Hitman: Absolution

poruka: 938
|
čitano: 209.100
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
12 godina
neaktivan

Molio bih za objasnjenje i pomoc ako tko zna o cemu je rijec

Znaci, instalirao sam HMA; sve uredno krekirao, pokrenuo igicu, presao prvi lvl, i sad idem ponovo pokrenuti igricu, kliknem na ikonu i to je to, nema dalje, nista se ne otvara, 100 puta sam kliknuo nista, do cega je neznam ni sam vise :S

novi driveri, na win7 sp1, directx11, steam uvijek upaljen, neznam sto je stvarno...

ako tko zna bio bih mu zahvalan ;) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 22:46 (Disha).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Hitman: Absolution

evo poceo sam i ja malo hitmana (break od ac3) i onako... za sada je ok

igram onako... ako mi ko smeta i ako je blizu nekakav hiding place manit cu ga (ili subdue sto je primarno ili ako mi bas ko digne zivce ubit cu ga)

disguise mi je malo mutav kao sto sam reka. kako on mene moze prepoznat ako imam sesir i naocale? ili na pocetku kad me trazi krpa policije. glupost. i bilo bi dobro da taj disguise malo duze traje po pitanju prepoznavanja

sto se tice instinkta vidio sam sad da je to sve ok, cak i gledanje kroz zid. ono imali smo mapu koja je skroz bila op ovo je odlicno. ipak ono ''sakrij se rukom preko lica'' mi smeta ali eto.

za sada sam zadovolja.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
strbi kaže...

ja igram na normal pa neznam kako da rjesim..sve ih ucmekam, ali skupljam tako minus bodove...moram naci rjesenj, sada sam u chinatownu i moram onog frajera ubit a svugdje policija

vjerovatno najlakša misija u povijesti hitmana{#} doslovno sam ju riješio u  5 minuta tj. 10 jer sam razgledao teren{#}

14 godina

jel mi može netko dat ideju kako preć stan pun trave? ne znam kako da prođem tamo a da me ne vide

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

uvaljaj se u canabis i laganini samo prati di svitle sa lampama,moras malo taktizirati oko stabljika,ali nije problem ;)

NS/ZD
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Zapali sve da se napuše ko majke i neće te skužiti {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Probao sam igru; došao do početka Acta 2 i izbrisao je i nemam namjeru ponovo instalirati.

Jednostavno me ne potiče na stealth pristup kao u Blood Moneyu, kroz svaki nivo koji sam odigrao se moglo proći ubijanjem svega živoga.

Razočaralo me što su izbacili Map (Razumijem da Hitman sad nema sve pripremeljeno, ali svejedno), Briefing (Barem su mogli napisati Completed/Not completed pored ubojstva) i kružni inventory.

Novi sistem skrivanja mi je nelogičan i često sam se našao pristiskajući Ctrl, Space i C kada bi odjednom ostao u 'stealth' modu.

Nivoi mi se uopće ne sviđaju, očekivao sam daleko veće nivoe (Barem nekoliko nivoa u stilu Hitmana 2) i PUNO manje međuučitavanja.

Instinct mi nije nešto što bi popunilo ogromnu rupu koja je ostala zbog izbacivanja ostalih stvari.

Jedna stvar koju sam primjetio je i izbacivanje saveanja po želji, i to da se iz nivoa ne može izaći prije nego što "Hostile" nivo padne na "Hunting" (Ne razumijem izostanak metra sumnjivosti), pa se jednostavno sakrije negdje na pola minute i onda izađe iz nivoa.

Grafika je odlična, ali mislim da bi mogla biti malčice optimiziranija, igrao sam na medium-high 1080p na Radeonu HD6850 na 970/1200.

Ocjena: 5/10, ne bih preporučio nekome tko voli stil prijašnjih Hitmana.

remove pony from premises / you are worst pony / you are pony idiot you are the pony smell / pony genocide best day of my life
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 1:05 (8ax).
16 godina
neaktivan
8ax kaže...

Probao sam igru; došao do početka Acta 2 i izbrisao je i nemam namjeru ponovo instalirati.

Jednostavno me ne potiče na stealth pristup kao u Blood Moneyu, kroz svaki nivo koji sam odigrao se moglo proći ubijanjem svega živoga.

Razočaralo me što su izbacili Map (Razumijem da Hitman sad nema sve pripremeljeno, ali svejedno), Briefing (Barem su mogli napisati Completed/Not completed pored ubojstva) i kružni inventory.

Novi sistem skrivanja mi je nelogičan i često sam se našao pristiskajući Ctrl, Space i C kada bi odjednom ostao u 'stealth' modu.

Nivoi mi se uopće ne sviđaju, očekivao sam daleko veće nivoe (Barem nekoliko nivoa u stilu Hitmana 2) i PUNO manje međuučitavanja.

Instinct mi nije nešto što bi popunilo ogromnu rupu koja je ostala zbog izbacivanja ostalih stvari.

Jedna stvar koju sam primjetio je i izbacivanje saveanja po želji, i to da se iz nivoa ne može izaći prije nego što "Hostile" nivo padne na "Hunting" (Ne razumijem izostanak metra sumnjivosti), pa se jednostavno sakrije negdje na pola minute i onda izađe iz nivoa.

Grafika je odlična, ali mislim da bi mogla biti malčice optimiziranija, igrao sam na medium-high 1080p na Radeonu HD6850 na 970/1200.

Ocjena: 5/10, ne bih preporučio nekome tko voli stil prijašnjih Hitmana.

Nažalost, u dobrom dijelu posta si u pravu - međutim, ovaj Hitman je više koristio stil filmske naracije od prethodnika. Mnoge igre u posljednje vrijeme sve više idu ka interaktivnom filmu i sve je manje slobode a sve više točno isprogramiranih, skriptiranih akcija i reakcija, gotovo bez imalo prostora za slobodu izbora drukčijeg pristupa ili (nedajbože) razmišljanja...

Ipak, iako se Abosolution može prijeći i kao obična pucačina i iako zaista ima podosta bugova i nelogičnosti, dojam popravlja priča, stil kojim je ispričana i očito vrlo kvalitetna produkcija cijele igre (bravo, Norvežani!). Stoga ovo ipak odskače u moru glupih igara u zadnje vrijeme i Absolution bih preporučio svima, ali uz opasku - da se oboružaju strpljenjem i koncentracijom jer nema saveova po želji i morat će ići polako i oprezno. Naravno, ako žele odigrati ovo kao profesionalac kojeg vode... Ako pak žele CoD iz trećeg lica - nema problema, može se i tako prijeći iggra ali to onda nije to...

Iz Hrvatske, s ljubavlju
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

jel mi može netko dat ideju kako preć stan pun trave? ne znam kako da prođem tamo a da me ne vide

Samo onu sobu s travom ili cijelu misiju? I na kojoj težini?

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 9:02 (ZC_Someone).
13 godina
neaktivan

napokon proradio ovaj krvavi hitman{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

igra mi je j*bena, cilj je proci neopazeno i samo ubiti osobe koje su ti zadane dok ja poubijam pola mape, jednostavno ne mogu proci neopazeno

0 0 hvala 0
14 godina
ZC_Someone kaže...
fila2208 kaže...

Samo onu sobu s travom ili cijelu misiju? I na kojoj težini?

Ma samo dio kad uletišm unutra i onda čuješ this is nthe police, ona dva policajca lijevo isptuju onog šta se napušava, on nije problem jer je napušen, ali onaj drugi počne plkat i trči za pomopć

na hard igram.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan

Evo jedan na brzinu sklepani video pa pogledaj dok kud te zanima

Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

igrate absolution ili ono contract..odlucio sam iz pocetka krenuti, malo mozgajuci i polako

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZC_Someone kaže...

Evo jedan na brzinu sklepani video pa pogledaj dok kud te zanima

Hvala lijepa na trudu.

12 godina
neaktivan

Meni je puko film na onom djelu di lik olako hiti paru na onog sirotinju na ulici... pa kaj je to Hitman?

Da ne pričam o silovanju franšize od strane drugih igri... i priči koja se opet temelji na popovima, časnim sestrama, americi...

Šta nisu mogli napraviti ko ideju za novi nastavak iz prvog lica, ili po meni bolje recimo ko strategiju, ali da igramo iz pera Diane to bi bilo super. Totalno neočekivano. Zadajemo zadatke 47-ici po nekoj mapi, pomažeš mu i kontroliraš situaciju... dalo bi se oko toga s obzirom na kraj priče iz blood money-a jer kolko se sjeečam sve se vrtilo oko nje i njega i agencije.

0 8 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel ima netko problem s run benchmark mode?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Prešao sam stan trave uz pomoć zcsomeone, kasnije na train, debilizam, ono prazan vlak nitko ne ulazi, samo ja uđem, već sam im bio suspicious i misija završi.

Lol i zaš mi stalno piše part 1 i onda misija, mislim, misije su podjeljene na koliko partova ili šta?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 14:09 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Part 1 traje dok si u Chicagu. Pa kad jednom odeš iz njega tek onda ide drugi dio. To ti je negdje na trećini igre.

14 godina

Došao do rosewooda, super mi je bilo oan tri lika ubijat...jest da ti se nariktaju, ali fora je. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

mrzim ove checkpointe

13 godina
neaktivan

imam jedan problem s igrom,naime kad idem pucati nema onog znaka za naciljati protivnika.jel neko zna u čemu je tu problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

uf kako sam sredija saints :)

17 godina
neaktivan

Steam počeko skidati 366MB patch, pa evo changelog:

This patches provides the following improvements:
- Players using the Russian language will no longer crash as soon as they use the sniper rifle.
- Various issues that have been seen on specific configurations that caused the game to not be able to start up at all have been addressed.
- Problems with the Sniper Challenge Unlocks not carrying over into Hitman: Absolution have been addressed. On first starting the patched game you will receive your unlocks.
- Problems with negative level-scores have been fixed. Newly accomplished positive scores will be needed to erase your incorrectly remembered negative scores.
- A problem with keyboard and mouse controls where users would accidentally melee attack a person next to them when they intended to throw an item has been addressed.
- Legal and Intro movies can now be skipped immediately on startup after the game, on all launches but the very first on a machine.
- DirectX 10 hardware can now enable the simplest version of the Depth Of Field effect.
- Problems with audio occasionally being muted after ALT-TAB have been fixed.
- Various localization fixes.
- Miscellaneous other stability and general improvements based on crashes we have seen coming in.

Note that the above is really just our first set of fixes. We are continuing to monitor things and expect to provide further patches in the future.
We hope this patch will help everyone enjoy Hitman: Absolution!

Ajd bar su ove dvije sitnice sredili.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 12:06 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

evo zavrsio sam hitman absolution.

opcenito igra je super. stvari koje su mi se svidjele su:

-muzika

-grafika

-prica. nisam nesto bio impresioniran na pocetku ali kasnije kako sam isao dalje sve se fino odmotalo.

-opcenito taj hitman feeling

-enemy distraction sa bacanjem stvari okolo

-dobar ai. koliko sam ja vidio ponasaju se skroz ok.

-nacin na koje mozes ubit ljudi. mislim da su tu nadmasili sami sebe.

-instinct. nisam bio neki fan toga ali na kraju mi se svidjelo (osim dijela di se krijes rukom preko lica)

-voice acting i likovi. ne znam za vas ali mene se blake dexter najvise dojmio. lik je prejak. 

inace igrao sam na normal tezini i trudio sam se kroz vecinu misija ici stealth putem, ali ona misija kad uzmes judge disguise pa doli u zatvor.... uff. prvo su mi digli tlak ona trojica sta su tukli onog lika u zatvoru pa sam sve zivo pobio unutra (cuvare ofc). headshot i human shielf ftw. pa onda taman kad sam izasa iz zatvora onaj ku*vin sin u helikopteru mi digne tlak pa sam i u onoj ulici gdje se cisterna skrsi sve pobio. kasnije opet stealth.

ono sta mi je trn u oku je:

-koristenje disguisea. kao sto sam i prije rekao ako si u mjestu gdje ima puno neprijatelja (policija, agency specijalci) i pogotovo ako imas disguise koji ti pokriva lice tolika je glupost sta te mogu prepoznat. takoder kad je disguise blown. ako te vidi jedna osoba i ti je nakon par sekundi ubijes nema razloga da je disguise blown. mislim, ta te osoba jedinog vidjela. tu bi recimo stavio bodovnu razliku u pola ili cak izbaciti to, a ne 1.2k bodova kad te otkrije.

-checkpoint sistem. koliko je god dobar jer te forsira da budes perfektan toliko mi je zivce diza jer uvik bi nesto usra i ajmo nazad na pocetak. ako nista drugo mogli su ih ili stavit vise ili dati ako nista drugo 5 puta da mozes save-at

ono sta je pola pola to su misije. neke su stvarno super dok se neke bas straightforward. nemas bas nekog izbora nego moras tako i gotovo.

sigurno cu odigrat igru ponovo. mozda na hard, vidjet cemo.

jedno pitanje. ja sam lenny-ja ubio. e sad me interesira kako to utjece na pricu. edit: nista posebno al dobro sam se nasmija :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 15:56 (Obi Wan).
15 godina
neaktivan
8ax kaže...

To je zbilja drugčije od Blood Money-a.

Hitman mi je jedna od najboljih igara ikada. Istina je da nisam zadovoljan što su učinili s nekim djelovim ovog nastavka, ali sve u svemu on je još uvijek dobar! Drugčiji, ali dobar. Svi koji plačete kako nije Blood Money, imate prošli Hitman pa ga skinite i igrajte. Budem dao puni dojam kada pređem igru. 

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
14 godina

Sistem fist fighta prsa o prsa i to je najretardiraniji sistem ikad...iako sam otključao ono kao da imam više vremena za stisnut tipke qurac, hrpu puta stisnem tipku uopće ne upali...ubiju me uvijek, yebeno uvijek.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ljudi imam jedan problem,instaliro sam igru....i kad kliknem da uđem u igru,pojavi se na kockici od misa kao da ucitava ali ne uđe u igru,tisucu puta mogu tako i nece uci.  Molim Pomoc!!!

dary555
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xanzzu kaže...
8ax kaže...

To je zbilja drugčije od Blood Money-a.

Hitman mi je jedna od najboljih igara ikada. Istina je da nisam zadovoljan što su učinili s nekim djelovim ovog nastavka, ali sve u svemu on je još uvijek dobar! Drugčiji, ali dobar. Svi koji plačete kako nije Blood Money, imate prošli Hitman pa ga skinite i igrajte. Budem dao puni dojam kada pređem igru. 

pa nemos igrat cilog hitmana kao fps. tako se hitman igre ne igraju

fila2208 kaže...

Sistem fist fighta prsa o prsa i to je najretardiraniji sistem ikad...iako sam otključao ono kao da imam više vremena za stisnut tipke qurac, hrpu puta stisnem tipku uopće ne upali...ubiju me uvijek, yebeno uvijek.

kao i svaka igra sa QTE.

16 godina
neaktivan

Igram na purista, evo me na drugoj misije, ima tko kakav savjet kako se rješiti onog aklauna u chinatownu, zbog glupog sistema preoblačenja nemogu proć kraj policajaca i doći do snajpera.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice