Ma ja igram sve CODove 1,2,3,4,5 i sad cekam 6
ti si onda dobar
pa ni ja nisam daleko igram dosta codova a cod3 ti nema za komp
Koliko ja znam,5 i 6 ne postoje
on je valjda mislio da je call of duty mw2 cod 5
Koliko ja znam,5 i 6 ne postoje
World at War i Modern Warfare 2 su 5 i 6 djelovi CoD serijala, gledajući po redoslijedu.
ne, nego da je to 6. cod
5. je bio world at war...
ne, nego da je to 6. cod
5. je bio world at war...
da ali gledajući da je call of duty 4 modern warfare to je 4.
a call of duty modern warfare 2 a to je 5.
tako mislim bez world at war
Meni je bolji united offensive, jer ima tenkova. Fora mi je gerilski sa bazukom uništavat tenkove. Šteta što su ukinuli tenkove iz 5-ice
znam ja što je on mislio ali moram malo provocirat :)
ja igram CoD1 uz CoD4 xD
ja igram CoD1 uz CoD4 xD
ja isto tako na kojem serveru igraš cod 1
Ma ja sam misli da igram sveeeee To mi je najj igra sve sam igro
Ja jedino uz COD4 znam tu i tamo bacit koiu partiju dvojke.. Al cod2 mi izgleda kao neki crtić xD, sp je puuuuno realniji od cod2 mpa, nezz di su se zeznuli heh..
ja igram CoD1 uz CoD4 xD
ja isto tako na kojem serveru igraš cod 1
Koji god,samo da ne laga i da je dobra igra....
zna li iko smanjit lag na cod 2 i povecat fps ?? pls pomozite
ja neznam meni nikad ne laga
za povecat fps-e smanji rezoluciju i detalje, i skini neki CFG.
proguglaj malo.
CoD 1 i United Offensive, imaju odlican Singleplay, nevjerujem da sam igrao ista bolje poslje sve nesto moderno i sl, nekako mi je tako ostao u glavi SP, a MP za UO je odlican, auti tenkovi i sl., pomocu toga su napravili mod za auta/tenkove/avione za CoD2 koji je zakon.
Ali opet za MP je bolji CoD 2, nekako je optimiziraniji sto se tice svega i zvuk i sve.
Nazalost nemam vise igru pa nemogu igrati s vama, jedino da je snimim.
snimi cod 1 ne UO pa zaigraj ponekad s nama
za povecat fps-e smanji rezoluciju i detalje, i skini neki CFG.
proguglaj malo.
poveca sam fps ali im je i dalje ping 100-150 i laga .......pls pomozite.
na kojem serveru igraš
A da vas pitam za cod 1 koji patch ide jer ga nikad nisam igro preko mp a sad mi se probudila zelja :D
meni se čini da ide 1.1patch
vidim da nas dosta igra cod 1 i želio bi napraviti zajednički server i naš clan ali ja to neznam pa bi zamolio ako neko zna neka kaže ili još bolje neka napravi server
vidim da nas dosta igra cod 1 i želio bi napraviti zajednički server i naš clan ali ja to neznam pa bi zamolio ako neko zna neka kaže ili još bolje neka napravi server
Haha, koji post :D
Inace i ja bi zelio zaradit 1 milijun ali ja to neznam pa neka mi ih netko da.
Server kupis, samo treba nac neke da hostaju cod1, evo ima ovdje.
A ako zelis Server gdje ce pingovi bit veliki, stalno ce laggat pogotovo ako netko sastrane udje i da taj server bude samo privremen, tj dok ti je upaljena igra(consola,dedicated serv.) to mores napravit sam klikom na Start New Server odaberes zeljene postavke, Dedicated mora bit na Internet, i Napravis server.
(IP vidi na web stranicama jer ip od servera ce bit tvoj IP + :28960 (valjda))
Tako je barem u CoD2.
Mozda i ja instaliram igru, imam jednog frenda koji pravi nevjerojatno dobre modove za CoD i CoD 2, serveri su mu popularni ali on nije odavde niti iz Njemacke pa su pingovi veci.
ee bok!!!
vidim ti se kuzis u cod-ove..heh
pa mene zanima kaj sve treba napraviti da bi uspio napraviti svoj vlastiti server za cod1????
jel treba skinuti neki petch??
i jos nesto- trebao bi mi neki cd key za igranje koji se nekoristi,,kako doci do njega???
aj molim te da mi pomognes ak znas i ako imas vremena..pozz
POkreni COD multiplayer i imas opcije join to game i start server. Izaberes mapu i vrstu igre i start i to je to. Server je pokrenut.
jel zna neko kako promijenit ime u igri ime recimo zovem se kuća i sad bi ja stisnuo jedan gumb na tipkovnici i meni bi se ime promijenilo u recimo pas al ne da bi ja tijekom igre otišao u multiplayer options i tamo promjenio ime jer to dugo traje dok ti napiseš kodove za boje i to sve prijeđe 10 min
jel zna neko kako promijenit ime u igri ime recimo zovem se kuća i sad bi ja stisnuo jedan gumb na tipkovnici i meni bi se ime promijenilo u recimo pas al ne da bi ja tijekom igre otišao u multiplayer options i tamo promjenio ime jer to dugo traje dok ti napiseš kodove za boje i to sve prijeđe 10 min
Bindaj par nickova na F-tipke i gotovo. Naravno, ako se to može u tom CoDu...
kako to:)