Half Life - najbolji dio (ili mod)

poruka: 16
|
čitano: 3.346
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Half Life - najbolji dio (ili mod

Sve piše u naslovu teme. Pišite svoje dojmove

Meni najbolji (dosada jer nisam još probao jedinicu) je originalni Half Life 2 a odma poslje njega episode 2. Također kod episode 1 mi sve jako sviđala posljednja borba protiv onog stridera. Namučio sam se s njome jer mi je health bio na 4.

Također možete spomenuti i dio u igri koji vas je najviše oduševio. Što se tiče modova nisam još niti jedan igrao. Možete li mi preporučiti koji?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Half Life - najbolji dio (ili mod

Instaliraj originalni Half Life, pa na njega dodaj Blue Shift dodatak koji će ti sve teksture poboljšati, pa onda odigraj tu jedinicu. Puno je bolja od dvojke. Odmah nakon jedinice mi je prvi dodatak koji je izišao - Opposing Force.

17 godina
protjeran

Naj bolji je Half life 2 a ep 1 i 2 su isti samo sto su ful kratki

Zato je Hl2 meni naj bolji

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2009 13:08 (Dinjo).
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

Half Life 2 nije ni do koljena originalu i Opposing Forceu

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Prvi Half Life je najbolji, pa Opposing Force!

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Half Life 2 i svi njegovi nastavci(episodes).

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Igrao sam samo HL2 i obje epizode. Igre su me oduševile. Instalirao sam nedavno i jedinicu, ali nemam vremena da ju pošteno zaigram. U dvojki mi je prvih par poglavlja bilo dosadno. Poslije je bilo zakon. Nekako su mi najdraža poglavlja : Ravenholm, Sandtraps i Nova Prospekt. Najzabavniji dijelovi igre su borbe protiv Guardiana (oni veliki antlioni) i borbe protiv gunshipa i stridera. U 2. mi je najdraža borba na misiji Anticitiezen One sa striderima. Upgradeani gravity gun je super, al zadnje misije su me zbog lakoće razočarale. Ep1 je zakon jer je došla Alyx. Dio sa plavim GG-om je odrađen odlično. 3. chapter-Lowlife u tunelu je zakon. Strašniji je od FEARa, uvijek mrak, hrpa antliona i Zombinea koji te naganjaju, ufff. Onda ono dizalo na kraju. 4. i 5. poglavlje su bile sažetak vrludanja po gradu u HL2. Super su bila. Onaj strider na kraju je bil zakon. Ep2 mi je nadraža od svih. Do misije Riding Shotgun je sve bilo zanimljivo, ali ne volim baš rudnike. Iako se prvi dio radnje zbiva u rudnicima, igra me oduševila. Hunteri su zabavni. Zadnaj misija na Ep2 je vrhunac iz HL2 serijala, a i šire. Sve u svemu, najbolje šta sam ikad igrao.

Oprezan čovjek - to je nikakav čovjek
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Half Life 2 i oba dva nastavka su dobri. Da se fino zabavit.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svi djelovi su super.

add me xfire >>> razvaljot
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Isprobajte mod za HL2 : Ravenhom! Strašna igra!

The cake is a lie!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Half Life - najbolji dio (ili mod)

Ravenholm je najingeniozniji level svih vremena,pogotovo onaj dio kad obješeni auto gnječi zombije.

doktor za grafe i ludosti
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 13:59 (dery).
17 godina
neaktivan

Ravenholm mi je nekako najviše išao na živce. zbog nekog razloga ne volim baš taj nivo.

AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Half Life - najbolji dio (ili mod)
Raving Rabbid kaže...

Ravenholm mi je nekako najviše išao na živce. zbog nekog razloga ne volim baš taj nivo.

Strah, puno headcraba i beskonačni respawn zombija dok ne dođeš do cilja. Ja sam na jednom dijelu igrao samo sa crowbarom ejr sam potrošio sve metke, a dugo sam tražio izlaz (kod one crkve)
The cake is a lie!
17 godina
neaktivan

Mene je HL2 oduševio u svakome smislu. Jedino razočaranje je što je malo prekratak. A sad da se sitim nekog dijela igre ne mogu :P nemam baš neko dobro pamćenje pa se ne mogu sitit koja je priča u episode 1 i 2 tj. ne bi moga reć kad bi vidio nekoga da igra da li igra 1 ili 2. Sićam se kad sam igra demo HL 1... Preša sam ga toliko puta da bi ga sad zna prepričat. A kad sam dobio cilu igru to je bilo strašno. Nisam presta igrat dok je nisam priša i znak kako su svi govorili da je igra super ali da je skriptirana pa se igri nećeš vraćat, ono prić ćeš je i ostavit na polici i rijetko ćeš je igrat opet. Ja sam joj se vratio 5 ili 6 puta. I mogu reć da mi je HL serijal najdraži i nekako mi se uvuka u mozak a Gordon Freeman mi je daleko najdraži lik mutavac iz igri. Cheers

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

da se nadovežem

planiram si skinut mod Insurgency: Modern Infantry Combat

jle igro ko taj mod.... kakvi su doživljaji? usporedba s cod4 i americas army???

isplati li se trošit vrijeme i MB na to ?

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Svima preporučam Gmod ili ti Garry's Mod: sandbox mod - zakon - možeš stvoriti bilo koju stvar iz hl2 (ep1, ep2, portal, team fortres-ako ih imate) te stvari možete spajati, spajati užetom, zamrznuti, stavljati potisnike... gotovo sve (također možete stvoriti likove, aliene, te snimati crtiće!)

Svima također preporučam Synergy: mod u kojem prelazite misije preko int. s ostalim igračima tzv: co-op mod

za oba moda potreban je steam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice