Koju igru?

poruka: 14
|
čitano: 2.945
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koju igru?

el znate neku dobru igru poput call of duty ili neku kao need for speed ili flatout?

ali da redi na ovoj konfiguraciji:

Procesor:AMD Sempron 2400+ 1,7GHz

Grafička:ATi Radeon ASUS A9550 128mb

RAM:1GB

HD:40GB

Monitor:SAMSUNG  SyncMaster 940NW 19" 1440x900

ali da nebude sada neka ruzna grafika.

mp14
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 19:49 (lamborghini murcelago lp640).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koju igru?

a moj pajdo.....zemi se nfs underground i tuci...ili cod2  al ja mislim da ti je proc preslab,...

Odi na google i upiši SEARCH...:)
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 19:50 (El Maniachi).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koju igru?
El Maniachi kaže...

a moj pajdo.....zemi se nfs underground i tuci...ili cod2  al ja mislim da ti je proc preslab,...

cod2 igram na max i preso sam ga nfs underground mi dosadan (nema policije ni razbijanja).Radi mi cod4 na medium sa rezolucijom 800x600
mp14
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 19:52 (lamborghini murcelago lp640).
16 godina
neaktivan

Probaj Tracmaniu Sunrise ili United napravis si cestu koju hoces isa autom kojim hoces ivozi do mile volje

16 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Probaj Tracmaniu Sunrise ili United napravis si cestu koju hoces isa autom kojim hoces ivozi do mile volje

to sam si bas jucer nabavio
mp14
16 godina
neaktivan

Ako volis razbijanja u Tracmaniji napravi cestu u stunts odjeljku i siguran sam da ce ti biti zabavno.

16 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Ako volis razbijanja u Tracmaniji napravi cestu u stunts odjeljku i siguran sam da ce ti biti zabavno.

Zabavno je isprobavo sam vec ali mi dosadi igrati cijeli dan isto.
mp14
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 20:08 (lamborghini murcelago lp640).
16 godina
odjavljen
Koju igru?

Najbolje igre koje sam ja igrao su:GTA San Andreas i Crazy Racing Cars i Free Realms pa probaj sebi te instalirati jer ja nemam nikakve pučačine.

Arijel

0 0 hvala 0
17 godina
Koju igru?

Igraj GTA San Andreas.

Ja sam ga se naigral i to pošteno na sličnoj konfiguraciji ko tvoja, s malo boljim procom (Barton 2600+) ali sa 768MB rama, grafa također ko i tvoja (možda malo bolja), Gecube 9550xt 128MB.

Od pucnjavi igraj Brothers in Arms

Ak se još nekaj sjetim bum napisal, moram pogledati u bilježnicuNamigiva

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
žiža98 kaže...

Najbolje igre koje sam ja igrao su:GTA San Andreas i Crazy Racing Cars i Free Realms pa probaj sebi te instalirati jer ja nemam nikakve pučačine.

san andreas sam preso 2 puta ovaj crazy racing cars nemogu naci video da vidim kaka je igra a ovaj free realms mi se cini previse djetinjasto onako za malu djecu,ipak hvala na prijedlozima.
Brothers in arms mi se nesvida igro sam jedan dio mislim nesto brothers in arms road to hill 30.
mp14
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 20:19 (lamborghini murcelago lp640).
17 godina
Koju igru?

Ako hoćeš NFS, Carbon i Most Wanted će raditi bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Od pucacina probaj Legend

17 godina
neaktivan
Koju igru?

Ima dosta dobrih igara koje bi ti mogao preporučit ali neznam bil ti radile. evo ovdje stranice kojom gledaš moš li pokrenut KLIK

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Koju igru?

Molim vas recite mi kako mogu instalirati igricu

Wandering Willows da se igra više od 60 minuta.
Arijel

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice