Hitman: Absolution

poruka: 938
|
čitano: 208.946
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
17 godina
neaktivan
Re: Hitman: Absolution
doktor1 kaže...

Kao i u svakoj igi sa AIem.....

A Purist najviše igram radi toga šta nema UI, tj minimapu kao da mi je satelitska snimka stalno nad glavom...

Nope, u knjižnici je to jako uočljivo, neki čuvari se pomaknu tek kad staneš na neki nevidljivi trigger. To nije AI, to je čista skripta koja ti baš prigodno oslobodi put. Kao da te igra vodi za ruku, samo ti to nikad izravno ne kaže.

Pa kad jednom skužiš da se čuvari tako ponašaju "protrčiš" kroz knjižnicu za par minuta.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 19:35 (ZC_Someone).
12 godina
neaktivan

Instalirao sam igricu i sve uredno radi do kada moram izabrat tezinu i kad ju izaberem, ekran se zacrni i pise da je program prestao raditi, isprobao sam sve crack-ove.
Zna mozda ko sta bi jos mogo probat da igra proradi? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
robertos18 kaže...

Instalirao sam igricu i sve uredno radi do kada moram izabrat tezinu i kad ju izaberem, ekran se zacrni i pise da je program prestao raditi, isprobao sam sve crack-ove.
Zna mozda ko sta bi jos mogo probat da igra proradi? 

Steam ti mora bit upaljen.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
ZC_Someone kaže...
doktor1 kaže...

Kao i u svakoj igi sa AIem.....

A Purist najviše igram radi toga šta nema UI, tj minimapu kao da mi je satelitska snimka stalno nad glavom...

Nope, u knjižnici je to jako uočljivo, neki čuvari se pomaknu tek kad staneš na neki nevidljivi trigger. To nije AI, to je čista skripta koja ti baš prigodno oslobodi put. Kao da te igra vodi za ruku, samo ti to nikad izravno ne kaže.

Pa kad jednom skužiš da se čuvari tako ponašaju "protrčiš" kroz knjižnicu za par minuta.

Identična stvar kao i olfo open world Crysisu... Isto su skriptirani...

ono, sada se to ovdje bičuje, a to je imao i Blood Money i kao šta rekoh većina igara....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 19:38 (doktor1).
17 godina
neaktivan

I to onda nije AI. AI bi se bar donekle trebao ponašati samostalno. Ovo su čiste predefinirane scene.

Al na kraju krajeva Hitman nikad ni nije imao baš neki AI. Ali nije imao ni toliko skriptiranih scena. Sad te čuvari čekaju da im se približiš, prije su počeli raditi ono što im je zadano odmah na početku misije. Pa ih često ni ne treba previše proučavati, samo dođeš do njih i čekaš da se maknu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 19:51 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
protjeran
thuglife kaže...

Taman ocjena, zbog toga sto nema sejvanja i odabira pusaka prije misije, to su po meni jedine zamjerke igre.

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
17 godina

Meh iako me igra u momentima zabavila, i nasmijala u misij gdje se pojavi Kane (epic barfight FTW) i dalje smatram da je razocarenje u poređenju s prethodnicima. Super AI ce me prepoznati u istom odjelu, ali zato mogu ocistiti citav nivo 25-30 neprijatelja gore dole bacajuci lonac i cekajuci da jedan po jedan dodju "provjeriti" sta se to desava iza tog zida gdje otislo 20 mojih prijatelja ali se nije vratilo hm. . ., hm. . . NOZ klj mrghhhhhh ufffff ae da opet bacim lonac. . . .

(igram na hard nisam bas ko ove mazohiste da prvi put prelazaim na max{#})

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Meh iako me igra u momentima zabavila, i nasmijala u misij gdje se pojavi Kane (epic barfight FTW) i dalje smatram da je razocarenje u poređenju s prethodnicima. Super AI ce me prepoznati u istom odjelu, ali zato mogu ocistiti citav nivo 25-30 neprijatelja gore dole bacajuci lonac i cekajuci da jedan po jedan dodju "provjeriti" sta se to desava iza tog zida gdje otislo 20 mojih prijatelja ali se nije vratilo hm. . ., hm. . . NOZ klj mrghhhhhh ufffff ae da opet bacim lonac. . . .

(igram na hard nisam bas ko ove mazohiste da prvi put prelazaim na max{#})

Da, zaboravih dodati da igra pati i od blage ''retardacije'' i da je čitav stealth sustav jako loše osmišljen, ali i BUGOVIT.. Nadam se da će to neki patch ispraviti...

Iz Hrvatske, s ljubavlju
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
thuglife kaže...

Taman ocjena, zbog toga sto nema sejvanja i odabira pusaka prije misije, to su po meni jedine zamjerke igre.

Šta će ti puške, žica je sve što trebaš. 

13 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...
MARKOcVp kaže...
thuglife kaže...

uvije sam u BM volio prije misije birat oruzja, one injekcije, bombe i slicno, ovdje toga nema nazalost

16 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
Praetorian1 kaže...
MARKOcVp kaže...
thuglife kaže...

uvije sam u BM volio prije misije birat oruzja, one injekcije, bombe i slicno, ovdje toga nema nazalost

Ako ćemo gledat konju u zube

onda valja reć da je igra u stvari u mnogim misijama poprilično linearna i dosadna, a pogotovo stoga jer nema klasičnog PC save-a, što ovakve igre MORAJU imati i uvijek su imale, ali to zbog debilnih konzola više nemaju...

Ipak ostajem pri stavu da je igra dosta kvalitetna (ima stila) i da je puno inteligentnija od mnogih razvikanih... Stoga i dalje 86% a ako isprave bugove kojim patchem, dajem i 90%...

Iz Hrvatske, s ljubavlju
15 godina
neaktivan

Igra je odlicna :) provodim 6 sati dnevno igrajuci je... evo par mojih walkthrough-ova

gozba

0 3 hvala 0
17 godina

Sada sam na Rosewood misiji i nisam znao da kada nekog pogodimo sa sjekirom u glavu, (šta djeluje i izgleda odlično) ostane velika lokva krvi i na tu krv ragiraju okolni jazavci....

A ta misijia će mi potrajat na Purist mi se čini....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 13:06 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imam jedan problem, nije bas vezan uz igru ali ovdje cu postaviti...skinuo sam hitman jogurt verziju da isporbam, i kada ocu raspakirat dode mi do 85 posto negdje i kaze greska, vjerojtano nema prostora na disku...a raspakirvam na local disc E: koji ima jos 193GB free...zna neko kako rjesiti?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja sam prešao prvu misiju, pustio one vreće na onog china lorda, ostalo mi je bilo malo preteško, nisam nalazio načina pa reko dobro će doć i vreće :)

koje su još opcije bile validne?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

joj... imam hitmana ali nemos zaigrat od ac3 :)

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
Obi Wan kaže...

joj... imam hitmana ali nemos zaigrat od ac3 :)

Najgore, imam i hrpu multi igara i nikako pošteno išta odigat :(

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
doktor1 kaže...

Sada sam na Rosewood misiji i nisam znao da kada nekog pogodimo sa sjekirom u glavu, (šta djeluje i izgleda odlično) ostane velika lokva krvi i na tu krv ragiraju okolni jazavci....

A ta misijia će mi potrajat na Purist mi se čini....

Ma naprotiv to je mozda najlaksa misija u igri. Udavis prvog sto prica na mob kad izadjes iz lifta, sidjes niz stepenice udavis lika s gas maskom i buacis ga u ormar. Vrati se uz stepenice udjes u kuhinjicu i udavis/sakrijes lika sto ne tuce strazara, uzmes sjekiru, igrackicu ili sta ti je vec pri ruci i bacis u kuhinjicu zadavis jednog pa drugog. Ostala ti 2 strazara na spratu kojeces lagano rjesit, inekcija koja ti treba za achivment i prvi osigurac.

Vrati se gdje si ubio lika s gas maskom uzmi sjekiru, igracku, knjigu ili sta vec i bacaj cekaj strazare tako ces ubit 10tak komada. Kad pobijes sve iz predvorja ubij samo jednog iz svlacionice i vrati se na sprat te sidji niz stepenice gdje si ubio zadnja 2 strazara.

Kad sidjes nadji vent otvor udjes u njega s druge strane neki ce lik sazvati briefing ti se provuces, i dok oni pricaju pokupis osigurac u sobi s lopticama brzoizadjes i nastavis hodnikom tu maknes 3 strazara, pokupis zadnji osigurac i napravis krug do predvorja gdje si ih pobio 10tak. GG

17 godina

Dali ti to pričaš za Pursit? Ima ih JAKO puno... Bio sam ih koknuo negdje 15 i onda me ubilo.... Odmorio i sada ponovno...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hehehe, ta misija ti je praktički knjižnica 2. S tim da je knjižnica obični Splinter Cell, a ovo je Splinter Cell: Janitor Edition. :)

Uz to da ti ovdje vjerojatno treba nova odjeća. Ali logika je ista. Dođeš u blizinu osigurača, čekaš da počne skriptirana scena. Po završetku scene ili tokom nje čuvari obično pogledaju u drugom smjeru a ti do toga pokupiš osigurač i odeš dalje. Misija gotova za par minuta.
17 godina
ZC_Someone kaže...
Hehehe, ta misija ti je praktički knjižnica 2. S tim da je knjižnica obični Splinter Cell, a ovo je Splinter Cell: Janitor Edition. :)

Uz to da ti ovdje vjerojatno treba nova odjeća. Ali logika je ista. Dođeš u blizinu osigurača, čekaš da počne skriptirana scena. Po završetku scene ili tokom nje čuvari obično pogledaju u drugom smjeru a ti do toga pokupiš osigurač i odeš dalje. Misija gotova za par minuta.

Jesi li prešao tako na Purist?

Jer po tvojim komentarima mi se čini da si na Purist ovu igru prešao za dva sata uvrhe glave.......... "misija ova par minuta", "misija ona par minuta", "sve je skriptirano", "samo treba opalit triger"...... Pa ono... koliko lvl igra ima - 20?... 20xpar minuta, (nake je tih par minuta pet) jednako sat i pol...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 16:41 (doktor1).
13 godina
protjeran
ja tek 3 preso igram vec 3h, sve detaljno radim, nitko me niegdje nevidi, na purist igram
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja igram na normal pa neznam kako da rjesim..sve ih ucmekam, ali skupljam tako minus bodove...moram naci rjesenj, sada sam u chinatownu i moram onog frajera ubit a svugdje policija

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

ja igram na normal pa neznam kako da rjesim..sve ih ucmekam, ali skupljam tako minus bodove...moram naci rjesenj, sada sam u chinatownu i moram onog frajera ubit a svugdje policija

Svi ti idu an neka "tajna mjesta", samo moraš nać način da uđeš unutra :P

ELS BLAUGRANES <3
14 godina

Ja igram na hard profesional ili kako već i moram priznat da mi je igra teška. Došao sam u shangri la i pun je stan policije, neam im kud proći.

Yebeno se naživciram jer neam tih chekpointa baš..ali dobro, malo ohladit galvu pa sve ide.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Dali ti to pričaš za Pursit? Ima ih JAKO puno... Bio sam ih koknuo negdje 15 i onda me ubilo.... Odmorio i sada ponovno...

Ja igram na hard ali mislim da ti ne dobijas vise strazara nego oni imaju bolju detekciju. Uglavnom lako provjerit na gornjem spratu meni je bilo 7 strazara+ cuvar kojeg biju, vidi jel kod tebe vise. Nije bitno kolio ih je, bitno je da odradis exploit bacanja bilo cega u onom malom centralnom hodniku, ako na Pursit dolaze 1 po 1 ko na hard sve ces porokat bez problema.

17 godina

Dva mlate pandura, dva su odmah kod lifta, jedan sa maskom kreće dole po stepenicama, jedan je kod durgih stepenica i jedan dolazi gore po stepenicama... A znam da hard i purist nema skoro razlike u broju, ali ima sa normal.....

Sada sam skoro rješio, u međuvremenu mjenjo kontrole na sa tipkovnice na glodavca i usro... Sada ponovno, ali idem drugačijim pristupom.... Svi će dobit žicu za vrat mamu im šta napaviše.... {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne znam. Teško mi je išta reći o ovoj igri. Koliko god je dobar novi Hitman to opet nije pravi Hitman. Koliko god je novom igraču lijep poklon, tolko je ko budali šamar starom fanu.

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Jesi li prešao tako na Purist?

Jer po tvojim komentarima mi se čini da si na Purist ovu igru prešao za dva sata uvrhe glave.......... "misija ova par minuta", "misija ona par minuta", "sve je skriptirano", "samo treba opalit triger"...... Pa ono... koliko lvl igra ima - 20?... 20xpar minuta, (nake je tih par minuta pet) jednako sat i pol...

Da i to je bila zadnja ili predzadnja takva misija koju sam prolazio na toj težini.

Sad čim vidim da se misija svodi na hodanje od A do B ili skupljanje predmeta prebacujem na hard. Smatram takve misije utjelovljenjem svega onoga što mi kod Absolutiona ne valja. Užasno su mi dosadne i jednostavno sam ih odlučio ignorirati tako da samo proletim kroz njih na nekoj nižoj težini.

A naravno da nisam sveukupno na misiju potrošio samo par minuta. U Rosewoodu sam najviše vremena potrošio na traženje osigurača i kutiju za osigurače. (FFS... -.-) Ono što sam htio reći je da je misija zapravo trivijalna. Kad znaš lokacije osigurača čuvari se skoro pa okreću od tebe ako pričekaš da se dogodi određeni skriptirani događaj. Pa na tu misiju mislim da nisam potrošio više 30-40min.

I koliko vidim još uvijek sam prvi u HR. Bar kad su igrači koji su kupili igru u pitanju :)

Dok sam recimo na misije poput Chinise New Year ili Streets of Hope potrošio bar dva sata istražujući sve mogućnosti. I da ima više takvih misija bio bi najsretniji čovjek na svijetu. I tu je već u Puristu zanimljivo igrati samo zato jer nemaš satelitsku u kutu (koja IMHO puno više pomaže nego stara mapa) pa mete moraš sam pratiti i malo se pomučiti. A detekcija ne dolazi toliko do izražaja jer ipak imaš malo više opcija na raspolaganju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 20:40 (ZC_Someone).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice