspiješ s njom dobro postavit bit ce triple najmanje

14 godina
League Of Legends

Evo sad sam igrao partiju od 43 min. Uzelo mi je 27MB i 2MB uploada. Strah me bilo da će više biti, al ovo je sasvim ok, pa evo sad za studente sa netom na sticku, može se komptno ubaciti koja partija da se ne premaši promet.

0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Kakav ti je bio ping na 3g sticku?

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
guls kaže...

Kakav ti je bio ping na 3g sticku?

Ne bi me čudilo da je bilo 200-250.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
League Of Legends

Ma nije toliki. Najmanji 70, najviši 130.Na laptopu mi je jako teško igrat, puno mi je lakše doma na PC-u. A i ovo ću igrati 2-3 puta tjedno malo da si glavu razbistrim, ko će stić sve to...

0 0 hvala 1
15 godina
League Of Legends
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

dal se može izbrisati acc

ako da kak

0 0 hvala 0
16 godina
IvanKovacic kaže...

dal se može izbrisati acc

ako da kak

Kolko znam, ne. Ali pitaj kod supporta možda ti oni mogu izbrisati acc. 

17 godina

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ima ko iskustva sa onim jednokratnim karticama da kupim RP sad kad je malo bonus?

ono odes u banku das 100 kn dobis karticu sa tih 100 kn i prek toga kupis rp

moze neko objasnit, koja banka, kako to, koja kartica itd?

League of Legends EU West: Dmanz
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Kupujem novog mida.Help.

26 Ahri
5 Twisted Fate
LoL EUW:Party Guy

0 0 hvala 0
14 godina
PentA_KiLL kaže...

Kupujem novog mida.Help.

Obadvoje ? Ako imaš za Ahri treba ti još 6/7 gameova za tf-a

steam:hcplankton
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice