League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.449.037
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Galion96 kaže...

Razmisljao sam da kupi xin-a

Još jedno pitanje je li bolje ici full ad ap ili penetration rune.

za AD:

9x ad crvene

9x armor zute

4x flat mres plave

5x mres per lvl plave

3x flat ad quints

za AP

9x mpen crvene

9x armor/mana regen/hp per lvl (ovisi o tebi)

4x flat mres plave

5x mres per lvl plave

3x flat ap quints

EUW. KaiseRxy
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 14:33 (xKaiseRx).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

I tako se ja jedno jutro probudim i napravim smurf na westu jer po pričanjima vas komrada west je raj za east.Prvu partiju smo normalno odigrali i onda je krenulo od mojih 5 partija 3 trolla tj. 4 ako brojim 2 u jednoj partiji i bio proklet taj smurf i west.Na eastu od 400 gameova 1 troll.Tako da kada kažete da je west raj za east pročitajte ovu poruku ponovo.

west west
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 14:57 (Toddili).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Toddili kaže...

I tako se ja jedno jutro probudim i napravim smurf na westu jer po pričanjima vas komrada west je raj za east.Prvu partiju smo normalno odigrali i onda je krenulo od mojih 5 partija 3 trolla tj. 4 ako brojim 2 u jednoj partiji i bio proklet taj smurf i west.Na eastu od 400 gameova 1 troll.Tako da kada kažete da je west raj za east pročitajte ovu poruku ponovo.

Nama se west sviđa vise od easta pa zato tamo i igramo, ako ti je bolje igrat na eastu tamo igraj

Nemoj ponovno pocinjat rat

EUW. KaiseRxy
15 godina
neaktivan
xXxBartmanxXx kaže...

Kog da uzmem?

Toplo preporučujem Morde-a. Kupio sam ga prije 2 tjedna i dosada igram samo s njim. Frajer je genijalan, od slabog starta u lejnu do unkillable machine u teamfightovima. Jedino još nisam siguran koji quints da uzmem Spell Vamp ili flat AP?

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
15 godina
neaktivan
entertainer kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

Kog da uzmem?

Toplo preporučujem Morde-a. Kupio sam ga prije 2 tjedna i dosada igram samo s njim. Frajer je genijalan, od slabog starta u lejnu do unkillable machine u teamfightovima. Jedino još nisam siguran koji quints da uzmem Spell Vamp ili flat AP?

Mene ovako dosta dobro ide sa njim na midu,mozda mozes ubaciti jos jedan hp quint umjesto jednoga ap.Nisam siguran za te spell vamp rune nisam ih nikada probao,ak ih imas porobaj jedan game ih njih(ako ih uzmes ja mislim da ih onda trebas kombinirati sa spell vamp masteries).

LoL-scarface797(EU-West)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Oce se neko mjenjat za accounte? ja imam lvl 30 acc na westu al mi treba na eastu acc.P.S. imam skin za fiddla

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
entertainer kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

Kog da uzmem?

Mene ovako dosta dobro ide sa njim na midu,mozda mozes ubaciti jos jedan hp quint umjesto jednoga ap.Nisam siguran za te spell vamp rune nisam ih nikada probao,ak ih imas porobaj jedan game ih njih(ako ih uzmes ja mislim da ih onda trebas kombinirati sa spell vamp masteries).

hmm vidiš, mogao bih si napraviti jedan defensive rune page za njega... za sada sam korisitio magic pen marks, hp/lvl seals, ap/lvl glyphs i flat ap quints. moram još vidjeti kakve su te spell vamp quints, i da naravno da bi ih kombinirao sa masteriesima. Eh da još jedno pitanje jel se isplati na mordeu uzimati rylais? u zadnjih par mečeva sam ga zamijenjivao sa DFG i imam osjećaj da se bolje spaja sa njegovim spellovima nego rylais(ionako ti netreba slow ako ćeš 1 shot nekoga) a stackanje hp-a(osim warmoga kao 1 defenzivnog itema) na njemu mi se ne čini baš najbolje.

15 godina
neaktivan
entertainer kaže...
scarface797 kaže...
entertainer kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

Kog da uzmem?

hmm vidiš, mogao bih si napraviti jedan defensive rune page za njega... za sada sam korisitio magic pen marks, hp/lvl seals, ap/lvl glyphs i flat ap quints. moram još vidjeti kakve su te spell vamp quints, i da naravno da bi ih kombinirao sa masteriesima. Eh da još jedno pitanje jel se isplati na mordeu uzimati rylais? u zadnjih par mečeva sam ga zamijenjivao sa DFG i imam osjećaj da se bolje spaja sa njegovim spellovima nego rylais(ionako ti netreba slow ako ćeš 1 shot nekoga) a stackanje hp-a(osim warmoga kao 1 defenzivnog itema) na njemu mi se ne čini baš najbolje.

To sa runama isprobaj pa vidi sta ti bolje odgovara,sto se tice rylais i ja sve cesce vidim da ga gotvo niko ne uzima,ali meni je jednostavno prekorsitan na mordeu pogotovo zbog toga sto nema nikakvoga gap closera ili skillova sa kojima moze lako pobjeci.I ovdje probaj pa vidi sta ti odgovara,ja jos uvijek namjerava koristi na njemu rylais,nekako mi je bez njega presquishy.

LoL-scarface797(EU-West)
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
entertainer kaže...
scarface797 kaže...
entertainer kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

Kog da uzmem?

To sa runama isprobaj pa vidi sta ti bolje odgovara,sto se tice rylais i ja sve cesce vidim da ga gotvo niko ne uzima,ali meni je jednostavno prekorsitan na mordeu pogotovo zbog toga sto nema nikakvoga gap closera ili skillova sa kojima moze lako pobjeci.I ovdje probaj pa vidi sta ti odgovara,ja jos uvijek namjerava koristi na njemu rylais,nekako mi je bez njega presquishy.

Meni se čini da je od Rylaisa jedino koristan passive(slow) jer morde nema nikakvog slowa, a inače item sam po sebi je preskup, a defensive statove ionako dobiješ u itemima koje možeš kupiti tipa abyssal, zhonya, lich bane, guardian, warmog, qss.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav ekipa ! 

Igram na EU east serveru već duže vrijeme, imam tamo free transfer na west, ali ne mogu ga iskoristiti jer imam team na eastu s kojim sudjelujem u go4lol i cro4lol. Trebao bi account na EU westu kako bi mogao s prijateljm igrat duo que, naravno levelanje accounta na lvl 30 jako dugo traje, pa sam vas htio pitati ima li netko lvl 30 account na EU west serveru koji više ne koristi da mi ga donira ili čak na EU east, tada bi mogao prebaciti svoj na west, a ovdje koristiti taj. A ako ne, morat ću se pomučiti pa levelati account od nule xD
Hvala. 

0 0 hvala 0
14 godina
Jurs kaže...

Pozdrav ekipa ! 

Igram na EU east serveru već duže vrijeme, imam tamo free transfer na west, ali ne mogu ga iskoristiti jer imam team na eastu s kojim sudjelujem u go4lol i cro4lol. Trebao bi account na EU westu kako bi mogao s prijateljm igrat duo que, naravno levelanje accounta na lvl 30 jako dugo traje, pa sam vas htio pitati ima li netko lvl 30 account na EU west serveru koji više ne koristi da mi ga donira ili čak na EU east, tada bi mogao prebaciti svoj na west, a ovdje koristiti taj. A ako ne, morat ću se pomučiti pa levelati account od nule xD
Hvala. 

pomuči se :D

LoL EUW: Pomahn1taly
16 godina
League Of Legends
Jel zna netko jel postoji neki program koji mi može reći kolko sam sati proveo za LoL-om?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Anketa jedna

9 Draven
25 Varus
[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sveupitni kaže...
Jel zna netko jel postoji neki program koji mi može reći kolko sam sati proveo za LoL-om?

ne

15 godina
ProTeinZ kaže...
sveupitni kaže...

DA

xfire

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
14 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

Xfire ako si od kad si poceo igrat online na xf-u.. kao sto sam ja ;)

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
14 godina
null kaže...
ProTeinZ kaže...
sveupitni kaže...

NE

xfire

sa razlogom sam reko NE, pitao je koliko je proveo, a ne kako mogu pocet skupljat sate LoL-a

13 godina
Tkalle kaže...
sveupitni kaže...

Xfire ako si od kad si poceo igrat online na xf-u.. kao sto sam ja ;)

Kolko imas h i kolko winova? :)

LOL EU Nordic and East: InvisoO
14 godina
neaktivan
League Of Legends

evo poceo bih tek sada igrati LOL..di da napravim acc, na west-u ili eastu-u? koji lik da uzmem na pocetku i na sta da obratim paznju? :) zelim se registrirati, i pise mi da se acc uspjesno napravio a ne dode mi mail, nekuzim

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 21:37 (strbi).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
strbi kaže...

evo poceo bih tek sada igrati LOL..di da napravim acc, na west-u ili eastu-u? koji lik da uzmem na pocetku i na sta da obratim paznju? :) zelim se registrirati, i pise mi da se acc uspjesno napravio a ne dode mi mail, nekuzim

igraj na westu...igraj tutoriale i sve ces shvatit, ne treba ti doc email kad se regas, doc ce ti tek ako zaboravis username or password... :)

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kupio Ireliu i evo odma prvi game 19-6 :) Odlična je!

Now you see me, now you don't :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Koga kupiti za top:

10 Wukong
2 Volibear
13 Darius
1 Sejuani
0 Skarner

0 0 hvala 0
14 godina

Darius, ali imaš puno boljih izbora. Nije valjda da imaš sve ostale top champione kad si suzio izbor na tih 5 :D.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

kojeg championa da igram na pocetku? level 1

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
strbi kaže...

aniviu 

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
15 godina
Cerina15 kaže...
strbi kaže...

aniviu 

Nadam se da je to bila šala {#}

Shazbot !
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Cerina15 kaže...
strbi kaže...

aniviu 

Nadam se da je to bila šala {#}

aniviu niti nemogu...imam ih negdje 10 koji su free to play

14 godina

Jok, lik je bio full ozbiljan.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
13 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
strbi kaže...

aniviu 

anivia dobiva nerf 100% za patch ili dva , previse fanboy-a igra u zadnje vrime , i na turniru su poceli drugi igraci igrat je 

EU West: slimyyy
13 godina
neaktivan
Keops kaže...

Darius, ali imaš puno boljih izbora. Nije valjda da imaš sve ostale top champione kad si suzio izbor na tih 5 :D.

Ma nemam, ali suzio sam izbor na ovih 5. Moga san još jedino Fioru dodati.

Volibear mi je odličan, iman 3-0 omjer na rankedu još dok je bio free. Dariusa san isproba na normal pa san napravio totalni pokolj u nekoliko partija, samo je problem što ga sad svi banaju na rankedu. Sejuani, Wukong i Skarner san odigra nekoliko partija i nekako mi se najbolji čini Wukong od njih troje...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice