Hitman: Absolution

poruka: 938
|
čitano: 209.208
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
15 godina
neaktivan

meni je osobno prica dobra i sve to,misije nisu klasicne no medjutim nisu lagane i zanimljivo je igrati... jedini veliki problem koji i dalje navodim je disguise,samo zbog toga je uzasno frustrirajuce igrati

NS/ZD
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

igra je dobra

postavke na kojima igram su:

1080p, ultra sve, samo je Global Illumination iskljucen, i Depht of Field na Low

igra se vrti na 60 fps

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Grafika je simpaticna ali ako su na osnovu tog kompenzirali da prave male sugave linearne levele s hondicicima radije bih da izgleda ko Blood Money!

Igra sama po sebi nije losa, ima mana kao retardirani checkpoint gdje se magicno ozivljavaju mrtvi, ostaje se bez evidance, kuvar koji radi na standu za vrijeme proslave kineske nove godine izmedju 100 ljudi okom sokolovim odmah zakljuci da ja nisam mali od palube nego hitman (kad sam u istom "kostimu").

Linearnost, mali leveli ograniceni retardiranim costume/cower/checkpoint sistemom su mi unistili gust igranja, nije to ni blizu dobrog starog Hitmana. Od prethodnika koji su nudili daleko veci replay value napravili su COD look a like linearne nivoice jadno i bjedno. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
Re: Hitman: Absolution

Ja imam spojen PC na TV HDMI kablom i danas sam igrao himan u 3D-u.. I moram reć da preje***o izgleda.. Stvarno su se potrudili oko grafičkih detalja.. Dubina se fino osjeti.. Sve ostale postavke su na ultra.. 

PES.. FM..
15 godina
neaktivan

Je, grafika je stvarno odlična. Sve je puno detalja i izgleda odlično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

grafika ne cini igru ;)

NS/ZD
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Evo sad mi se ogadila igra. Odlucio sam preci nivo u sirotistu bez koristenja odjela i da pobijem sve. Smaknuo sam 10 strazara i uzeo checkpoint, na zalost prilikom skrivanja tjela tog 10tog 11ti me primjetio! Uzmem load kad ono MASS RESSURECTION PRAISE JESUS CHRIST IT'S a MIRAKLE sto bi reko onaj svabo! Pa koji je KONJ to tako dizajnirao. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nije ni meni jasno zašto su išli na te glupe checkpoint sisteme i još gluplji respawn system nakon ponovnog loadanja checkpointa. Čemu svrha svemu tome nije mi jasno. Baš bih volio kad bi kreatori istoga odgovorili na ovo pitanje, vjerujem da je postavljeno negdje, a možda i odgovoreno. Dosta, dosta rupa, ali igram i dalje, nije baš za odbaciti, sviđa mi se što ima dosta misija.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako ste pravi Hitman fan, onda pređite igru odmah od početka na Purist težinu. Ako zaj* onda sve ispočetka..ili od zadnjeg checkpointa ako dođete do jednog, nema save ni load.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kaže hitman has stopped working.jel neko zna u čemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ddd3 kaže...

kaže hitman has stopped working.jel neko zna u čemu je problem?

Pogledaj što ti Windows javlja u crash reportu - točnije koji je faulty module.

U međuvremenu se poigraj sa Run this program as administrator, Disable desktop composition i Disable visual themes (to sve pod .exe propertyima).

Možda i pomogne, zna se dogoditi.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
16 godina
neaktivan

Evo sam prekujčer pokrenuo ovog Hitmana i danas sam već pri kraju (ne mogu stat...)..

Nivoi su jako dobro dizajnirani, u mnogim stvarima do detalja savršeni, misije su raznolike a radnja i međusekvence vrlo dobro režirani. Grafika je dosta dobra, detaljna i dosta realistična, te jako pridonosi atmosferi i općem dojmu.

Ono što nije dobro, zapravo KRIMINALNO je kretensko konzolaško ''checkpointovanje'' - u igri u kojoj te stotinke dijele od uspjeha/neuspjeha i kada pomno odigrate sat vremena ''ko po špagi'' da bi vas na kraju spazio neki slučajni prolaznik i upropastio vam cijelu misiju... nema klasičnog PC SAVE-a???? I ne samo da ga nema, nego je taj jadni checkpoint u mnogim misijama teško i pronaći, pogotovo jer igra nudi više načina i puteva svladavanja prepreka.

Da sam šef Enixa, taj koji mi je to osmislio momentalno bi dobio nogu u dupe!

Pored toga, igra pati i od ponešto bugova (neprijatelji koji te vide i upucaju kroz zid, prolaze kroz zatvorena vrata pa onda povremeno smrzavanje, zapinjanje i slično)  a možemo joj kao manu pridodati i neiskorištenost OBEĆANIH DX11 ljepota (teselacija je izgleda upotrijebljena tek za njegovu ćelu, da bude obla i glatka {#}) te povremene iritirajuće refleksije (jako slične švedskom frostbiteu)... Inače je pokretač sasvim ok, na mom stroju (i5 i HD7870) sve leti na maks. postavkama bez imalo trzanja.

I jedno pitanje za kraj - godina je već 2012., pa do kada će nam izdavači/animatori crtati lopte i krugove kao trokute i kocke?

Moja osobna ocjena je (unatoč manama i bugovima) da igra ima ''ono nešto'' (stil, priču, atmosferu i igrivost) te joj stoga dajem za mene visokih 87%. Jedna od najboljih ove godine.

Iz Hrvatske, s ljubavlju
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 4:16 (Danyel).
13 godina
protjeran

ja nisam ni skonto te checkpointe, ja to sve otpocetka pa do kraja prelazim, ako nes zahebem odma restart, nikad nisam volio za 15x prelazit, uvijek sam igro na najteze gdje nema spremanja

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Hitman: Absolution Easter egg: Ice Cream Truck of DEATH!

0 0 hvala 0
14 godina

Može mi netko samo ukratko reći: sad trebam ubit onu žensku koja mi je prije davala info jel? Mislim to je kostur priče?

i jel bolje ić lethal ili nonlethal, mislim onaj na kraju, ona ocijena ghost i to, dali ovisi dal ubijam ili ih samo onesvijestim?

I btw. imam one crte po nebu kad sam vani, jel zna tko kako riješit da ne guglam sad okolo? hvala

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 16:29 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

imam ovaj problem kad pokrenem igru, što da napravim. hvala!

0 0 hvala 0
17 godina

Konačno sam i ja probao. Ono, prvi dojam, nije to Hitman kao prije i nema one napetosti kod stealth pristupa. S druge strane igra je zabavna iako lako prolazi terminator pristup.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lovac kaže...

Konačno sam i ja probao. Ono, prvi dojam, nije to Hitman kao prije i nema one napetosti kod stealth pristupa. S druge strane igra je zabavna iako lako prolazi terminator pristup.

Upravo sam riješio Dom Osmonda i igram na Purist težini te još nisam napravio niti jedan masakr; dapače niti ne ubijam osim mete ako je moguće... Sve proučim, ako je lakše počistim, ako ne samo prođem, (bjeg iz knjižnice)... Samo ako se zakomplicira vadim pištolj.....

Igra mi je vrlo dobra.. Malo da su ispeglali ovaj "diskajt" sistem bila bi odlična.

Sta se tiče samog Hitmana kao osobe napokon mi djeluje tako...

Jedna umjetnička slika koju sam okinuo...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 17:54 (doktor1).
15 godina
neaktivan

imam problem instaliro sam Hitman Absolution i kad udem u igricu sve je dobro dok ne odem pod NEW GAME i onda mi se pojavi samo crna pozadina i nece dalje, jel ima neko da ima isti problem ko i ja?

0 0 hvala 0
17 godina
Danči kaže...

imam problem instaliro sam Hitman Absolution i kad udem u igricu sve je dobro dok ne odem pod NEW GAME i onda mi se pojavi samo crna pozadina i nece dalje, jel ima neko da ima isti problem ko i ja?

Probak igru ubaciti u Steam kao non steam game....

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan

kak to napravit,ja to nikad nisam radio

12 godina
neaktivan

zna li tko rješenje

0 1 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...
Lovac kaže...

Upravo sam riješio Dom Osmonda i igram na Purist težini te još nisam napravio niti jedan masakr; dapače niti ne ubijam osim mete ako je moguće... Sve proučim, ako je lakše počistim, ako ne samo prođem, (bjeg iz knjižnice)... Samo ako se zakomplicira vadim pištolj.....

Igra mi je vrlo dobra.. Malo da su ispeglali ovaj "diskajt" sistem bila bi odlična.

Kak si uspio samo proc kroz knjiznicu na pursuit tezini pored svih onih zastitara koji te skuze za sekundu dvije??
PES.. FM..
17 godina
soja kaže...
doktor1 kaže...

Kak si uspio samo proc kroz knjiznicu na pursuit tezini pored svih onih zastitara koji te skuze za sekundu dvije??

Kada se spustiš na početku sa onog stupa.... - krenu sam desno, dole sam onesvjestio jednog pandura i odvuko ga na gornji kat; prošuljo se malo po donjoj desnoj strani te popeo ponovno na kat gore sa desne strane, tamo sredio dva organa vlasti, spustio se dole, došao skroz ispod vrata gdje je izlaz, dole našamarao još dva organa... Digao se blizu izlaza, sa jednom bocom odvratio pažnju prvom policajcu te ga uspavao, nakon toga usljedio je drugi kojeg sam samo potjero na suprotnu stranu i prošao kroz vrata...

Inače Hunter and Hunted misija je ogromna... Igram je cijelo popodne i oduševljen sam... Sada vidim da vjerovatno neće biti "Suit Only" jer ću orobit jednog kuhara...

Za dodat igru u Stema. Odi u gornji ljevi kut te klikni steam i go offline opciju. nakon toga donji ljevi kut - add game - add non steam game..

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 18:43 (doktor1).
13 godina
protjeran
gefufna kaže...

zna li tko rješenje

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 18:44 (MARKOcVp).
17 godina
neaktivan
soja kaže...

Prođeš za pet minuta bez da te ikad itko vidi ili da nekoga moraš onesvjestiti kad skužiš da su skoro sve kretnje čuvara skriptirane i čekaju da se ti približiš da bi se izvele.

Inače purist uopće nije puno teži od recimo hard. Jedina bitna razlika je što te na kasnijim misijama iritira konstantno ponavljanje nekih misija ako ideš na Silent Assassin/Shadow jer čuvari imaju rendgenski vid.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
17 godina
ZC_Someone kaže...
soja kaže...

Prođeš za pet minuta bez da te ikad itko vidi ili da nekoga moraš onesvjestiti kad skužiš da su skoro sve kretnje čuvara skriptirane i čekaju da se ti približiš da bi se izvele.

Kao i u svakoj igi sa AIem.....

A Purist najviše igram radi toga šta nema UI, tj minimapu kao da mi je satelitska snimka stalno nad glavom...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 19:11 (doktor1).
12 godina
neaktivan

probao sam preko steam-a pokrenu i svašta no uvije mi pri pokretanju izbaci ovu poruku

15 godina
neaktivan
gefufna kaže...

probao sam preko steam-a pokrenu i svašta no uvije mi pri pokretanju izbaci ovu poruku

Updejtat directx i grafičke drajvere nove.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan

i kod mene isti problem.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice