Kompjuter zaledi dok igram!

poruka: 14
|
čitano: 3.594
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pisao sam u raznim već otvorenim temama, na ovu temu, ali niko se nije javljao pa sam odlučio da otvorim novu!

Znači kada igram minecraft, resident evil 5, i bilo koju flash igricu, ili 3d igricu na netu kompjuter se zaledi nakon 10 minuta igranja, nekad više, nekad manje! 

Neznam da li je do napajanja, ali ako je itko imao sličan problem, ili zna rješenje mog problema nek se slobodno izjasni...zna li itko kakav je problem!

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Prije zbog zagrijavanja.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

ne nije do toga, pratio sam temperature

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja bi reko bi da je softverski problem, točnije driver od grafičke...probaj deinstalirat sa revom i onda instalirat najnovije

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Kompjuter zaledi dok igram!
Krešo91 kaže...

ja bi reko bi da je softverski problem, točnije driver od grafičke...probaj deinstalirat sa revom i onda instalirat najnovije

Probat ću sutra pa vam javim rezultate :)

harry
17 godina

Do napajanja nije. Problemi s napajanjem očituju se kao gašenje, restarti ili nemogućnost bootanja.

Na tvom mjestu ja bih provjerio memoriju (RAM) recimo putem memtest86+.

Moj youtube kanal: http://www.youtube.com/user/marijanovic191x7?feature=mhee
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Upalio sam minecraft i uključio task manager, i jeo je mmemoriju ko išta! Stavio sam prioritet ispod normale i ''Set Affinity'' da koristi samo jednu jezgru i radio je normalno! Mada nije bilo 300fps-a ko što bude :P Tako, da mislim da je do memorije...

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Izbrisao stari, instalirao novi i ništa! Sljedeći korak je memorija odnosno mjenjanje memorije :P

harry
15 godina
neaktivan

Promjenio ram i radi perfektno! Hvala svima koji su pokušali pomoći! :)

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
191x7 kaže...

Do napajanja nije. Problemi s napajanjem očituju se kao gašenje, restarti ili nemogućnost bootanja.

nije istina...imao sam problem sa napajnjem kad nije moglo isporucit dovoljno snage pa se freeza komp pri ikakvom vecem opterecenju...kad sam ga prominia nije bilo problema...tako da i to moze bit uzrok...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
15 godina
protjeran

Nije to nap'ajanje baš capabilno držati HD 4890...+klokani Q6600 ipak ja msm da je obo u pitanju jer ako su temp proca i grafičke u redu do napajanja je 100% 

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
protjeran
zoharbizo kaže...
191x7 kaže...

nije istina...imao sam problem sa napajnjem kad nije moglo isporucit dovoljno snage pa se freeza komp pri ikakvom vecem opterecenju...kad sam ga prominia nije bilo problema...tako da i to moze bit uzrok...

Teško,

napajanje ili radi ili ne ,switching psu prima informacije od matične ploče i ako koja voltaža ili bilo šta nije u specifikacijama matična iskljući napajanje.

14 godina
Špiro kaže...
zoharbizo kaže...
191x7 kaže...

Teško,

napajanje ili radi ili ne ,switching psu prima informacije od matične ploče i ako koja voltaža ili bilo šta nije u specifikacijama matična iskljući napajanje.

pa nisan lud...freza mi se komp dok napajanje nisan prominia..al je toliki problem posudi napajanje pa vidit jeli do njega...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
15 godina
Krešo91 kaže...

Kad god sam imao tih problema nikad ali nikad nije bio softverski problem.

Riknulo napajanje,drugi put ploča,disk...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice