Komentar na bug forum zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 723
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Komentar na bug forum

Stvarno nista mi niste pomogli jako ste neljubazni i samo gledate kako bi isprdali. Vecinu tema koje sam postavio nisu meni licno trebale jer se nebavim time vec za prijatelje jako ste losi umjesto da objasnite da se nesto nemoze vi se odma izrugujete. katastrofa

otrov

0 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
Komentar na bug forum

Jarane šta si tako neurozan? Tražio si cheateve za irgu i čudiš zašto te ekipa trolla...Namoči krpu i par puta se po čelu udri pa se javi tu. Pozz!

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 23:39 (Dr.Feel).

3 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Komentar na bug forum

stvar je u tome da meni to nista uopce ni netreba to me ljudi smaraju i ja onda postavim temu da ih nekako rjesim i dam im da prate odgovore bas me briga ako im moze pomoc neka pomogne ali nevrjedi umjesto da se objasni normalno ako imam ima a ako ne nema i gotovo a ne isprdavat to nisam jos nigdje dozivio svarno nije to stos

otrov
16 godina
Komentar na bug forum

Nemas sto na sluzbenim forumima raspravljat o kradji. Piratski sadrzaj je ukraden sadrzaju u svakom tumacenju zakona, i distribucija takvog sadrzaja je krivicno djelo. Ne mozes ocekivat na ovom forumu raspravljat o tome, mozes jedino ocekivat ban i slicno. Sprdanje ljudi je  u biti najmanje sto ti se moze desit.

Imas tu pravila objasnjena da se nece tolerirat ikakva razmjena keyeva, crackova, lokacije istih i slicno.

Bilo koje drugo pitanje o igri vjerojatno mozes postavit, i uvjeren sam da ce ti barem netko odgovorit.

Moj PC  
4 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice