GuildWars

poruka: 9
|
čitano: 1.649
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
GuildWars

Bok

Evo malo me zacudilo da nitko nije spomenuo guildwars :)

Igra je super, pogotovo zato sto se mozes naci s frendovima , osnovati klan , pa spika preko ventrila ili nekog drugog programa :)

ako nekog zanima vise na : www.guidswars.com

pozz svima ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GuildWars

Igra je super, pogotovo zato sto se mozes naci s frendovima , osnovati klan , pa spika preko ventrila ili nekog drugog programa :)

Err... to moš napravit u skoro svakom imalo boljem MMORPG-u. GW nije nešto posebno po tom pitanju.

A inače preferiram WoW zbog toga što je u GW cijeli svijet instanciran, osim gradova, i zbog ograničenosti kretanja.

"I have half my keyboard bound to taunt and the other half bound to sunder. I just smash my face on my keyboard and mobs aggro to me." - Prot Warrior
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GuildWars

Svi koji igrate GW postajte IGN

plzSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.3.2008 13:27 (Sprlavi Slavo).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GuildWars

Mene zanima ima li neki guild da su malo stariji likovi...Iznad 25 godina recimo...Razlog: šprdnja, laHke droge i relaksacija...i razumijevanje koje mi treba zbog toga što u ovoj još malo pa srednjovječnosti igram igre...

Nalazim da su klinci danas jako netolerantni prema starijim generacijama...

"Each new hour holds new chances for new beginnings.
The horizon leans forward,
offering you space to place new steps of change."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GuildWars

Tesko je naci dobru ekipu u mmoprgu-ovima ali jednom kada je nades zabavi niakda kraja ,

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina
RE: GuildWars

ako prije niste culi ili procitali.... igram gw skoro 2 godine uz neke prekide....predobra igra ne znam sta mi se deslio da je vise ne igram.... mozda sam je se zasitija, al ono ko zna mozda se opet nakacim.... cekam izlazak gw2 kazu da ce bit prej*****..... ako bude dobra uzimam 100000%

17 godina
neaktivan
GuildWars

I ja jedva cekam GW2, čujem da će beta izać u drugoj polovici ove godine.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: GuildWars
CyKik kaže...

hahaha, to mogu i na ogame-u xD

nisan igra igru al san cua da je zakon
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice