Just Cause 2

poruka: 1.011
|
čitano: 223.433
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Just Cause 2
patch123 kaže...
Looka kaže...

Pa pobij ih sve i gotova priča! Meni nikad nije bilo problema sa saveom u igri i gotovo! Ako kreneš misiju dovrši ju i točka Viče

očito je da igra ima problema sa saveom,to što ti nisi bio u takvoj situaciji ne znači da to ne postoji

zato ne postaj ako nemaš šta pametno reći

Pa gle, sa razlogom su stavili valjda save da te vrati na početak misije, nisu kilometarske misije pa da ćeš snimat svakih pola sata -.- Pa nisu tako dugačke da ih nemožeš preć u jednom komadu....

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
neaktivan
Looka kaže...

Pa gle, sa razlogom su stavili valjda save da te vrati na početak misije, nisu kilometarske misije pa da ćeš snimat svakih pola sata -.- Pa nisu tako dugačke da ih nemožeš preć u jednom komadu....

pa reci mi samo čemu služi ručni save ako te vraća na checkpoint ???

sve u redu,checkpoint mi snima igru na određenim djelovima misije

ali ako je već tu opcija da ručno snimam,onda ja očekujem da kad snimim da me vrati na istu poziciju gdje sam i snimio

igre koriste chechkpoint sistem odavno,ali ako je ovaj ručni save u return to castle wolfenstein 100x bolje rješen nego u igri koja je izašla desetljeće kasnije onda stvarno sramota za Just Cause 2.

Ako nisu mogli napraviti save sistem kako treba,nisu ga trebali ni uvoditi....

Ja kad snimim očekujem da me vrati na isto mjesto na kojem sam snimio igru a ne na chechkpoint

ako ti to ne možeš shvatiti šta ću ti ja

16 godina
Just Cause 2

Znači uvijek te vraća igra na onu početnu kuću?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Znači uvijek te vraća igra na onu početnu kuću?

ne nego usred misije me save vraća na chehkpoint a ne na ono mjesto gdje sam snimio

ne bi se ja toliko ni bunio da ja imam metaka,ali me uhvatio chekpoint u nezgodno vrijeme gdje nemam metaka a na mene ide helikopter

metaka imam toliko da jedva preuzmem helikopter,i to ga preuzmem 2 puta od 20 pokušaja,ako i toliko

uglavnom,imam malo metaka,da bi preuzeo helić moram ubiti sva 3 čovjeka koja stoje na heliću sa jako malo metaka

da stvar bude gora,gađaju i me sa zemlje tako da je stvarno zahebano

uspio sam nekako rješiti to i doći gotovo do kraja

tada sam snimio i mislio sam: ajde,najgore je prošlo,sad će već biti lakše

i mene umjesto da vrati na mjesto gdje sam napravio save,igra me vrati na checkpoint

nema smisla,jednostavno nema smisla....

15 godina
neaktivan
Just Cause 2

idem da cu instalirat igru ono pise error preforming inpage operation sta je to i kako rjesiti

luka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

Vidim da nitko ne piše o

.

Radi ga isti tim kao i za GTA SA.

0 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
M0by kaže...

Vidim da nitko ne piše o

.

zanimljivo, sam da još stave veće područje za mp zonu nego u SAMP-u

uskoro na sedmici...
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

Nakon instalacije igrice imam ovaj problem, sto da ucinim?

Imam windows 7 ultimate 32 bit!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

Nakon instalacije igrice imam ovaj problem, sto da ucinim?

http://yfrog.com/4pproblemsigricomj

Imam windows 7 ultimate 32 bit!

0 1 hvala 0
16 godina
Just Cause 2

Koju grafičku karticu imaš, jel podržava DirectX 10?

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
M0by kaže...

Vidim da nitko ne piše o

.

Ispravak.... ne radi ga isti tim kao GTA SA

GTA SA = Rockstar

SA-MP mod za GTA SA = Kye i njegov tim

JC2-MP mod za JC2 = Kye i njegov tim

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan
Just Cause 2

MORAM OVO JEDNOSTAVNO NAGLASIT.Svi igraći Just Causa 2 koji isto kao i ja misle da je ova igra preeeeeeeezakon  sigurno mozda znaju nacin kako da kada npr skupite za avion  gdje ga spremiti a da ne nestane.U mom slučaju ja pređem misiju kupim motor da se mogu odfurat kuci okrenem se  i vratim se natrag za 10 sekundi i motora nema

Hardverski duh.Ovo sam smislio dok sam kretao na spavanje...Why people must drink water and be water cooled because they brains are overclocked peole are much smarter then ccomputer because they OC
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IBM ROADRUNER kaže...

MORAM OVO JEDNOSTAVNO NAGLASIT.Svi igraći Just Causa 2 koji isto kao i ja misle da je ova igra preeeeeeeezakon  sigurno mozda znaju nacin kako da kada npr skupite za avion  gdje ga spremiti a da ne nestane.U mom slučaju ja pređem misiju kupim motor da se mogu odfurat kuci okrenem se  i vratim se natrag za 10 sekundi i motora nema

Nemožeš spremat vozila ja mislim...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
neaktivan

samo trebas pokrenut preko steambackup.exe i onda te nece ni CD key trazit, sry malo kasnim al isplati se, jos uvijek igram igru :)

15 godina
neaktivan
Just Cause 2

e a ima neko problem sa obrnutim komandama, milslim kad letim, tj. padam :D drzim W da idem naprijed i idem mi unaza, drzim S za natrag ide naprijed, skinul sam vec 3 cracka i sve isto?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kao da je teško skupiti novce

16 godina
00Neven kaže...

e a ima neko problem sa obrnutim komandama, milslim kad letim, tj. padam :D drzim W da idem naprijed i idem mi unaza, drzim S za natrag ide naprijed, skinul sam vec 3 cracka i sve isto?

Jel' misliš na to da kad pritisneš "W" avion ponire, a kas pritisneš "S" , avion krene prema gore, tj., penje se.

Ako je tako, to je normalno kod aviona, oni imaju obrnute komande. Naviknut' češ se. Smijeh

Tako je u svim zračnim simulacijama, kao i u stvarnom životu (kad povučeš avionsku palicu prema sebi, avion krene prema gore.

Tko visoko leti, štedi gorivo.
15 godina
neaktivan

ako ti tak smeta odi u opcije i promjeni kontrole

16 godina
Just Cause 2

Evo da i ja malo rezimiram ovu igru:

Igram je već 2 tjedna, ali je igram polako, dakle 2-3 puta tjedno po pola sata, iz razloga da je ne pređwm previse brzo, jer je igra ZAKON!!!

odavno nisam igrao bolju igru, toliko slobode da je to strašno a opet nešto te vuče da radiš misije iako to nemoraš xD

Inače najčešće vozim kroser , onaj avion sto mogu kupiti, i naravno kombinaciju kuke i padobrana.

Što se tiče oružja malo sam razočaran, jer ipak sam ih očekivao više, sad mi je idealna kombinacija dva pištolja i sniper.

Evo i nekoliko SS za kraj

Moja ocjena je 9/10

ps Jedva čekam MP

Limuzina, malo glumim bogataša xD Limuzina, malo glumim bogataša xD
Lijep pogled, i Lara Croft pljuce u rukama xD Lijep pogled, i Lara Croft pljuce u rukama xD
Nije lijepo visi na banderi, ali je korisno za špijuniranje Nije lijepo visi na banderi, ali je korisno za špijuniranje
Idealno mjesto za snajper, na ruci lokalne skulpture xD Idealno mjesto za snajper, na ruci lokalne skulpture xD
Jedna nočna Jedna nočna
Jedan jako brz brod, koji se nalazi kod prve kuće Jedan jako brz brod, koji se nalazi kod prve kuće
I naravno jedan jako dobar auto, malo me vuče na evolution I naravno jedan jako dobar auto, malo me vuče na evolution
www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Just Cause 2

Nije da sam bolestanan ali ja obozavam zakacit tipa za auta pa ga vuc po cesti ile jednostavno dignut s helicem u zrak auto pa ga ispusti a da cujete tek kako se cuje igra kada se igra na subwoferu

Hardverski duh.Ovo sam smislio dok sam kretao na spavanje...Why people must drink water and be water cooled because they brains are overclocked peole are much smarter then ccomputer because they OC
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Just Cause 2

ima li ode heavy drop

http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
IBM ROADRUNER kaže...

Nije da sam bolestanan ali ja obozavam zakacit tipa za auta pa ga vuc po cesti ile jednostavno dignut s helicem u zrak auto pa ga ispusti a da cujete tek kako se cuje igra kada se igra na subwoferu

Ili ih na pobijem, pa ih pokačim po zidovima xD

16 godina
Just Cause 2

Jeste li probali uzeti avion, u letu se približiti do drugog aviona, izaći van, kukom povezati svoj i drugi avion, ući natrag u svoj avion i skrenuti te na taj način sje***i putanju drugog aviona?

... ili pustiti da vas tako zakvačenog vuće za sobom.Smijeh

...ili zakvačiti čovjeka za avion i uzletjeti...Cool

Tko visoko leti, štedi gorivo.

0 0 hvala 0
16 godina
Shamrock kaže...

Jeste li probali uzeti avion, u letu se približiti do drugog aviona, izaći van, kukom povezati svoj i drugi avion, ući natrag u svoj avion i skrenuti te na taj način sje***i putanju drugog aviona?

... ili pustiti da vas tako zakvačenog vuće za sobom.Smijeh

...ili zakvačiti čovjeka za avion i uzletjeti...Cool

Ovo sa vezanjem čovjeka sam probao, a i sa dva aviona bas nisam (ali budem) xD

A ste probali zakaciti auto i vuči ga po zrakuCool

15 godina
neaktivan
Just Cause 2

blaženi dual hooking

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

gdje da nađem product code za tu igru (just cause 2)Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MiO 5 kaže...

gdje da nađem product code za tu igru (just cause 2)Hvala

očisto si skinuo piratsku verziju igre i krivo instaliraš.....

pri instalaciji te ne traži key (mene nije..)

jedini način da dobiješ key jest da kupiš igru

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 17:12 (patch123).
15 godina
Just Cause 2

mozeli mi neko reci kako se prelazi ona druga faza

kod onih kasina dodjem do oni bombi i nezzz sta dalje uvijek pise da nisam uradio

sta treba pretisnuti:)))))

tpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Just Cause 2

Igra je zakon, a kod ovakvih igara, kad pređeš misije, uvijek mi je najzabavnije istraživati područje, pogotovo ako je igra napravljena tako da imaš što za istraživati. JC2 je pun raznoraznih easter eggova.

Just Cause 2 easter eggovi, šifre, hintovi

Tu na linku nisu prave šifre već koordinate do nekih dobrih vozila, itema, lokacija i sličnog. Primjerice imate i upute kako doši do lost otoka, pa kako doći do njega da vas munje ne pogode itd.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Just Cause 2

Jučer navečer sam ju instalirao i pokrenuo benchmark-e na najvišim postavkama engine-a (reza 1680x1050, AAx4, AFx8) i 'average FPS' mi je između 24 (Dark Tower) i 36 (Desert 'nešto') što mi je sasvim ok.

Sada se samo nadam da ću nači vremena za odigrati malo misija - ipak bi prvo morao završiti Assassin's Creed 2 i DLC-ove za Dragon Age Namigiva

Toliko toga za odigrati a toliko malo vremena Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice