Ne radi im stranica
Kako da ja sad skinem igru?
Ne radi im stranica
Probaj ridimat na stimu ključ..
Ne radi im stranica
uspio sam i ja napokon fixati i tako pokrenem ja igru, rivajvam si lika s kojim stalno igram (zadnje sam umro od strance citera i izgubio blasera, pa mi je puko film i nisam tjedan i pol igrao).. tako stavim na njega kalas, b93r, cekic i nešto sitno bandega.. i reko ajmo probat da vidimo kaj su napravili od igre... i tako nadem neki random server i stisnem join. i loada se mapa, i loada, i loada jednom 2 minute.. i taman da cu alt f4, spoji se na server... koji fps boost ja nisam mogao vjerovati.. milina, vecinu vremena sve glatko ide iako tu i tamo onak na mali djelic sekunde zalagira i to je to... kaj se tice oruzja i te spike, spawnao sam se pored boulder citya i reko ajde idem malo vidit kaj ima i tako kroz sat vremena kroz kojih sam imao prilike izlootati grad skupio m4, nesto hrane i pica, 2 pancirke i 2 crne kacige.. po meni se cini da je sve po starom... a ako ljudi pricaju da je jos teze nac oruzja nego prije... svaka cast onda nekome tko nade snajper..
Igral ko ovdje zajedno, ovako mi je dosadno sam igrat, pa ako neko igra sa jaranima preko teamspeaka i ako ima mjesta da im se pridruzim... ? :D
Mi nismo vidjeli citera već više od tjedan dana, a u to vrijeme smo imali baš dobre borbe s banditima.
mi smo naletili na dva ili tri, ali kada se sjetim kakva je situacija bila prije tjedan dana ovo je predobro.
znam da svi vjerovatno vec znate ali za one koji ne znaju - citeri se mogu prijaviti tako da se upise u chat:
FairFight "CheaterName"
znaci ako ocete prijavit npr zvonzija, napisete:
FairFight zvonzi
samo sto je nekada problem prepisati ime cheatera, al mislim da je case insensitive.
naravno da ovo nije rijesenje ali ako pomogne i ne zahtijeva puno truda, zasto ne prijaviti.
ostavi se mojega nicka, jesi čuo? :D
svakako da dobro dođe. ako ništa drugo, ne treba se zezati sa supportom, ticketima, dokazima i sl. prijaviš i bok. isto tako, nakon imena igrača može se dodati i razlog tipa:
"FairFight Svinja AIMBOT"
:D
Ja nemrem igrat uopce, kod normalnog ulasksa u igru igram 2-3 min izbaci me van a preko steama nermem ni uc starta se igra i izbaci gresku -.- ....danas sam upsio preko steama a sad ni to....bem ih -.-
hvala bogu pa svi citeri su na 24h guest passu... hebo ih on...
meni je jako drago da su maknuli te guest passove. barem privremeno.
kad pokrenem igru nece da mi se spoji
pise checking for new updater i onda kaze FAIL
jel ima kakvo rjesenje?
kad pokrenem igru nece da mi se spoji
pise checking for new updater i onda kaze FAIL
jel ima kakvo rjesenje?
samo ponovo skini i instaliraj launcher
Ovom prilikom bi se zahvalio kikirikiju na vjecnom miru :P
koja vam je adresa za TS ? mozda budem danas mogao na njega doc
Postavljo rasvjetu, pa usput poslikao pogled na small i špajz
mother of teksture
Nakon uspješnog postavljanja rasvjete na krov bolnice i krov marketa, cilj je bila crkva.
Eto nakon ko zna kojeg pokušaja i to se ostvarilo, pa se čak i novo mjesto za kempanje pronašlo, sve zahvaljujući ekipi za očevid.
Preostalo nam je vatrogasna, za to ćemo odvojiti nešto vremena sutra :)
ako netko trazi ekipu za igrat neka mi se javi,samo treba imat mumble i barem malo iskustva...
Nove teksture i još što šta. Evo kako će Warz igledati u budučnosti. LINK
Uuuuuu.. super izgleda!
kad bi to moglo biti out?
Uuuuuu.. super izgleda!
Kroz nekoliko dana, jer još 'kao' testiraju neke stvari gore
Uuuuuu.. super izgleda!
jel ima netko sa kime bi mogao igrati war-z malo?
prijatelju mi se ne da a meni se ne da igrati sam
Sad trenutno ne,ali znamo igraz Heat,Rupy i ja..
Uuuuuu.. super izgleda!
jel ima netko sa kime bi mogao igrati war-z malo?
prijatelju mi se ne da a meni se ne da igrati sam
Uđi u klan Brutal Croats ,uvijek ih ima barem 4-5 online ,TS3 ip ćeš lako izguglat a šifru ću ti ostavit u inbox.Živio zemljak !