pozdrav
vec duze vrijeme igram homeworld 2 i to jedna je od prvih igrica koju sam bio davno prosao
pa sad kad mi je malo dojadila zelim vas pitat jel igra tko online i kada obicno
jer bi se zelio suprostaviti tezim protivniicima nego AI iz igrice
pozdrav
vec duze vrijeme igram homeworld 2 i to jedna je od prvih igrica koju sam bio davno prosao
pa sad kad mi je malo dojadila zelim vas pitat jel igra tko online i kada obicno
pozdrav
Homeworld 2 je meni toliko fascinantna igrica a prica toliko zanimljiva da sam je jednostavno morao proci
bas se sjecam jednom sam se lomio na jednom levelu i nisam ga 4 dana mogao preci jer trebas svercat brodove kroz maglicu da ti ih ovi neopaze ali onda mi je pukao zivac i krenuo ja ravno prema njima onak sa svime i mothershipom u formaciji i dobio od tada mi je sve bilo lagano ali priznajem neke sam mislje morao i po tri cetri puta igrat
a najzesca mi je zadnja misija krv sam pisao dok je nisam presao neznam da li si mozda cuo ali ti docu planet killeri koje moras unistit
Homeworld je kralj i dugo nije bilo tako dobre igre. moj licni favorit je Cataclism i posljednja misija solo kampanje, kad sa svih strana Beast navaljuje i jos se pojavljuje taidanska flota sa svojim flagshipom i sve je skoro izgubljeno kad odjednom iz hipersvemira iskacu Bentusi...
Imao sam taj save game mjesecima i svako mozda mjesec dana bih pokrenuo homeworld i ucitao od tog mjesta i presao do kraja. Zvuci djetinjasto a i jeste djetinjasto ali ja sam uzivao u svakoj sekundi, jos mi u usima odzvanja ..."incoming, multiple hiprespace signatures"... itd itd
dajte ljudi malo se trgnite
sta niste igrali homeworld 2? dajte malo vasih iskustava i jel igra tko online mozemo urediti hamachi server za homeworld 2 pa redovito igrati death matchove!!!
Igrao sam jedinicu dok je tek bila izašla i donijela prvi pravi 3d u RTS žanr.. e da, to su bili dani
Dvojku nisam nabavio jer sam u to vrijeme već bio opterečen drugim naslovima koliko se sjecam.
Ew ja sam skinuo sinoc, pa cemo opet nakon dugo vremena zaigrati. Kad se prisjetim opisem osjecaje xD
Uglavnom, igra mi je super bila, ali je nisam dugo igrao, nekak sam previse bio vezan za C&C serijal xD
Ew ja sam skinuo sinoc, pa cemo opet nakon dugo vremena zaigrati. Kad se prisjetim opisem osjecaje xD
Uglavnom, igra mi je super bila, ali je nisam dugo igrao, nekak sam previse bio vezan za C&C serijal xD
pozdrav
da jos samo da se eve ne placa bilo bi super
da jos samo da se eve ne placa bilo bi super