Kako u multiplayer?

poruka: 24
|
čitano: 2.541
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako u multiplayer?

Imam laptop i zelio bih otici kod frenda igrat multiplayer igrica, on takojder ima laptop.

Zanima me koje su mogucnosti za povezivanje?

Iako znam da se u takvim situacijama koristi hub, on tvrdi da se takvo nesto moze napravit preko kabla od adsl-a (samo ih spojiti).

Ako nesto znaci, igra je "star trek legacy".

Znam, mogao sam to guglat, ali mislim da ce te mi vi pro to bolje objasnit.

Hvala!

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Kako u multiplayer?

Zar je moguce da nitko nema iskustva u tome!?

16 godina
passat kaže...

Imam laptop i zelio bih otici kod frenda igrat multiplayer igrica, on takojder ima laptop.

Zanima me koje su mogucnosti za povezivanje?

Iako znam da se u takvim situacijama koristi hub, on tvrdi da se takvo nesto moze napravit preko kabla od adsl-a (samo ih spojiti).

Ako nesto znaci, igra je "star trek legacy".

Znam, mogao sam to guglat, ali mislim da ce te mi vi pro to bolje objasnit.

Hvala!

Jel ima frend router?

16 godina
protjeran
Kako u multiplayer?

Ako igrate u istoj kuci, mozda LAN?

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako u multiplayer?

Pa sa crossoverom jednostavno spojit dva laptopa, samo uzet taj kabel od DSL-a (UTP kabel) i ubost u priključke za LAN

gotovo

:: I got you in my sight

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aceo kaže...

Pa sa crossoverom jednostavno spojit dva laptopa, samo uzet taj kabel od DSL-a (UTP kabel) i ubost u priključke za LAN

gotovo

To sam ja prije pokusavao dok sam imao i kompjuter, ali nisam uspio, samo sam spojio u gameu upisao ip adrese itd

ali opet nije moglo.

16 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...

Ako igrate u istoj kuci, mozda LAN?

Kako ga nastimat?

16 godina
neaktivan
Fre3man69 kaže...
Jel ima frend router?

Nema

16 godina
passat kaže...
Fre3man69 kaže...
Jel ima frend router?

Nema

Ima ADSL a nema router?

16 godina
neaktivan

Mislio sam ima li bezicni.

A ima modem/router

17 godina
neaktivan
passat kaže...
Aceo kaže...

gotovo

To sam ja prije pokusavao dok sam imao i kompjuter, ali nisam uspio, samo sam spojio u gameu upisao ip adrese itd

ali opet nije moglo.

e pa moraš IP adrese naštimati i izvan igre u Control panelu odnosno moraju se međusobno razlikovat

Control panel- Network connections - LAN (properties) - Internet protocol (propereties) - i onda za IP adresu piši 192.168.02 a nek ti kolega piše 192.168.01

:: I got you in my sight
16 godina
Aceo kaže...
passat kaže...
Aceo kaže...

gotovo

ali opet nije moglo.

e pa moraš IP adrese naštimati i izvan igre u Control panelu odnosno moraju se međusobno razlikovat

Control panel- Network connections - LAN (properties) - Internet protocol (propereties) - i onda za IP adresu piši 192.168.02 a nek ti kolega piše 192.168.01

Kakve su to ip adrese?

Router i oba kompa moraju bit u istom subnetu. Ako je default-gateway routera recimo 192.168.1.1, onda jedan komp moze imat ip 192.168.1.2 a drugi 192.168.1.3(posto je subnet maska 255.255.255.0).

16 godina
neaktivan
Kako u multiplayer?

Ma direktno skopcajte laptope sa crosover kablom, pokusajte prvo namjestanjem mreze iz control panela, nemjestite bez internet konekcije, pod "ostalo" oba laptopa, ako neide onda kucajte ip adrese, namjestite da jedan ima ulogu "servera", ovaj drugi se na njega konektuje i to je to

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nemojte zaboraviti staviti isti workgroup...
16 godina
neaktivan
Aceo kaže...
passat kaže...
Aceo kaže...

gotovo

ali opet nije moglo.

Mislim "da je to to". Velika vjerojatnost je da sam kod 1 pokusaja pogresno upisao ip-ove

16 godina
neaktivan
Kako u multiplayer?

ja bi igrao multiplayer cod 4 preko xfire-a sad me zanima jel to skida mb posto nemam flat ??

0 0 hvala 0
16 godina
Kako u multiplayer?

itekako skida

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mislim da skida 80 po satu.

16 godina
neaktivan
passat kaže...

Mislim da skida 80 po satu.

cega 80 mb po satu??

17 godina
odjavljen

Kakvih 80 mb? 20-30mb po satu max.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan

Uspjesno sam se spojio u lan, ali kad pingam jedan kaze da je sve u redu a kad pingam drugi pise mi request timed out. Bez obzira na to mogu u multiplayer ali samo ako se joinam sa onim koji ima ispravan ping..

Zna li itko koji je razlog "odgovora" request timed out?

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 12:03 (passat).
17 godina
neaktivan
Neka iskljuci firewall cesto on zna zadavati probleme, pa probajte....
16 godina
neaktivan

Anyone??

16 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...
Neka iskljuci firewall cesto on zna zadavati probleme, pa probajte....

Jesam, na oba ali opet..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice