Još jedan COD 4 multyplayer problem...

poruka: 14
|
čitano: 3.386
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Igram cod4 preko xfire-a.sve bi bilo dobro da me iz igre ne izbaci svakih 2-3 minute s porukom "Kali Punkbuster banned player Kali (0 minutes)...Restriction: disallowed program/driver [80251]". Nakon toga opet se logiram u neki server i normalno radi dok neprođe 2-3 minute i onda opet kick iz igre...Jel netko zna o čem je problem? i usput probao sam s mijenjanjem key-a i opet isto.

Hvala

Tell me,is it slavery when you get what you want?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ja recimo uopce ne mogu igrati uz upaljen xfire, jesi probao ugasiti xfire?

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Još jedan COD 4 multyplayer problem...
SS_Kali kaže...

Igram cod4 preko xfire-a.sve bi bilo dobro da me iz igre ne izbaci svakih 2-3 minute s porukom "Kali Punkbuster banned player Kali (0 minutes)...Restriction: disallowed program/driver [80251]". Nakon toga opet se logiram u neki server i normalno radi dok neprođe 2-3 minute i onda opet kick iz igre...Jel netko zna o čem je problem? i usput probao sam s mijenjanjem key-a i opet isto.

Hvala

probaJ update-at punkbuster sa evenbalance.com, ako ne funkcijonira izgasi xfire uđi u cod 4 mp pritisni gumb za konzolu i upisi "/connect 85.190.14.187.2450" naravno ip od nekog servera za kojeg znas da ti radi
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
16 godina
neaktivan

update punk buster

evo ti tool za updatanje

http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1

i ako ti i dalje nebude radilo ako imas krekanu verziju probaj prominiti cd- key iako cisto sumnjam da je do toga

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Napravio sam update....ništa...pošto nemam original nemogu bez xfire igrat jer izbacuje poruku "cd-key in use"...mijenjo cd-key...ništa...

Tell me,is it slavery when you get what you want?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Meni COD4 MP ne radi na Visti. Ni na novom kompu ni na starom (ista greška). Updatao PB i stavio 1.6 i 1.7 patcheve i ne radi.

Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zadnjih 2 dana pb na svim serverima bana ip adrese pise warning server ip aderess banned
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
protjeran

Posto meni nije radio MP dok nisam po netu procackao, stavit cu ovdje neke stvari bitne za pokretanje MP-a:

-naravno, treba paziti da je igra patchana na 1.7, mislim da je najsigurnije instalirati na svjezu instalaciju patch 1.4 pa 1.6 pa 1.7

-ne smijete zaboraviti update punkbustera, i svakako provjerite ima li PB COD4 na svojoj listi igara

-xfire zna rusiti COD4 MP

-i ovo je meni bilo najbitnije - igra ima problem sa Realtek integriranim zvucnim karticama na maticnoj, stoga u Realtek audio mixeru(ko ima) i sound devices treba uciniti sljedece:

-disable front panel detection(treba staviti kvacicu)

-ubosti zvucnike ili slusalice u straznji audio out

-u playback devices(desni klik na ikonu realteka) na recording tabu desni klik i oznacite ''show disabled devices'',   pojaviti ce se par stvari,   treba enable-ati stereo mix 

-ako to ne upali, treba ukljuciti mikrofon u mic out , kazu neki da im je to pomoglo                                                                                                                              

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni cod4 mp radi nemam nikaki problema, a imam Vistu i imam Reltek zvučnu karticu...

@Kali: Tvoj cd-key je banan na tom serveru (pretežno ako je banan na jednom banan je i na ostalim) probaj promijenit cd-key i pogledaj da li ti je punkbuster ukljucen u options/mp options

Be NooB To Be Cool...
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 11:28 (skandalouz).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

felšate malo:

- poruka Dissalowed programs/ drivers se odnosi na uporabu cheatova i takvih stvari...., uguglaj ovaj broj što ti izbaci PB, dakle ono u zagradi ispred poruke, pa ćeš vidjeti       što te točno zeza.

- probaj i zamijeniti   CD key

EDIT: evo proguglo sam malo i našao na TEK9 forumu:

#9 Basically it's cause by a virus called kamsoft, that does infect every usb the motherboard etc.
I fixed it this way: infosecurityhub.blogspot.com/2008/09/kamsoft-
ckvoexe-malware-manual-removal.html

But before doing it, also try reformatting , checking PB is updated, correct drivers, updated directx, and looking for some specific files in your folder c/windows/system32 called Oreans32.sys.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 11:55 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
PsychoticBaklava kaže...

Posto meni nije radio MP dok nisam po netu procackao, stavit cu ovdje neke stvari bitne za pokretanje MP-a:

-naravno, treba paziti da je igra patchana na 1.7, mislim da je najsigurnije instalirati na svjezu instalaciju patch 1.4 pa 1.6 pa 1.7

-ne smijete zaboraviti update punkbustera, i svakako provjerite ima li PB COD4 na svojoj listi igara

-xfire zna rusiti COD4 MP

-i ovo je meni bilo najbitnije - igra ima problem sa Realtek integriranim zvucnim karticama na maticnoj, stoga u Realtek audio mixeru(ko ima) i sound devices treba uciniti sljedece:

-disable front panel detection(treba staviti kvacicu)

-ubosti zvucnike ili slusalice u straznji audio out

-u playback devices(desni klik na ikonu realteka) na recording tabu desni klik i oznacite ''show disabled devices'',    pojaviti ce se par stvari,    treba enable-ati stereo mix

-ako to ne upali, treba ukljuciti mikrofon u mic out , kazu neki da im je to pomoglo                                                                                                                                                                                                                                                      

Oćeš molim te malo mi detaljnije ovo zadnje pojasnit gdje trebam da uđem i gdje da nađem ove opcije?thx.
Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3
17 godina
protjeran

Nema problema - dolje desno u taskbaru imas narancastu ikonicu za zvuk, klikni desnom tipkom misa i otvori ''Audio devices''. Otvori se mali prozor i gore imas 3 kartice za odabrati, odi na ''Recording'' i onda opet desni klik bilo gdje u prozoru i ukljuci ''show disabled devices''(mozes i drugu opciju ukljuciti)...pojaviti ce ti se ''stereo mix'' i na njega desni klik i stisni ''enable''...izadji iz ''audio devices''...sad dvostruki klik na narancasti zvucnik opet i otvorit ce ti se Realtek Audio Manager, desno imas ikonicu koja izgleda kao folder - otvori ju i oznaci ''disable front panel jack detection''...to bi bilo to, zvucnike imaj ukljucene odostraga, i ako to ne funkcionira probaj samo jos ukljuciti mikrofon odozada..nadam se da ce pomoci :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ispravak netočnog navoda, netreba instalirat patcheve 1.4, 1.6 i 1.7 vec samo 1.6 i 1.7 jer 1.6 sadrži sve prethodne (1.1, 1.2, 1.3 etc)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

makni haX0v3.... SOZ4OWNED (c) PB  ROFLCOPTER jos ima ljudi sto nemaju originale.. if u love it u buy it

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice