Hitman 6

poruka: 36
|
čitano: 8.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Hitman 6
IvanDado kaže...

njihove epizode u..

Evo neko moje mišljenje o novom hitmanu...

Igrao sam iako i ja nisam bio oduševljen tim epizodama ali prošao sam 2 traning misije (što je već bilo dostupno u beti) i pariz misiju

eliminaciji mete se može stvarno pristupiti na X načina sama campanja kao i contracti događaju se u parizu u tom velikom dvorcu

a ljudi ima milijun i vrlo pažljivo se mora pristupiti eliminaciji jel ljudi uvijek gledaju i ako meta sama neće vi je morate namamiti na mijestu bez svjedoka

i tako,svaka nova epizoda je nova lokacija tako da je po meni problem samo u lokaciji (a ionako će nova epizoda doći u 4. mjesecu.) 

17 godina
neaktivan
Hitman 6

Ak moram birati između ovoga i Absolutiona... samo nek oni rade epizodno. Uostalom, pričekaš da sve izađe pa odigraš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Hitman 6

Uspio sam tu prvu misiju perfektno odigrat

Agent 47 Suit Only/ 210 000 bodova (maksimum)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Jeli se može namjestiti kao što je bio absulution da mjenjas oruzja scrollom? Da nemoram kliknu I pa trazit oruzje onda ga odabrat.

10 godina
protjeran

Igra je odlicna, ali 1 veca mana je sto ima malo mapa (barem meni).  Umjesto da trose vrijeme na nove mape, bilo bi super da naprave da igraci mogu praviti svoje mape, to bi bilo jako zanimljivo, a vjerujem da bi igraci puno vise igrali igru.

10 godina
neaktivan
Hitman 6

Na steamu je cijela sezona za 25€ pa si možda uzmem. Sa mojoj konfiguracijom pod Moj pc, kakve performase mogu očekivati, da li se isplati kupovati? ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice